חרדתי - התמודדות עם ילד קצת שונה
W wranger New member 6/4/09 #22 היי נא הציצי כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1762&MessageId=124797910
O orelie New member 6/4/09 #23 אני יודעת אני יודעת אין לי מושג איך היא פורסמה בנפרד מהקבוצה של היום דווקא לחצתי במקום הנכון בוא ניקרא לזה באג..... חחחחח יום טוב יעל
אני יודעת אני יודעת אין לי מושג איך היא פורסמה בנפרד מהקבוצה של היום דווקא לחצתי במקום הנכון בוא ניקרא לזה באג..... חחחחח יום טוב יעל
O orelie New member 6/4/09 #24 אגב אם כבר - תדביק את זה לרשומות של היום לא של אתמול THANKS מכל הלב יעל
O orelie New member 6/4/09 #26 לא יפה - התקלה הייתה של תפוז לא שלי אני מבקרת כאן כל יום (את תשים לב) גם אתמול יש לי רשומה וגם לפני יומיים וכך הלאה (למרות שאתה לא מבקר אצלי ) יודעת היטב איך התהליך תאמין לי שאתה מעניש את הבן אדם הלא נכון..... יעל
לא יפה - התקלה הייתה של תפוז לא שלי אני מבקרת כאן כל יום (את תשים לב) גם אתמול יש לי רשומה וגם לפני יומיים וכך הלאה (למרות שאתה לא מבקר אצלי ) יודעת היטב איך התהליך תאמין לי שאתה מעניש את הבן אדם הלא נכון..... יעל
W wranger New member 6/4/09 #27 אני לא יכול להפלות שמתי לב שאת מבקרת כאן כל יום, ואף משרשרת כראוי, אבל אני לא יכול להתחיל לספור תדירות כניסות של כל גולש שלא משרשר נכון. בסדר? קרתה טעות או תקלה פעם אחת? הפקנו לקחים? נקווה שלא יקרה יותר? חג שמח? חברים שוב?
אני לא יכול להפלות שמתי לב שאת מבקרת כאן כל יום, ואף משרשרת כראוי, אבל אני לא יכול להתחיל לספור תדירות כניסות של כל גולש שלא משרשר נכון. בסדר? קרתה טעות או תקלה פעם אחת? הפקנו לקחים? נקווה שלא יקרה יותר? חג שמח? חברים שוב?
ב בועז והבוטנים New member 6/4/09 #28 ברור שלא אתה לא יכול ללכת לקראת חברים קבועים בפורום. אתה מנהל כל כך טוב.