כולם להכנס להודעה

יאקומו

New member
../images/Emo26.gif כולם להכנס להודעה../images/Emo36.gif

בכדי להוכיח שדיג´ימון אינה "סתם תוכנית מפגרת לתינוקות" (
) אני כותבת את כל מה שהסידרה מלמדת, מי שיש לו עוד שיוסיף!!!!! יש בתוכנית איך להתמודד עם פירוד הורים (מאט), את גייל התבגרות (כולם), וויכוחים עם ההורים (סורה, כשביא האמינה שהסמל שלה לא ינצוץ)

Digi Lista

New member
דיג´ימון כטלנובלה!...

טוב, חלק מהאנשים כאן בפורום כבר מכירים אותי קרוב לשנתיים(נוסטלגיה...)והם כבר שמעו על התיאוריה הזאת שלי- דיג´ימון היא למעשה יכולה להיות טלנובלה. עליי לציין קודם כול שטלנובלות אינן מסוג התוכניות שאני מעדיפה(ברוב הטלנובלות איך שהתחיל הפרק נרדמתי- פשוטו כמשמעו!...). עכשיו אני אסביר... בדיג´ימון מופיעים מרכיבים שיכלו לשמש בסיס לטלנובלה(למעשה תמצאו אותם כמעט בכול טלנובלה...)טאי לומד לקחת אחריות גם כמנהיג, וגם באופן אישי הוא מפיק לקחים מהעבר(כשקארי כמעט מתה בגללו...), והוא לומד שלהילחם זה לא תמיד הפתרון. מאט זה בכלל משהו בפני עצמו- גם הורים שמתגרשים, גם שמירה על אחיו הקטן וגם מהי פירושה של חברות אמיתית, הרבה מעריצי דיג´ימון שדיברתי איתם (בעיקר בנות, מודה באשמה)חושבות שמאט הוא הכי רגיש(וגם הכי חתיך, אבל פה אני לא מדברת על זה...)ושטאי הוא בכלל אגואיסט חסר רגשות, אבל זה ממש לא נכון(טוב אני מתה על טאי מה רציתם?...)טאי וגם דיוויס פועלים לדעתי יותר מכולם עם הרגשות ולא עם ההיגיון, בגלל שאנשים אדישים לא מלאים ברוח קרב ועשייה(תראו את סוף העונה השנייה למשל...). איזי נזכר כול הזמן כמה איכפת לו מהוריו למרות שהוא מאומץ. ג´ו חייב להיות מה שאביו רוצה שהוא יהיה- רופא(ולא נראה כאילו ג´ו בעל אומץ לנסות דברים אחרים...). מימי השטחית(וסליחה מראש לכול מעריציה...)מתחילה להבין שבגדים וציפורניים(יש פרק בו היא אומרת "אוי נשברה לי ציפורן")הם לא הדברים החשובים בחיים . טי.קיי נפגש עם אחיו האבוד מאט אותו לא ראה מאז שהוריהם התגרשו, והוא מצידו שמח אבל מאט דיי אדיש אליו ובשלב מסויים טי.קיי רוצה שטאי יהיה אחיו! קן למשל איבד את אחיו סם וכידוע מוות אינו דבר קל והוא עלול לשנות בנאדם בצורה קיצונית(יש כאלה שיחליטו שעכשיו חייביםלנצל כול רגע בחיים ולעומתם כאלה שישקעו בדיכאון קליני ויאשימו את עצמם- כמו קן...) יש כמובן גם את סורה שמכירה מחדש את אימה... בכול אופן יש לי עוד מלא דוגמאות אבל הלכה לי היד...אבל בעיקרון דיג´ימון היא בעצם טלנובלה מצויירת, אולי טלנובלות אני שונאת, אולם דיג´ימון היא הטלנובלה היחידה שאני רואה!....

Digi Lista

New member
נזכרתי בעוד משהו...

דיוויס אוהב את קארי אבל היא הולכת דווקא לטי.קיי, טאי וסורה החליטו להישאר ידידים וסורה הלכה למאט חברו הטוב ביותר של טאי(זה הדדי...) ובסוף חלק מהאהבות אפילו הסתיימו בחתונה!(מצטערת אבל אני שונאת את מה שהחליטו בסוף העונה השנייה, קן עם יולי ומאט עם סורה,אאאיייייייככככסססססססססס).

fay valentine

New member
*sigh*

oi baka! חוץ מזה, בעזרת דיג´ימון, גם לומדים הרבה אנגלית (פנפיקשן ודברים כאלה). לומדים שילדים גם הם יכולים להיות קצת עליזים ושזה לא כזה נורא. ומה שהכי חשוב לדעתי, מפתחים את החשיבה ע"י ניסיונות לפנפיקשן טובים ועוד... לדוגמא: הנה משהו שכתבתי. ותודה לטלי על התמיכה.

star_female

New member
*אזהרות לפיק*

זה כבר כתוב בפיק, אבל... סלאש- דייויס/קן. פלאף *-* PG-13 *^^* את לא צריכה להודות לי... זה כיף! (וגם ככה אני קוראת את הפיקים שלך לפני כולם! *-* )

Rocketshipper

New member
יייייייאאאא קראתי את זה מזמןןן

וכמעט את כל הסיפורים הדייקנים בפאנפיקשין XD סיפור מקסים *.*

fay valentine

New member
REALLY????

@_@ אני כל כך שמחה שאהבת את זה... אם כך אז אני גאה לשים פה גם עוד אחד... אולי קראת גם אותו....

Rocketshipper

New member
כמובן שקראתי את זה.....

ואם בא לך לקרא פיק שאני כתבתי... אני אצרף כאן.... הוא לא ממש מובן... זה בסיגנון אתגר קרתי שכזה...וזה בעברית! אז זה בעברית!!! מה זה משנה!! ;-; בכל אופן, מקווה שתאהבי... ^^;

Rocketshipper

New member
אהה ושכחתי לציין!!

שגם sunset שלך מדהים *****.***** ושהפיק ששמתי עכשיו הוא מנקודת מבט של דייויס, על קן כמובן

וואו מדהים!

את כותבת נהדר כשקראתי את זה הופיעו לי דמעות בעיניים זה ממש ממש מרגש מאוד אהבתי.

fay valentine

New member
@_@

לי עומדות דמעות בעיניים כשאני רואה שאנשים אוהבים את הפיקים שלי.. ושוב.. תודה לטלי על התמיכה ועל זה שהיא הדביקה אותי בכלל בדיג´ימון... חשבתי לכתוב ל from the bottom of my heart פרק המשך אבל הוא לא נשמע מי יודע מה טוב בעיניי.. אני אכתוב את התוכן ותגידו לי איך זה נשמע לכם! פליז! דעתכם חשובה לי!

fay valentine

New member
...

אחרי שדיוויס וקן ביחד כבר כמה זמן , יש מסיבה אצל יולי ולדיוויס יש הרגשה שמשהו לא טוב הולך לקרות... במסיבה, כשדיוויס הולך לחדר ארונות, לשים את המעיל שלו שם, הוא פוגש את קארי והם מדברים קצת ואז זה קורה... רעידת אדמה.. הדלת לחדר נטרקת וננעלת כשדיוויס וקארי עדיין בפנים. טיקי וקן שמים לב ומיד מנסים לפתוח את הדלת מבחוץ. בתוך החדר, קארי מפחדת ודיוויס מנסה להרגיע אותה ומחבק אותה ומנשק אותה על המצח, ובדיוק ברגע הזה קן פותח את הדלת ורואה אותו. מכאן זה כבר מסתבך ואני לא רוצה לעשות יותר מדי ספוילרים...

star_female

New member
OMG לי! ><

את *כתבת* דאיקן ולא אמרת לי?? *-* זה היה כ"כ יפה... ועצוב... וואו... *-*

Goggle Girl

New member
;-; לא הוגן, אני יכולה רק לכתוב!

את יכולה גם לצייר יפה וגם לכתוב מעולה ;;;-;;; חשבת פעם לעשות Doujinshi?

Digi Lista

New member
שני הפיקים מהממים...!

מאוד אהבתי אותם והפיק בעברית בכלל מילא אותי אושר גדול, כמו שציינתי בעבר אני אומנם מבינה אנגלית אבל לטובת אלה שלא מסתדרים עם אנגלית מומלץ לתרגם(כותב הפיק...)את הרעיון בכלליות לעברית וככה כולם יוכלו לקרוא ולהגיב(אם כי זאת רק המלצה ואני מבינה גם את הנימוקים נגד עברית...), באופן אישי גם אני אוהבת לכתוב(זה מחפה על חוסר כישרון אומנותי אחר...)ואולי מתישהו אני אסיים משהו שלם(אני מתחילה ואז מתמלאת רעיונות חדשים ועוברת אליהם...כתבתי התחלה של סיפור על הדיג´ימון הישראלי...)אני גם אפרסם אותו(אני כותבת רק בעברית...)

Digi Lista

New member
ועוד משהו...

החלטתי לשים את כול הפיקים במקום מיוחד במאמרים(בגלל שבגלריות אי אפשר)אז אם מישהו מעוניין שמשהו מסויים יופיע או לחלופין לא יופיע שיגיד לי(אפילו באופן פרטי), אבל אם משהו אכן נכנס למאמרים ממולץ(הפעם זה אפילו יותר ממומלץ...)לכתוב בכלליות את הרעיון בעברית, אחרי הכול זה פורום ישראלי(אני לא מתרגמת ואפילו לא בכלליות פיקים של אחרים, אני לא יודעת להעביר נכון דברים שאחרים כתבו, למרות שאני מבינה אותם)

למעלה