כדורגל

הצילצול

New member
אבל אתם זה רק כדורגל!!!

יש עוד ענפי ספורט אם לא ידעתם יש כדורסל ושחייה וגולף ועוד מלא... ודווקא כדורגל?! לא נמאס??? ועוד עם הגרעינים בתוך הפה שלכם... והיריקות והצעקות!!! זה ממש הגזמה לא?!

כמו שאמרתי...

נכון יש ענפי ספורט אחרים... אבל בארץ אין ליגות שחייה או גולף.. ובטח שלא משדרים דברים כאלו בטלוויזיה.. יש רק כדורגל וכדורסל, והכדורגל יותר אהוד מהכדורסל כי ליגת הכדורגל בארץ יותר מרתקת פשוט. בארה"ב למשל יש הרבה ענפי ספורט שאנשים אוהבים חוץ מכדורגל.. פוטבול, בייסבול, הוקי קרח, רוגבי, כדורסל וכו'... פה אין לנו שום דבר אחר מעניין.

לא אוהבת ולא מפריע לי אנשים שאוהבים

אין לי בעיה עם כדורגל, הוא רוצה לראות סבבה......אני אמצא משהו אחר לעשות.............

hyper active

New member
אמממ

אני לא בן ואני אוהבת לראות כדורגל אפילו הייתי בכמה משחקים.. אישית אני הרבה יותר נהנית מכדורסל אבל זה כבר לא קשור... ולמה כדורגל דווקא? כמה שהכדורגל בארץ ברמה לא משו הוא הספורט הכי מתוקצב ( תקנו אותי אם טועה) אז זה רומז לך משו על הרמה של שאר ענפי הספורט.. אני משחקת כדורעף ובגלל זה גם נהנית לראות משחקים אבל אני לא יודעת עד כמה כאלה שלא קשורים נהנים לראות כדור עובר מעל לרשת וכאלה במשך הרבה זמן...

ilana4ka

New member
*אהמ* *אהמ*../images/Emo66.gif

לגבי כדורגל-אני לא סובלת. ואני באמת לא מבינה מה פשר ההתמכרות הקשה והכואבת של גייז ל
. אבל אם כבר, אז כבר.
<----- זה המשחק!!! אני חולה על כדורסל. וזה הכי פצצה לשבת עם חבר שלי ולצפות במכבי שלי ביורוליג. האא...טעם החיים
. חחח
.

../images/Emo26.gifמכוניות../images/Emo36.gif

זה לא רק כדורגל/כדורסל
זה גם אובססיה למכוניות/אופנועים/שאר ירקות שנעים על הכביש.. אף פעם לא הבנתי מה אתם מוצאים בזה?!

../images/Emo61.gifאה....עד כאן../images/Emo70.gif../images/Emo73.gif

מכוניות ואופנועים זה כיף לא נואמלי, אדרנלין,סיפוק,זה ה-חיים והחלום שלי בעצם-אופנוע (אני קורעת ת'תחת שלי בעבודה בכדי לקנות את החלום שלי-אופנוע -אז אני מבקשת!!!!!!!!!

הצילצול

New member
גם אני חולה על מכוניות

הסרט מהיר ועצבני עושה לי את זה כל כך האדרנלין שלי קופץ מעלה מעלה

apl

New member
אני הייתי מרוכזת בשחקנים בסרט

יותר מאשר בעלילה.......אם יש שם בכלל
ג'ון ווקר נראה טובבבבבב!!!!!!!!

למעלה