טופיק!!!

Silver Fox

New member
../images/Emo26.gifטופיק!!!../images/Emo36.gif../images/Emo82.gif

תגידו, לא נמאס לכם קצת מרוב הדיונים בנושא דנ"א וביולוגיה וכו´ וכו´ שאנחנו חורשים כל הזמן
זה הזמן לצחוק קצת
והטופיק: פספוסים באנימורפס! לא הבנתם
הנה דוגמה. תבינו כבר לבד ואתם מוזמנים להכין משלכם... ספר 1: הפלישה ~הסצינה: ג´ייק וחבריו באתר הבנייה ורואים את החללית האנדליטית~ ג´ייק: תראו
*מצביע למעלה* קאסי: זאת חללית
ג´ייק: כן, והיא מתקרבת, ומתקרבת... היי, רגע, אדון במאי, היא לא מתקדמת במהירות גדולה מדי לטעמ- *ג´ייק לא מספיק לסיים את המשפט וכבר החללית מתרסקת עליו* אלפנגור: הא הא הא
*יוצא מהחללית* סוף סוף אני בתפקיד הראשי ולא הוא
זה לא הוגן שאני אמות והוא יהיה בתפקיד הראשי
במאי: קאט
תנו לאלפנגור כמה כדורי הרגעה ותביאו את הכפילים
הבנתם
קדימה, לכתוב!

Nagini Potter

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo182.gif

רעיון גדול! שניה, אני אחשוב על משהו, ואני אחזור.... לי זה לא יקרה Nagini Potter לטעות זה אנושי, לסלוח זה אלוהי

Nagini Potter

New member
טוב, נו, אין לי רעיון..../images/Emo182.gif

אני לא בנאדם מצחיק, מה לעשות. תכתבו אתם דברים, ואז זה בטח ייתן לי איזה רעיון!! לי זה לא יקרה Nagini Potter לטעות זה אנושי, להאשים מישהו אחר זה אנושי עוד יותר

Silver Fox

New member
הנה עוד רעיון:../images/Emo82.gif

ספר 8, החייזר ~הסצינה: אקס בגוף אנושי ואוכל ארוחת ערב בבית של קאסי~ אקס: *בולע את הרוטב החריף* אההה! אקס: I need more! more!!! קאסי: אה, אדון במאי, זה היה אמור למכר אותו כל כך? במאי: קאט! מה שמתם לו ברוטב?! אקס: *מתפגר* אבא של קאסי: אופס... *כולם מתפגרים ביחד*

יאקומו

New member
נחמד...

פחדתי להכנס לשם בהתחלה... אה,וההודעה שלי בקשר ללינק, לא צעקתי עליך או משהו...

Silver Fox

New member
אבל למרקו אמור להיות...../images/Emo82.gif

שיער ארוך... אנא שרשרו את פספוסיכם!

Visser Three

New member
מרקו גזר את השער שלו בספר 10

ואני חושב על פיספוסים אבל לא יוצא לי

Nagini Potter

New member
כל כך חבל שהוא הסתפר...../images/Emo182.gif

ממש התאים לו ארוך! עכשיו הוא פחות חמוד
טוב, הנה נסיון צולע לפיספוס: ספר #1, הפלישה: *תחילת הספר, רייצ´ל וג´ייק בורחים מאתר הבנייה הנטוש כשיירקים רודפים אחריהם* ג´ייק:*בלחישה לרייצ´ל* אני כבר עייף.... עד כמה צריך לרוץ? רייצ´ל: לוידעת, תמשיך לרוץ. ג´ייק: ואם לא בא לי?? *נעמד במקום* רייצ´ל: מה אתה עו- *נתקעת בו* אדם-משתלט: היי, מה נעצר- *נתקע בהם* הורק באג´יר: היי, מה - רייצ´ל: תעצור! ג´ייק: תיזהרו מהלהבים של- *ספלאט* הא הא. שוב הרגנו את ג´ייק. טוב נו, אז זה לא בדיוק מצחיק, אבל אתם לא כתבתם כלום אז תהיו בשקט! לי זה לא יקרה Nagini Potter "אם תתאמת תורת היחסות שלי, תכריז עלי גרמניה שגרמני אנוכי, ואילו צרפת תטען שאני אזרח העולם. אך אם יוכר שתורת היחסות שלי בשקר יסודה, תטען צרפת שאני גרמני, ואילו גרמניה תטען שאני יהודי." -אלברט איינשטיין

Silver Fox

New member
זה דווקא כן מצחיקקק...../images/Emo6.gif../images/Emo82.gif

קבלי ח"ח יעל LOL

lorien

New member
שירשור ענק!

אהבתי את הבדיחות ואת הסאות´פארק. אתה מזה מוכשר

Nagini Potter

New member
אנשים, איפה אתם??../images/Emo182.gif

תכתבו פיספוסים, אפילו אם הם צולעים יותר מכלב עיוור בעל רגל אחת! (שהוא לא צולע בכלל, האמת, הוא פשוט לא הולך..
) תכתבו משהו!!!! לי זה לא יקרה Nagini Potter "ייפי קא יי, מאדאפקה."

Silver Fox

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo82.gif

רק אני כותבת פה
זה לא הוגן... תנסו, לא משנה שיהיה צולע... ועוד אתם מנצלים לי את השרשור עם דמויות של סאות´ פארק

Visser Three

New member
טוב אז הנה פיספוס שלי ../images/Emo3.gif

*תאור מצב: ג´ייק ומרקו הולכים להתגנב להופעה הגוף של כלבים מספר מספר 10 רק שמסופר מהנקודת מבט של ג´ייק* אני ומרקו היינו מאחורי המסעדות והתכננתי להשתנות לכלב, מרקו כבר היה בגוף של כלב מושלם וכבר הספיק להישטלת על כול האינסטים של הכלב אליו השתנה <נו ג´ייק תתחיל להשתנות כבר> רטן מרקו, וככה עשיתי, הרגשתי את אותו עיקצוץ מוזר שקורה לכם שאתם משתנים, אתם מבינים הכלב אליו השתנתי לא היה הומר, הוא היה כלב שונה ולכן נאלצתי להתגבר מחדש על האינסטים של הכלב, פתאום המוח של הכלב נכנס <ג´ייק מה אתה עושה?> שאל אותי מרקו <אתה מאבד שליטה, אתה עובר כביש עמוס> וכן ג´ייק הצליח לעבור את הכביש מבלי להידרס ישר לאתר בניה של עובדים תילנדים אמרתי כבר שג´ייק בגוף של כלב?, אופס עוד פעם הרגנו את ג´ייק לפחות היה טעים

Nagini Potter

New member
הסוף טוב ../images/Emo6.gif ../images/Emo182.gif

היי, זה כיף! שם חדש למשחק: !Kill the Jake ^-^ לי זה לא יקרה Nagini Potter "רב מכר הוא ספר שמרבה להמכר מפני שהוא רב מכר." -דניאל בורסטין

Silver Fox

New member
מבצע Let´s kill Jake יוצא לדרך../images/Emo82.gif

מותר לכם לשרשר פספוסים כאוות נפשכם, אך השתדלו להרוג את ג´ייק ברובם
זה מה שתמיד רציתי
Well people, let´s kill Jake! הנה עוד פספוס שבו ג´ייק מת: ספר 4: ההודעה ~הסצינה: ג´ייק מגיע לאסם של קאסי כשהיא מנקה ת´קקי של החיות~ ג´ייק: היי, קאסי. תשמעי, כולנו מחכים לדעת מה תחליטי. קאסי: מה אני אחליט? כבר החלטתי... ג´ייק: *מופתע* אה... זה לא מה שהיה אמור להיות בתסריט, קאס... קאסי: *שולפת קלשון* למי אכפת? נמאס לי שאתה בתפקיד הראשי כל הזמן, ואני אוהבת אותך וצריכה לסבול כל הזמן כי אנחנו לא חברים. הגיע הזמן להעמיד פה מישהו על מקומו... *תוקעת את הקלשון בחזה של ג´ייק* ג´ייק: *מת* במאי: נו, טוב, לפחות היא חסכה לי את העבודה... רציתי להרוג אותו במוקדם או במאוחר...

Visser Three

New member
מסכן ג´ייק

*עוד משהו מספר 4* *ג´ייק אומר בחוף של זבוב* <הנה אני חושב שאני רואה חלון, גם יש בו אור> *טובאיס* <זה לא חלון זה אח> *ג´ייק נשרף חיי
*

יאקומו

New member
טוב, אני אנסה:

על ספר 9 (אני חושבת, בקיצור-שרואים את את קאסי משתנה לזאב) *עושים הגרלה מי עושה הסחה ליירקים, ג´ייק יצא* "טוב בסדר, אני אשתנה לזאב ואסיח את תשומת ליבם, אתם תכנסו לבניין, מובן?!" ג´ייק-זאב מתחיל לברוח... טססססססס! "אממ.. במאי?! זה לא באמת קרן דרקו..." טסססס! "לאאאאא" בסדר, קלטתי את הרמז! תפסיקו לזרוק עגבניות!

למעלה