טריוויה

*זינה*

New member
גם אני פה ../images/Emo13.gif

ואם תרצי להתחיל – אני בוחרת בדיסקליימר

שאלה לתמרי! ../images/Emo24.gif וולקאם

Iolaus was harmed during the production of this motion picture. However, the Green Egg Men went on to live prosperous lives.

*זינה*

New member
כן../images/Emo13.gif

סורי פשוט יש לי לחץ לא נורמאלי עכשיו אז לוקח לי זמן להראות סימני חיים...

חבר´ה, מצטערת

יש לי פה איזה בעייה קטנה. נמשיך את הטריוויה מחר... מצטערת. ולילה טוב.

ברודי

New member
לילה טוב מותק ../images/Emo24.gif

היה אחלה. קבלי צל"ש תפוזינאי חם! (אוקי המצאתי אותו כרגע אבל זה בטח שווה משהוא לא?!)

מצב הנקודות בינתיים!

הממ... אוקיי, אז ככה... חישבתי לעצמי כמה נקודות אני הולכת לתת על כל שאלה, וכמה אני מורידה על רמזים... אז הנה החישוב. בינתיים: הילה - 50 נקודות. אביב - 40 נקודות. שני - 29 נקודות. ברודי - 25 נקודות. ירדן - 5 נקודות. תמר - 5 נקודות.

shanyz

New member
אממ אוקי

אז זה אומר שכמה שווה שאלה? וכמה נקודות יורד על רמז? וגם, את הסיבוב השני, באיזה יום עושים? ו..את תתחילי את זה בתור הודעה חדשה או המשך למה עשינו עד עכשיו?

שאלה שווה 5 נקודות

רמז מוריד נקודה אחת... השרשור של ההמשך יגיע בשרשור נפרד, בעוד כמה ימים. אגב, אני מודעת לזה שבגלל שלא הייתי פה, הרבה אנשים לא הספיקו לענות על כל עשר השאלות שלהם... יהיה לכם זמן להשלים את זה, אל תדאגו. (ירדן...
)

אנשים..

אני מצטערת, אבל בגלל שעבודה זו עבודה, הטריוויה לא תוכל להמשיך להתקיים עד לפחות יום רביעי הבא... מי שירצה להמשיך להתמודד ביום רביעי הבא, אז סבבה... אני פשוט לא יכולה להגיע מהעבודה ולהתחבר, עד כמה שזה נשמע קל, אבל כמעט בלתי אפשרי. בכל מקרה, אני אהיה איתכם בקשר שלכם - מיכל.

shanyz

New member
חחהה!!! איזה חמודה!

אחלה! אממ, סבבה, לא נרוא עם העבודה! אממ אז יום רביעי! ביי!!!! =))
“You are absolutely breathtaking.”
“Yeah? Then how come you’re still breathing?”

למעלה