טופיק!!!

זה גם תלוי..../images/Emo188.gif

אם הם רכשו את הגולם בדיוק בשלבי הסיום של הפיכה לפרפר (כלומר ממש כמה דקות לפני שהוא יוצא מהקליפה הזאת שלו), אז הם כן יהפכו לפרפר גם אם הם לא יתקעו בגוף של גולם...

Silver Fox

New member
לא ירדתי לסוף דעתך

הם יהפכו רק להעתק של התבנית שהם רכשו. התבנית שהם רכשו, ורק התבנית שהם רכשו, לא משנה אם זה שעה לפני הגדילה או דקה לפני הגדילה או חמש שניות לפני הגדילה. זה מה שהם, וזהו. ואם הם יתקעו... אז אני מניחה שהם באמת יוכלו לגדול בשלב מסוים, כי בסך-הכל - למרות שהם עוד תבנית גנטית - הם בעצם חיה טבעית עכשיו. יכול להיות שכעבור שעתיים מתבנית גנטית הם הופכים, כלומר, נחשבים לחיה רגילה?? (כפי שציינתי באחד הטופיקים הנוספים כאן.)

אבל....../images/Emo188.gif

הם לא רק העתק של החיה.. הם החיה עצמה.. והחיה חייבת להישתנות ולגדול קצת כשהם מישתנים אליה, כי התאים בגוף מתחלפים והכל.. בקיצור, בקשר לכל הקטע הזה, אני חושבת ככה: הם הופכים לחיה. החיה גדלה כמה שהיא מספיקה בשעתיים. הם יוצאים מגוף החיה. כשהם משתנים עוד פעם לגוף החיה, החיה נשארת כמו שרכשו אותה ללא השינויים שקרו בהישתנות הקודמת. לעומת-זאת, אם הם תקועים, אז החיה יכולה להספיק לגדול הרבה ואי-אפשר לעצור את הגדילה בכך שמשתנים לגוף אחר. ככה אני חושבת, בכל אופן... ועל הדיון על טוביאס בשירשור האחר אני אענה כבר כאן כי כבר יש כאן את כל התיאוריה שלי... אני חושבת שהנץ שטוביאס תקוע בתוכו גדל בקצב של ציפור, לא בקצב של טוביאס, כי מה לעשות, הוא אחרי הכל ציפור!!
והוא ימות (נסקלת) לא לפי זמן החיים שלו כבן-אדם, אלא כזמן החיים של הנץ (משהו כמו... אממ.... מקס´ 15 שנה, אלא אם כן הוא יתקע עוד-פעם בגוף של עצמו בחזרה [שכמובן שבינתיים לא גדל] כי אז הוא יחייה בקצב החיים של בן-אדם. לא יצא משהו מובן
, אני לא טובה בלנסח את עצמי...).

יאקומו

New member
זה העתק,

היום קראתי את ספר 4 (אני מנסה כמה שיותר להיצמד לסדר, אבל זה לא אפשרי אצלי...) והם יוצרים העתק של החיה.

אני יודעת שזה בעיקרון "העתק"../images/Emo188.gif

של החיה, אבל מרגע שהם משתנים אליה יש להם את היכולות שלה והשינויים שמתרחשים אצלה. בכל מקרה, זה לא היה החלק הכי חשוב בהודעה, אז זה לא עד-כדי-כך משנה...

מ.ש.ט

New member
אם אחרי כמה שנים...

טוביאס יתקע בגוף שלו כבן אדם? זה יהיה מגוחך... כי הם ימשיכו להיות חברים... וימשיכו להילחם ביירקים... ואני לא חושבת שהם ינצחו את היירקים...

Digi Lista

New member
ג´ייק לא גולם!!!

אני אומנם מעדיפה את מרקו אבל אני מאוד אוהבת את ג´ייק,אם כי על טעם וריח אין מה להתווכח אבל אפילו כבדיחה...

../images/Emo45.gif../images/Emo188.gif

על טעם ועל ריח באמת אין על מה להיתווכח... ואמנם יש לפעמים קטעים שהוא חמוד בהם, אבל מאז ספר מס´ 16# אני שונאת אותו ממש!!! הוא היה ממש מעצבן בספר הזה... ככה אני חושבת לפחות...

Silver Fox

New member
האמפף...

גיליתי שני דברים: א. אפשר לרכוש דנ"א דרך הדם ב. לא נדבקים ממחלות כשרוכשים דנ"א

למעלה