דיג´ימון כטלנובלה!...
טוב, חלק מהאנשים כאן בפורום כבר מכירים אותי קרוב לשנתיים(נוסטלגיה...)והם כבר שמעו על התיאוריה הזאת שלי- דיג´ימון היא למעשה יכולה להיות טלנובלה. עליי לציין קודם כול שטלנובלות אינן מסוג התוכניות שאני מעדיפה(ברוב הטלנובלות איך שהתחיל הפרק נרדמתי- פשוטו כמשמעו!...). עכשיו אני אסביר... בדיג´ימון מופיעים מרכיבים שיכלו לשמש בסיס לטלנובלה(למעשה תמצאו אותם כמעט בכול טלנובלה...)טאי לומד לקחת אחריות גם כמנהיג, וגם באופן אישי הוא מפיק לקחים מהעבר(כשקארי כמעט מתה בגללו...), והוא לומד שלהילחם זה לא תמיד הפתרון. מאט זה בכלל משהו בפני עצמו- גם הורים שמתגרשים, גם שמירה על אחיו הקטן וגם מהי פירושה של חברות אמיתית, הרבה מעריצי דיג´ימון שדיברתי איתם (בעיקר בנות, מודה באשמה)חושבות שמאט הוא הכי רגיש(וגם הכי חתיך, אבל פה אני לא מדברת על זה...)ושטאי הוא בכלל אגואיסט חסר רגשות, אבל זה ממש לא נכון(טוב אני מתה על טאי מה רציתם?...)טאי וגם דיוויס פועלים לדעתי יותר מכולם עם הרגשות ולא עם ההיגיון, בגלל שאנשים אדישים לא מלאים ברוח קרב ועשייה(תראו את סוף העונה השנייה למשל...). איזי נזכר כול הזמן כמה איכפת לו מהוריו למרות שהוא מאומץ. ג´ו חייב להיות מה שאביו רוצה שהוא יהיה- רופא(ולא נראה כאילו ג´ו בעל אומץ לנסות דברים אחרים...). מימי השטחית(וסליחה מראש לכול מעריציה...)מתחילה להבין שבגדים וציפורניים(יש פרק בו היא אומרת "אוי נשברה לי ציפורן")הם לא הדברים החשובים בחיים . טי.קיי נפגש עם אחיו האבוד מאט אותו לא ראה מאז שהוריהם התגרשו, והוא מצידו שמח אבל מאט דיי אדיש אליו ובשלב מסויים טי.קיי רוצה שטאי יהיה אחיו! קן למשל איבד את אחיו סם וכידוע מוות אינו דבר קל והוא עלול לשנות בנאדם בצורה קיצונית(יש כאלה שיחליטו שעכשיו חייביםלנצל כול רגע בחיים ולעומתם כאלה שישקעו בדיכאון קליני ויאשימו את עצמם- כמו קן...) יש כמובן גם את סורה שמכירה מחדש את אימה... בכול אופן יש לי עוד מלא דוגמאות אבל הלכה לי היד...אבל בעיקרון דיג´ימון היא בעצם טלנובלה מצויירת, אולי טלנובלות אני שונאת, אולם דיג´ימון היא הטלנובלה היחידה שאני רואה!....