כנסו כנסו כנסו..עידכון על מקפליי

hadas59

New member
sivannnnnnnn it's Hadas from scottland!!!!!!!

I can go on line yay!!!! how did you make the massenger work? I miss you soooo muchhhhh (I only logged in to the forum for Sivan sorry ) well answer fasttttttttt I don't know when's the next time I'll have access to internat!!!! and I'm boreeeeeeeeedddddddddddddddd love you Hadas P.s:I saw some REALLY cute guys but didn't have the chance to talk to them:( P.s2: the coputer is in this little book/video libraty and they have Just My Luck, made mr think of you ;)

Sivan McFLY

New member
הדסייייייייייייייייייייי אעאאעאעאעאע!!!!!../images/Emo6.gif

ייאאאאאאא גמאני מתגעגעת המון המוניייייייייי
אמ..... בקשר למסן תכתבי בגוגל web messenger =] מה משעמם לך מה?! טוב זה עדיין סקוטלנד.... מתי לונדון?? מתי את פוגשת את
דני
וגוררת אותו לארץ?? יש בכלל מה לעשות של בסקוטלנד?? ומתי את הולכת לאיזשהיא חנות ומביאה לי תדיוידי של וונדרלנד??! חחח סתם בצחוק תהנייי המוןןן
ותצלמי את כל הכוסונים שאת רואה בייחוד בלונדוןן אוווווווווווווווו חשבת עלי בגלל JML חיחיחי יואוווווווו תחזרי כבר אני לא יכולה בלעדייךךך אינלי עם מי לחלוק את רגשותי לפיקים פורנוגרפיים
חעחעחעחע אוהבת המון המוני ומתעגעת כם המון המוני...
סיון
xoxo

hadas59

New member
sivaniiiii :)

well I bet there's stuff 2 do around scottland, I think it's just my boring family. remember the 2 cute guys I told you about yesterday? well, one was way to old and the other one was Italian but the other day I saw the most perfect guy in the world!!! he was selling ice cream and hopefully my sunglasses hid the fact that I was staring at him lol the korean show was wierrrrrrrd but there was one guy that looked a little like a korean version of Harel Skaat. today it's a little rainy so on my way here I was just walking under my umbrella ela ela sadly I haven't met Danny :( or any Mcfly members OR my beloved Orlando :(((( but I saw a scottish celebrity in one of the resturants so I guess that's something :/ אני לובשת היום כובע גרב ואח שלי אמר שאני נראת כמו שדונית;) היתי כותבת לך הכל בעברית אבל רק עכשיו ראיתי את האפשרת ואין לי כוח וזמן מקווה שלא חפרתי יותר מדי love you ,Hadas P.s: what's that xoxo thing?

Sivan McFLY

New member
חחחחחחחחחחחחחחח XDD

הגירסא הקוריאנית להראל סקעת??? חחח וואי צילמת אותו?? אני מאוד מקווה.. אני אצל רוני עכשיו!! הבאתי לה את הפנקס של דידל.. היא נורא אהבה =] יאאא איזה כיף יורד שם גשם... ורק אני תקועה בתנור גריל הזההה אעאעאעא אוףףף לא ראית את דניניני?? טוב נחכה ללונדון... *מחזיקה אצבעות* הוווו ראית סלב.. נייסי נייס.. חחחחחחחחחחחח לבשת כובע גרב?? וואי דוגרי בטח נראית כמו שדון חעחע אל תכתבי לי בעברית יותר שווה אינגליש!!! לאב לאבב
סיון
xoxo - אל תשאלי אותי כי אני לא יודעת איך להסביר את זה.. פשוט מבטא אהבה..=] נ.ב- אעאעאעאעאעאעעעאעאעאעאעאעאעא קנית לי את הדיוידי של וונדרלנדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד יאייייייייייייי!!!!!!!!!!!1 נ.ב.ב- יהיה מאוד מאוד נחמד אם תביאי לי את TOTP חחחחחחחחח, ורוני מאוד מתגעגעת אליך ^^" תחזרי כבר!!! אני שרות את sorry's not good enough כמו 2 אוטוסטיות... חחחח ת בקטע שדני צורח כמו פסיכייי XDDD

hadas59

New member
hello :)

I'm not sure I have a picture of the korean guy let's hope.... I miss you guys soo much I moved from one butthole town to another this one's called Foress (at list I can pronounes that...) everybody's freaks and emos!! or at least the ones that get out of there house I thought noa is buying you TOTP I love the part that he screams in sorry's not good enogh!!! (don't worry your always a little otistit) I'm bored bored bored (and I didn't see the lochness monster :( ) miss you (and Roni) a lotttt Hadas

Sivan McFLY

New member
הייהיי!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח באיזה חורים את נמצאת??!! נועה קונה לי TOTP.. אבל עד שהיא תגיע ללונדון כבר יצא אחר.. פליז?? *פאפיפייס* למה את לא מתחברת למסן?! תתחברי!! חחחחחחח כןכן בקטע שהוא צורח.. נראה לי אני היחידה שזה מפחיד אותה..אוטיסטית קטנה שכמותי.. XP חחחח לא ראית את המפלצת מלוכנס? נו באמת האמנת שיש דבר כזה? מיס יו טוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו ורוני הכינה לך מכתב נחיתה... לאיפה לשלוח..?
סיון
xoxoxoxoxoxoxo

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifזה לא אמור להיות בניק?=0

למרות שלא הכי משנה לי XD

Dolev19

New member
../images/Emo26.gifאפשר להצביע כאן!!!../images/Emo36.gif

http://kca.nick.co.uk/#/vote/ יש מלא תמונות ושאתן רואות תמונה של מקפליי או של דני תלחצו עליה ותוכלו להצביע!!! יש שם להקות די טובות (טוב..נו רק פוב) אז אם אתן רוצות שהם ינצחו תצביעו זה ממש חשוב!!!

kelly7i

New member
גם סיון שלחה לי את הקישור הזה,

והוא פשוט לא עובד! יש שם ציפוטר כזה עם מספרים שעפה, זה מגיע ל-100 וממשיך לעוף ולא קורה כלום..

Dolev19

New member
לא יודעת לי זה עובד..

תנסי להיכנס דרך האתר הרישמי.. www.nick.co.uk ואז יש בצד שמאל כל מיני דברים על הטקס תלחצי עליהם.. אחר כך עולה מסך ובצד שמאל יש תפריט ואז תלחצי על להצביע ואז אולי זה יעלה..

הצבעתי כבר לפני ~המון~ זמן...

טוב, נו, בערך שבוע וחצי. אפשר לזכות בכרטיסים לשם. OO לא שיש לי סיכוי, כן?

Lex 1

New member
ידעתי ששמעתי נכון בהיטס ניוז! ../images/Emo9.gif חחחח ../images/Emo6.gif

יאא! איזה כייף יהיה טקס מעולה.. אני מקווה שניקולודיאון ישדרו את בארץ, אחרי הכל הם שידרו את האמריקאי. אני אשלח אימייל אליהם לשאול >< *מציקנית*. עכשיו אני אכס גם להצביע
תודה בת-אל על ווידוי [?!] הפרטים טחחח

Lex 1

New member
אכן.. אמרו לפני איזה שבוע-וחצי ולא הייתי בטוח

ה ששמעתי נכון... הריקי הזה אמר..
ומתברר ששמיעתי לא הטעתה אותי..

למעלה