יההה! אווו! יההה! אווו! איזה יפה!
L LeAnNe New member 27/4/04 #20 *מוסיפה רקע*../images/Emo62.gif *מקווה שזה לא דומה לרקעים אחרים* (יש לי נטיה לעשות דברים דומים בלי לשים לב)
*מוסיפה רקע*../images/Emo62.gif *מקווה שזה לא דומה לרקעים אחרים* (יש לי נטיה לעשות דברים דומים בלי לשים לב)
C ChipiM New member 29/4/04 #25 הרקע השני שלי לתחרות... ../images/Emo140.gif מקווה שתאהבו.... הוא די "שונה" (אני מתכוונת לסגנון שלו) חחחחחחחח
הרקע השני שלי לתחרות... ../images/Emo140.gif מקווה שתאהבו.... הוא די "שונה" (אני מתכוונת לסגנון שלו) חחחחחחחח
C ChipiM New member 30/4/04 #32 לירון הוספת אותו לתחרות? ../images/Emo140.gif זה הרקע השני שלי שמועמד, אמרת שמותר שניים...
G g tamir New member 29/4/04 #30 הבדל קטן אבל הבדל! בשני ביחס לראשון יש סמל של שר הטבעות בקצה השמאלי העליון ואותיות גדולות בתחילת כל שם.(כך גם בשלישי) וגם יש קווים ברקע ובשני יש בעיות שמוקפות בעיגול
הבדל קטן אבל הבדל! בשני ביחס לראשון יש סמל של שר הטבעות בקצה השמאלי העליון ואותיות גדולות בתחילת כל שם.(כך גם בשלישי) וגם יש קווים ברקע ובשני יש בעיות שמוקפות בעיגול
י יסמין טרוגובוף New member 30/4/04 #33 אפשר להצטרף?../images/Emo12.gif פשוט מכיל בדיוק היום באיי סי אמרה לי על התחרות הזאת של הפורום, ולמרות שנטשתי אתכם טיפה(הרבה)- אני מאוד אוהבת להכין רקעים....
אפשר להצטרף?../images/Emo12.gif פשוט מכיל בדיוק היום באיי סי אמרה לי על התחרות הזאת של הפורום, ולמרות שנטשתי אתכם טיפה(הרבה)- אני מאוד אוהבת להכין רקעים....
G g tamir New member 30/4/04 #34 תאריך אחרון זה מחרתיים לפני הסיכום השבועי אבל דברי עם לירון אולי היא תתן לך הארכת זמן קטנה
י יסמין טרוגובוף New member 30/4/04 #35 אני יכולה בעקרון לעשות עוד הלילה, השאלה היא אם אני יכולה להירשם כבר היום?
י יסמין טרוגובוף New member 30/4/04 #38 אני יודעת.. ../images/Emo6.gif פשוט בטעות כתב לי מכיל. סתם typo...
G Galadriel 3000 New member 30/4/04 #39 אני יודעת שאת יודעת, אבל אמרתי כדי שאנשים אחרים ידעו שאת מדברת עליי, ושלא יקראו לי מכיל כל הזמן.
י יסמין טרוגובוף New member 30/4/04 #40 חחחחחחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif