כדורגל

הצילצול

New member
../images/Emo26.gifכדורגל ../images/Emo36.gif

למה כמעט רוב הבנים מטורפים על כדורגל?

כי זה המשחק הכי טוב בעולם..

ובנות לא להפריע לנו כשאנחנו רואים כדורגל כמו שאנחנו לא מפריעים לכם כשאתן רואות ויוה

apl

New member
מי רואה בכלל ויוה?!?

(ובאמת שכבר עדיף כדורגל(ולא ישראלי)).

מלשב 669

New member
אנחנו אוהבים לראות בנים שעירים רצים

באמת קשה להסביר. אני חושב שזה בגלל שכמעט כולם שיחקו כדורגל בתור ילדים והתאהבו במשחק. המשחק גאוני, מלא מתח ואף פעם לא משעמם.

apl

New member
ממש גאוני..מה אני אגיד לך..

22 שחקנים רצים שעה וחצי כמו אה*לים אחרי כדור מסתובב במגרש ענק,כשמטרת המשחק היא להבקיע אותו לשער.. מאוד גאוני,חכם,מלא מתח,ומפתח את אונות המוח ושרירי הרגליים.. -והלוואי וכול השחקנים היו "שעירים" כמו דייויד בקהאם-

גם אני אוהבת כדורגל.....

פעם אהבתי יותר... אבל אני עדיין אוהבת! אני אוהדת מכבי חיפה! לשעבר שרופה! חח ראיתם ביום ראשון איך ניצחנו את הפועל ת"א?!??! חיחיח מקווה שלא הפחדתי את הבנות.. חחח אני עדיין נשית לא לדאוג!

pain is MY love

New member
אני גם חולה על כדורגל!

ומסוגלת לשבת ולעודד שעות! ואני חושבת שכל ההתלהבות הזאת היא מעבר ל-90 דקות האלה שהשחקנים רצים על המגרש אלא זה כל מה שמסביב: האוהדים, השירים, המתח בין הקבוצות היריבות - זה משהו שמלווה את האוהדים במשך כל השבוע.... וזה די כיף

כי כדורגל זה משחק יפה...

בנים אוהבים ספורט - כי זה בדם... אוהבים כדורגל כי זה מה שיש בארץ, כדורסל אין (יש רק קבוצה אחת) וכדורגל יש בכל הארץ. זה משהו שמחנכים מגיל צעיר בשיעורי ספורט.

Anna Karenina

New member
כי לבנים יש "תסביך רדיפה" -

ולא במשמעות המקורית... הם רודפים אחרי הכדור - כמו שהם רודפים אחרי בחורות...

../images/Emo66.gif

זה מסוג הדברים שבנים ובנות מטיחים אחד בשניה כל הזמן... בכל זאת, החיים די משעממים בלי סיבוכים פה ושם

seeyou

New member
בגלל הגאווה!

זה לא קל לרוץ עם משהו בין הרגליים... זה משחק היחידי שלא משווים גברים על מה שיש בין הרגליים אלא רק אם אתה מסוגל להחזיק בו מספר שניות ולעביר אותו או להכניסו לשער.... זה משחק שמאפשר תהילה מבלי לילמוד או להפעיל את המוח מאפשר פורקן מתחים מלילות רבים לשעות היום

yanshoof26

New member
על רגשות וכדורגל

למה אוהבים לראות תיאטרון? או קולנוע? או מחול? כדורגל (או כדורסל או כל ספורט אחר לפי טעמו האישי של הקורא) לא נופל מאף אחד מהם: סביב כדורגל מסתובבים כל הרגשות האנושיים רק בעוצמות מוגברות - הערצה, דרמה, טרגדיה, שנאה, קנאה, אהדה, נצחון הצלחה ועוד ועוד..... נהוג להגיד שכדורגל הוא אוסף של מטומטמים שרצים אחרי כדור ולצערנו רמתם של הכדורגלנים והאוהדים הפעילים בארץ היא אכן נמוכה מאוד אבל בראייה רחבה יותר זה שהרבה אנשים אוהבים אותו לא הופך אותו לפחות טוב ערכית.... אנחנו מעריכים את הכשרון (וזוכרים את החלום שלהיות שחקן), אין כמו ההרגשה של להיות חלק מקבוצת אוהדים שקופצת באקסטזה בניצחון גדול (הניצחון על פריז סן ז'רמן ב98 בו נכחתי היה כנראה אחד מרגעי השיא של חיי), וגם ההתרגשות שלפני משחק גורלי העצב בעקבות ההפסד.... כל הרגשות בעוצמות מטורפות מגולמות בכדורגל.... אה והמלצה לסיום למי שרוצה להתחבר לזה קצת יותר אז ניק הורנבי כתב על זה הרבה יותר טוב ממני בספרו אהבה על הדשא - ספר מקסים!!!!!!!!

יופי של סיכום :)

מסכים עם כל מילה :) בהחלט אין תחליף לאקסטזה הזו.. אני אוהד מכבי חיפה ולא היו לי הרבה רגעים שמחים ומטורפים יותר מאשר הרגע שבו יניב קטן כבש באול טראפוד את השער הראשון למכבי חיפה... אני פשוט הייתי בשמיים.. למרות שהקבוצה הפסידה בסופו של דבר 5-2... ולמרות זאת הייתי במשחק ברמה אחרת לגמרי.. כשהייתי במדריד לפני כמה חודשים הלכתי למשחק של ריאל מדריד בסנטיאגו ברנבאו, שם הם ניצחון 7-2... זה באמת היה כדורגל בשיאו... אבל בגלל שאני לא אוהד של ריאל חסרה האקסטזה.... שזה לפי דעתי הדבר הכי עוצמתי שיש בכדורגל.. ומי שרוצה לדעת על זה קצת יותר, יש הרבה מאוד סרטים על זה... הסרטים הדוקומנטריים די ישעממו אנשים שלא אוהבים כדורגל (למרות שיש סרט דוקומנטרי מעולה על אייאקס וגם אחד טוב על נבחרת אנגליה). יש סרט אחד ממש טוב (לא דוקומנטרי, קומדיה רומנטית) שקוראים לו "נבדל לאהבה". בגלל שהפורום מתעסק קצת באהבה אני חושב שחלק מהאנשים בפורום יאהבו את הסרט בלי קשר לכדורגל.. ובנוסף לזה יוכלו ללמוד יותר על המשחק המהמם הזה :)

למעלה