טופיק!!!

Silver Fox

New member
../images/Emo26.gifטופיק!!!../images/Emo36.gif

1. תגידו לי משהו... האם האנימורפס יכולים להשתנות לבעלי-חיים גם אם הם לא בדיוק רוכשים אותם? כלומר, אם למשל מישהו רוכש נבלה של סוס - הוא ישתנה לסוס חי או מת? 2. חוץ מזה, הדנ"א נמצא בכל מקום בגוף - בכל התאים. אז אם מישהו רוכש עצמות של בעלי חיים - כלומר הוא נוגע בהן ורוכש את הדנ"א של תאי העצם - הוא ישתנה לעצמות או לחיה עצמה? כי הוא אמור להפוך לתבנית מדויקת של אותה החיה... והרי הדנ"א נמצא בכל התאים בגוף... 3. ועוד דבר אחד - מה יקרה אם האנימורפס ירכשו תבנית דנ"א של פרפר? אם הם ירכשו זחל, הם יהפכו לגולם? אם הם ירכשו גולם (כמו קאסי), הם יהפכו לפרפר? או שהם יהפכו לאותו הדבר שהם הפכו לו, ללא שינויים? זה אותו הדבר עם ההשתנות לגור... אם הם גדלים או לא...

assaf com

New member
חחמ ../images/Emo26.gifתגובה../images/Emo36.gif

1)בדנ"א של החיה לא כתוב אם היא מתה או חיה...(אני מניח
) אז כנראה הם יהפכו לסוס כשהוא חי.. 2)היי אם מה שאת אומרת נכון אז הם יכוים להשתנות לדינוזאורים!!!!! (אם הם רק יצליחו לעבור את הגדרות במוזאון...) מאאגניב
3)ררר אין לי מושג...

יאקומו

New member
מממ...

1. אני חושבת שאם הם רכשו חיה מתה, הם יהפכו ל... חיה המתה הזו...

המפף....../images/Emo188.gif

1. בעעעעעעעעע........ זה קשה..... אם רק הייתי יודעת משהו על ד.נ.א........ טוב, אני אסתפק במה שאני יודעת. אממממממ....... אני חושבת שהם יהפכו לסוס מת, כי למוות יש תופעות לוואי. נגיד, הבשר של הסוס כבר התחיל להירקב (יאק), אז הם ישתנו לסוס שרואים לו את העצמות וימותו, מן הסתם. ואם הבשר עדיין לא התחיל להירקב אז הם גם ימותו, כי רוב הדם שלו בטח כבר התאדה (איייייייייייייייייכס.......... *נסקלת על ידי חברי הפורום הנגעלים*) ואי-אפשר לתפקד בלי דם. אה, וזה גם תלוי בנסיבות המוות.... אם הוא מת, מסקילה, נגיד (
), אז הגוף שלו כולו קרוע ומרוטש ובלתי אפשרי שהסוס יוכל להיתקיים, כי הלב קרוע ומרוטש גם כן. טוב, אני לא מתכוונת להגעיל אתכם (ואותי
) עד מוות, אז פשוט נגיד שככה זה גם לגבי שאר תוצאות הלוואי של מוות. 2. אין לי שמץ של מושג........ 3. אני חושבת שאם הם, לדוגמא, ישתנו לגולם (ג´ייק לא צריך להיתאמץ הרבה, אה?
), אז הם יהפכו לפרפר אם הם ישארו ככה מספיק זמן. כי ההורמונים ממשיכים לתפקד בגוף, והתאים ממשיכים להתחלף וכו´..., ואם התאים לא היו מתחלפים, הגוף היה מת.

פסטרמה=בעעעעעעעע../images/Emo188.gif

לא סובלת פסטרמה!!!!!!!!!!!!!!!! דרך-אגב, בחתימה שלך לא אמור להיות רשום <KNOW THE SECRET>??

טעות שלי! שלחתי פעמיים!../images/Emo188.gif

בעצם, למה טעות שלי? אני מושלמת, דה! תפוזטיפש!!!

אבל זה רשום שם../images/Emo188.gif

עם ´D´!!! זה לא אמור להיגמר עם ´T´??
אה, ודרך-אגב, היום חזרתי (בערך לפני שעתיים) מטיול שנתי למדבר יהודה והנגב!.. בגלל זה לא הייתי כאן... היה כיף לא נורמאלי!!!!!!!! עד עכשיו שנאתי מדברים, אבל אחרי הטיול הזה כל מה שיש לי לומר זה: מדבר רולזזז!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Silver Fox

New member
3. זה יקרה רק אם הם יתקעו בגוף כזה

אבל אם הם יישארו בו פחות משעתיים, אז ברור שלא.

Silver Fox

New member
יש לי עוד משהו לטופיק

4. מה יקרה לאנימורפס אם מדובר בהשתנות לחיידקים? הם יצליחו לרכוש תבניות דנ"א שלהם? אם כן, איפה ואיך? מה הם יעשו בתור חיידק? הם יצליחו לגרום למחלות אם הם ייתקעו בגוף הזה?

Axvenom

New member
אממממ

לפי מה שלמדתי לחיידקים יש רק חלק מהדי.אנ.איי של גוף חי כמו בו-אדם או פרהף וחצמזה איך הם יגעו בחיידקים??

יאקומו

New member
אני לא חושבת שהם יכולים

לרכוש חיידק, כמו שאקוונום אמר: איך הם ייגעו בהם?! אלא אם את רוצה לגעת ברוק/נזלת של מישהו...8{

Silver Fox

New member
הם יגעו בהם דרך העור של מישהו אולי

... כי החיידקים נמצאים בכל מקום... אולי הם פשוט יקחו ממעבדה חיידק ו... ירכשו אותו איכשהו

למעלה