כדאי לקרוא בבלוגיה 05.04.09

../images/Emo26.gifכדאי לקרוא בבלוגיה 05.04.09../images/Emo36.gif

למי מאתנו לא היה איזשהו מחסום כתיבה כזה או אחר. רוצים השראה? נתקעתם? מחפשים מוזה? הצטרפו לארועי היום---ההסטוריה חוזרת ואתם מוזמנים לקחת חלק מנושא כזה או אחר ולהביא לו נגיעה חדשה משלכם. זה לא בהכרח צריך להיות על הנושא עצמו או על הארוע עצמו. אך שאבו ממנו את המוזה לפרסום רשומה משלכם. הגיע הזמן שתצטרפו!
בהצלחה---- שבוע טוב לכולנו.
---כמה מארועי היום 05.04--- 05.04.1992- בוסניה הרצגובינה זוכה בעצמאותה. 05.04.1992- 700,000 איש משתתפים בהפגנה הגדולה ביותר בוושינגטון בעד הזכות להפלות. 05.04.1955- וינסטון צ'רצ'יל פורש מראשות ממשלת בריטניה בגיל 81. מחליף אותו אנתוני אידן. 05.04.2002- כוחות צה"ל, הימ"מ והשב"כ צרים על ביתו של בכיר החמאס, קייס עדואן, ממתכנני הפיגוע במלון פארק. עדואן ועוד חמישה מחבלים נהרגו במהלך הפעולה, ודחפור די-9 הרס את הבית בו התבצרו. (אפרופו פסח בפתח, פיגוע זה התרחש בליל הסדר דאז) 05.04.1952- יום הולדת שמח למיטש פילגי, שחקן קולנוע וטלוויזיה (תיקים באפלה) 05.04.1952- אנייטה פלסקו זמרת שבדית, חברת להקת הפופ אבבא גם היא חוגגת יום הולדת. 05.04.1942- יום הולדת שמח גם לפיטר גרינווי, במאי קולנוע בריטי. מתוך הבלוג ספינותי מתוך הבלוג על מה כותבים היום

mishmushim

New member
../images/Emo157.gifמכות מצרים - הגירסה המעודכנת!

לא בכל יום מגלים שגם אלוהים החליט להשתדרג ולתת כמה מכות קצת יותר מעודכנות על חבורת הנודניקים שלא מוכנה לשחרר את בני ישראל מעבדות לחרות! (ותודה לבצלאל וwranger על הרעיון ההזוי
)

orelie

New member
משמושים

לידיעתך לדעתי הייתה תקלה עם כל הרשומות כי לא קיבלתי שום עידכון על רשומה חדשה מאתמול בערב כולל הרשומה שלך\ יעל

mishmushim

New member
וואלה? תודה !

אז איך אני מעבירה עדכון לכל המנויים שלי באופן גורף?

orelie

New member
את יכולה דרך מסר

אם רובם גם חברים שלך אז הם יקבלו את המסר את מעתיקה את הקישור של הרשומה את נכנסת למסר חדש דרך תיבת המסרים שלך במקום ל"נמען" את פותחת את האופציה - לכל החברים שלי (גם מופיע לך מס' החברים) ותעתיקי את הקישור אם איזה הסבר בנלי כמו שאני עשיתי בהצלחה יעל אם את לא מצליחה שילחי מסר

motior

Member
מכות מצרים שלי

שרשור המכות כבר לא קופץ, אז אני מוסיף כאן...

קלריסה

New member
רבע לפסח: מי סובל יותר – רווקים או נשואים?

ולמה אתם חושבים שרק על הרווקים יורדים? אתם יודעים איך זה להיות השמנה שחטפה את הבן המושלם ומאז מנצלים כל מפגש כדי לבחון את ההתפתחות שלה בקול רם? - ניסיתי להראות להם את הצד האומלל בחיי האנשים המאושרים. http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1449156

Antonio Montana

New member
מוכר הגלידה על חגיגות ה100 לתל-אביב.

נגע בכמה נקודות טובות ועצובות. ובעיקר העלה בי נוסטלגיה, בעקבות היותי יליד העיר וכפועל יוצא מכך גדוש בזכרונות מתוקים של תל-אביב של שנות השמונים המאוחרות/התשעים המוקדמות. יומולדת לתל-אביב

למעלה