להביא אותם לארץ.מה דעתכם?

m i c k e y 15

New member
../images/Emo124.gifאני מודיעה לכם אז עכשיו!

אני לא חשבתי שיש כזה דבר..אבל אני כתבתי לטום ברכה בספר שאחת מהילדות שכל הזמן עושה להם ספרים ליומולדת שלהם [גם כתבתי לדני ברכה] היא מפורום כלשהו של מקפליי..וילדה שאני מכירה שאלה אותי אם אני רוצה לכתוב לו ברכה..אז אמרתי כן והעברתי לה..אז אם אתן רוצות..הספר עדיין לא גמור..כאילו היא לא סגרה אותו עדיין.. והיא מעבירה לו אותו בעצמה..כי יש לה קשרים או משו חח אז רוב הסיכויים פה שהוא יקבל.. לא כמו פה שאיך בדיוק הוא יקבל אם נשלח לו וזה..ואולי או לא יקבל וזה.. אז אם אתן רוצות אולי לשלוח מכתב גדול לכתובת הזאת אז סבבבה...ואם ברכות..אז תכתבו לי פה ברכות ואני אשלח את זה כדי שיהיה בספר שהילדה ההיא עושה
ובכל השאר..אני לגמרי מסכימה!

lia16

New member
מגניב..

ואם יש סיכוי גדול שהוא יקבל את זה אז נראה לך שיש סיכוי שהוא גם יענה על זה??

lia16

New member
חחח כן תיארתי לעצמי.

אבל כאילו יש סיכוי שהוא יענה בכלליות לכל המעריצות בישראל?

m i c k e y 15

New member
אוקיי..נראה לי שהספר כבר נסגר..

אז אי אפשר להוסיף עוד ברכות.. אני אברר מעוד ילדות שאולי יודעות על זה משו

Lex 1

New member
אממ אני בהחלט בעד! ../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

למה אתם לא חושבות שזה יצליח? איך מעריצים של להקות אחרות הצליחו להביא לארץ את האומנים האהובים עליהם? בעיקר ע"י עצומות [ע"ע אוואנסנס]. אני אשמח לקחת חלק בשניהם, בקשר לאלבום רק תגידו מה לעשות ולמי לשלוח/להביא

M C F L Y 1

New member
../images/Emo45.gif !!!

אניי ממש בעעד ! חןן מאמי אחללה רעיווןן ..
מוכננה לעזוור בכל מה שצצרייךך .. ייש לי [יוותר מיידי] זמןן חוופשי

rachel malasa

New member
../images/Emo45.gifIM IN ../images/Emo45.gif

זה בדיוק כמו בעוד בפורום שאני נמצאת בו (של אבריל..) הם רצו לעשות לה משלוח ליום נישואים...... זה לא יצא לפועל בסוף כי אף אחד לא רשם כלום (רשמו רק ממש מעט) ויש להם נדמה לי כתובת כי אני חושבת שהם שולחים את זה לאולפן או משו לא יודעת בקיצר.. אז באמת אם כולם יכתבו משו וזה אז הם יראו כמה מעריצים יש להם (יש לי עוד איזה 5 חברות שאוהבות את מקפלי אבל הם לא בפורום.). סליחה על החפירה...אבל אני חושבת שזה רעיון מצוין!

McSon of Busted

New member
../images/Emo150.gifדעי. בדיוק היום חשבתי על זה.../images/Emo11.gif

spooky אני בעד
מה יש לנו להפסיד?

Shir Girl XD

New member
אני כל כך ../images/Emo45.gif

אחלה רעיון תפרסמי כמה שיותר מהר את ההודעה

למעלה