כולם להכנס להודעה

יאקומו

New member
יש לי עוד שאלה!

אני בטח עולה לכמה מכם על העצבים, אבל אני חייבת לשאול: מה זה פיק? אני מצטערת על השאלות המטופשות, אבל אני ממש אפס במחשבים, ואחרי שקראתי את הפיק בעברית של רוקרשיפ (מצטערת שלא כתבתי באנגלית, פשוט אני מתבלבלת בקלות...) אני עוד יותר מבולבלת!

יאקומו

New member
סליחה סליחה! אלף פעמים סליחה!!!

אני כבר כתבתי את השאלה, ומורפיה ענתה לי! שכחתי! (מה קרה לי?!) אני מתנצלת וההתנצלות היא לכולם, כי סתם בלבלתי לכם ת´מוח! אני כל כך מצטערת!

star_female

New member
gee, relax...

מותר לשאול שאלות... אף אחד לא יעשה לך כלום ^^ (חוץ מזה שזה יהיה קצת קשה דרך המחשב, לא?...)

Morphia

New member
*צוחקת*

אני הולכת לי ליום שלם בסופרלנד ותראו מה מחכה לי כשאני חוזרת, כל כך הרבה תגובות חדשות שאין סיכוי שאני אוכל לקרוא היום (או בכלל!) אל תדאגי יאקומו (מאיה, נכון?), שאלות זה דבר רלוונטי לחלוטין (תתפלאי, גם ~אני~ שואלת שאלות *קשה לשמור על פרצוף ישר*), ובכל מקרה, לא אכפת לי לענות על אותה שאלה אפילו 1000 פעמים, פשוט משעמם לי עד כדי כך....

fay valentine

New member
אין לך מה להצטער כל כך

אחרי הכל - מותר לך לשאול כל שאלה שאת רוצה, אנחנו תמיד נשמח לענות על כל שאלה. ולגבי התמונה: זה מאד מזכיר לי את סוף הפרק שבו דיוויס קיבל את הדיג´י-ביצה השניה שלו וכשהוא חזר לעולם האמיתי הוא הסתכל על ה-די3 ואומר משהו כמו: "וואו! יש לי שתי ביצים" אמממ.... אהם!! לא משנה....

יאקומו

New member
לכל החברים שכותבים פיקים!../images/Emo8.gif

אני יודעת שזה ממש יעלה לכם על העצבים, אבל יש לי בקשה... (בבקשה על תרצחו אותי...): את הפיקים... אתם יכולים לעשות בעברית? אני יודעת, אני יודעת, יש כאלה שממש כוססים אצבעות כשהם כותבים בעברית, ואילו באנגלית... זה יוצא חלק! אלה שלא אכפת להם... בבקשה??? אם לא, אין לי בעיה, כל אחד והעדפות שלו, פשוט כשאני קוראת פיקים באנגלית, זה משגע אותי! (ואני די טובה באנגלית, שלא תחשבו...) אני יודעת שאני לא היחידה בפורום, אבל מי שיסכים, אני אודה לו מאוד! כי עד עכשיו קארתי 2 פיקים בעברית וממש התלהבתי! וזה די אוכל אותי מבפנים שאני לא מבינה את השאר...

למעלה