טופיק!!!

Visser Three

New member
שיהיה ../images/Emo3.gif יש לי עוד אחד

*מספר 6 ג´ייק וטום אוכלים קורונפליקס* "ג´ייק אני חייב לספר לך משהו" אמר לי טום "אתה מבין... יצאתי מהאחווה... אתם מבין גיליתי שמאחרוי האחווה עומדים חבורה של חייזרים רצחניי.." *ג´ייק קופץ מהתרגשות* "מה טום
אתה רציני יצאתי מהאחווה
" "חחח.. ג´ייק אחד מאפריל" *ג´ייק מתבאס* "אז מה אתה לא עוזב
" לא ג´ייק פשוט שמתי לך חומצה בחלב של הקורונפליקס" *ג´ייק מתפגר*

Silver Fox

New member
כולם זה L../images/Emo6.gifL ויש לי עוד אחד:../images/Emo82.gif

יש לי עודדד! עודדד! ספר 7: הזר ~הסצינה: רייצ´ל משתנה לפיל ומתעלל בג´וזף מה-שמו המאלף של הפילים~ רייצ´ל: <אני ממשטרת הפילים. קיבלנו כמה תלונות נגדך.> ג´וזף: מה, באמת? איזה שאווה!!! רייצ´ל: במאי, זה לא נשמע כמו הקול של ג´וזף... במאי: *הולך לג´וזף ומושך את המסכה שלו מעליו* נו באמת! זה ג´ייק! ג´ייק: חי חי חי... רייצ´ל, שוב החלטתי להפריע לסצינה... רייצ´ל: *מועכת את ג´ייק עם אחת מרגלי הפיל שלה* ג´ייק: *מת*

Nagini Potter

New member
חיחי../images/Emo182.gif

למרות שכולכם פה יודעים (אני מקווה...) שג´ייק הוא הדמות האהובה עליי, ואני אוהבת אותו יותר מכולכם פה ביחד, אני חייבת להודות שדי כיף להרוג אותו
אז אני רק רוצה להבהיר שזה לא בגלל שאני לא אוהבת אותו, אלא בגלל שהוא תמיד כזה גיבור והכל, אז צריך לפעמים לשבור את התדמית שלו
תמשיכו לשלוח פיספוסים!! וניסיתי לשלוח את הסאות´פארק שעשיתי לג´ייק, אבל לא יודעת, המחשב לא מסכים
.... לי זה לא יקרה Nagini Potter "אני חושבת שהדבר שהכי מעצבן את אלוהים הוא שכל הזמן טועים במין שלה." -רוזאן

Silver Fox

New member
ג´ייק הוא הדמות המועדפת עליך?../images/Emo82.gif

מה פתאום! מרקו ואקסימילי שולטים

Nagini Potter

New member
מה מה פתאום?../images/Emo182.gif

מרקו אחלה ואקס עוד יותר, אבל ג´ייק הוא הדמות האהובה עליי, תתבעי אותי! לי זה לא יקרה Nagini Potter

Visser Three

New member
../images/Emo124.gifולהלן סקר

מי הדמות האהובה עליך (אפשר לבחור 2 )
ג´ייק
טובאיס
רייצ´יל
מרקו
קאסי
אקסימילי
ארק הצ´יי

יאקומו

New member
אפשר שלוש?

מרקו, קאסי ו... רייצ´ל... בעיקרון, אני מתה על כולם, אז אני לא יודעת ממש מה לבחור...

Digi Lista

New member
מנסה להחליט את מי להרוג קודם...

קראתי את כול השרשור הזה והמשחק בו הורגים את ג´ייק פשוט עיצבן אותי,מאוד ובמקביל גם הצחיק אותי, ג´ייק הוא לא הדמות שאני הכי אוהבת(מרקו נפשי התאומה ממין זכר הכי שווה כמובן)אבל אני דיי אוהבת אותו(ואת רייצ´ל, רק אחרי מרקו כי מרקו הכי מתוק!)ומשחק ההריגות נראה לי מרגיז(כשניסיתי לדמיין את הסצינות,ויש לי דימיון מפותח...), אם כבר למה לא להרוג מישהו אחר(ותיזהרו,מילה אחת על מותו של מרקו ואני חונקת את כולכם!וזה לא איום זאת עובדה!!!)

Nagini Potter

New member
../images/Emo2.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo182.gif

ג´ייק? בלונדיני? אני מוחה בכל תוקף!! LoL.. רייצ´ל יצאה טוב
לי זה לא יקרה Nagini Potter "נסה להוכיח שהמוות אינו קיים. הוא יוכיח שאתה לא קיים וזה הכל." -איוואן טורנגייב

Nagini Potter

New member
ברור שקאסי נראתה כמו בן..../images/Emo182.gif

בדמויות של סאות´פרק ההבדל היחיד בין בנים לבנות זה הבגדים והשיער, ולקאסי יש שיער קצר ובגדים לא מזוהים... אבל יש לי הרגשה שקאסי נלקחה מתוך הסדרה באמת, לא? לי זה לא יקרה Nagini Potter "מותו של אדם אחד הוא טרגדיה. מותם של מליונים... סטטיסטיקה." -יוסף סטאלין

Nagini Potter

New member
יואו!!../images/Emo182.gif

נדלקתי על האתר הזה!!! וואי, עשיתי את דיויד, ויצא לא רע!! רק שאני לא יודעת איך שומרים את התמונה על המחשב, כדי לפרסם בפורום...
רגע, חברה שלי מנסה ללמד אותי איך עושים פרינט סקרין, נראה איך זה ייצא... לי זה לא יקרה Nagini Potter "שמרני אל מידידיי עם אויבי אסתדר בעצמי."

למעלה