טריוויה

../images/Emo26.gifטריוויה../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif../images/Emo50.gif

יאללה! כל מי שנמצא פה ורוצה לשחק קצת בטריוויה שלי... הממ... אז כמו שכבר אמרתי, הטריוויה מאוד דומה לזו של נטע ושירי, שכבר הייתה, (כן, כן, אני מודה, הן נותנות לי השראה). השלב הראשון: יערך מהיום, מהשעה הזאת, ועד ליום שלישי, במהלך השלב הראשון, כל מתחרה יתבקש לענות על עשר שאלות, מתוך מספר קטגוריות שהוא יבחר, ובסוף הסיבוב, ישתכללו הנקודות. השלב השני: יערך מיום חמישי בבוקר עד ליום שבת ככל הנראה, בשלב השני, נעלה טיפה, כל מתחרה יענה על חמש עשרה שאלות. השלב השלישי: מיום שני או שלישי הבא, ועד לסוף השבוע, במהלכו יענה כל מתחרה על עשרים שאלות. אף אחד לא אמר שזה הולך להיות קל
עכשיו, מי שעונה לא נכון על שאלה לא יורד מהטריוויה. בכל שלב מותר לטעות ללא הגבלה, אך תשובה שתענה לא נכונה, לא תיכלל. יינתן עוד צ´אנס אחד לפתור אותה, ואם לא יענה נכון, לא יקבל נקודות. הקטגוריות! לוסי, רנה ושות´ - שאלות על השחקנים של הסדרה. ציטוטים - יינתן ציטוט, והפותר יצטרך להגיד מי אמר למי ומאיזה פרק. משפחה לא בוחרים - שאלות בנושאי משפחה מתוך זינה. דיסקליימרס - יינתן דיסקליימר, והפותר יצטרך לומר מאיזה פרק. אותה גברת בשינוי אדרת - שאלות על דמויות מהסדרה. כללי - נושאים כלליים על הסדרה עצמה, ועל כל מה שמסביב. אז מי פה?

למעלה