חשוב
כולם לקרוא...

Eowyn of Rohan

New member
מה זה? אני אדומה?

עכשיו גם אני קומוניסטית! חחח זאת ההפתעה שדיברת עליה אני מבינה
..
תודה!!

דנה הקומוניסטית!!!!

רק שלא תתחילי לי לאהוד את הפועל ת"א!
נסלח לך על היותך אדומה.

אני בטוחה שכדאי..

להשאיר אותו!! אני לא חושבת שהוא ימות יש פה עדיין הרבה אנשושים.. ולירון, הרבה עסוקים בגלל הבחינות בגרות- זה טבעי! הוא יחזור לפרוח בקרוב..

very dark girl

New member
לסגור עולם??../images/Emo110.gif

פורום הוא יותר מהודעות ושירשורים! פורום הוא מקום שבו אנשים בעלי תחומי עניין משותפים יכולים לדבר והעלות דיונים שלעיתים אינם דווקא על אותו הנושא המרכזי. לכן אני מעדיפה לכנות את המקום הזה בשם "קהילה", כולם פה מכירים את כולם ומקבלים חבר'ה חדשים וזה... מה לעשות שהחיים נמשכים ושהצעקה האחרונה היא כבר לא שר הטבעות... במקום לבכות על אותה התקופה הנהדרת שבא מילאו את קהילתינו הקטנה שלל אנשים מוזרים ומשונים אני חושבת שעדיף לצחוק עליה... לצחוק על הימים שהיינו גומרים 7 עמודים תוך יומיים... ככה זה ברוב הפורומים... יש גל דגול של חדשים שמיציפים את הפורום עד שמגיע הלהיט החדש שסוחף איתו את ההמון... אז במקום לצלול לתוך דיכאון בואו נזכר בכמה סוגים מוזרים במחיוחד של אנשים שהיו כאן (ובקהילה של טולקין לפני שנפתחנו..) המעריצות
-רוב המבקרים או יותר נכון המבקרות מסוג זה נכנסו לפורום עם הודעה בנוסח דומה לזה. "שלום קוראים לי _____ ואני חולה על שרה"ט ובמיוחד על אורלנדו בלום ההורס" (
) רובן לא הבינו בכלל את העלילה משום שכל הסרט הן פשוט תקעו את עינייהן באחד השחקנים והתחרשו מהצרחות של עצמן כל פעם שמישהו הוציא חרב. רוב המעריצות האלו לא נשארו יותר מכמה ימים.... השאלנים
-מי,מה,איך,כמה,למה וכיצד? שאלות רבות ריצדו על פני הפורום... אנשים שלא קראו את הספרים ובמקרה ראו את "שיבת המלך" התקשו מאוד להבין את העלילה המסובכת ושאלו שאלות מגוונות החל מ-"האם פרודו מת בסוף"? ועד ל-"איך קוראים לזאת שמשחקת את שילוב?". רובם לא נארו עוד לאחר שקיבלו מענה לשאלותיהם. הגאונים המרדנים
- נכון, לא היו הרבה כאלו אך בהחלט היו! חבר'ה שיודעים בעל פה את כל הסיל' וההוביט שבאו בתלונות קשות על כמה שזה מעצבן אותם שיש סרטים כי זה לגמרי הורס! כל כוכבים בוקר
- מעריצים עצומים של שרה"ט וטלקין בכלל שנחדקו אל הפינות האפלות והמעלות אבק של ההסטוריה עד ש.. *סליחה*. מעריצים ותיקים שהסרט העיר אותם וגרם להם לנסות משהו מעבר ... מישהו זוכר עוד סוג?

adva g

New member
חחחחחח יפה!! ../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

זאת הייתה הודעה מאוד משעשעת! אני שמחה להודיע שאני לא משתייכת לאף אחד מהסוגים האלו, אבל באמת היו כאלה, זה ממש נכון! אם תוסיפו עוד כמה סוגים זה כבר יכול להיכנס למאמרי הפורום לדעתי.

זה היה החשש שלי כשהפורום קם.

אבל...... זו החלטה שלך כמנהלת... לדעתי צריך לתת עוד תקופה של ניסיון....

לא צריך לסגור את הפורום.../images/Emo3.gif

זה נכון שההתרגשות ירדה, אבל זה טבעי.
אני לא חושבת שהיא ירדה כל כך...
הפורום הזה טוב כי הוא רק מחזק את ההתרגשות או האובססיות למיניהן לשר הטבעות.
בלעדיו סביר להניח שהיו עוד פחות מתלהבים מהסרטים...
מישהו מבין?

למעלה