לוח מודעות

• פותח הנושא tipid
  • פורסם בתאריך
../images/Emo103.gif משחק הרשת הגדול

רוצה לזכות בטיסה ללונדון או פאריס? רוצה לנפוש בבתי מלון בארץ על חשבוננו? תפוז מזמינה אותך להשתתף במשחק הרשת הגדול. כדי להשתתף עליך: 1. להכנס למשחק הרשת הגדול 2. להפוך את תפוז לדף הבית 3. להזמין חברים באמצעות הדוא"ל להשתתף במשחק הרשת הגדול ולהגדיל את הסיכויים לזכות בפרסים מדליקים בעזרת הבונוסים היומיים אז למה אתם מחכים? לחצו כאן

../images/Emo41.gif אירוח בפורום הורים למתבגרים../images/Emo41.gif

בדקות הקרובות תצטרף ורדה בר לפורום הורים למתבגרים, ןתענה על שאלות הגולשים בכל הנוגע לבני נוער, סמים, מניעה אבחון וסוגיות נוספות בנושא. הגולשים מוזמנים

ורדה רזיאל זקונט מגיעה לתפוז !!!../images/Emo13.gif

רציתי להודיעכם שמחר ( יום ראשון ) ב 20:00 ורדה רזיאל זקונט מתארחת בפורום ילדים להורים פרודים. אשמח אם תצטרפו לדיונים. בתודה רועי

tipid

New member
ברכת שבת שלום ומבורך!../images/Emo48.gif

אני רוצה לברך את כל משפחת הפורום בברכת שבת שקטה ומבורכת! מלווה בבריאות אושר נחת הנאה שלום ובשורות טובות . מתמר

TWEETY =^.^=

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gifשב"ש לכולנו ושקט לתשבי גילה

ולכל עם ישראל. אמן

TWEETY =^.^=

New member
מאחלת לכם ../images/Emo50.gif

שתמצאו מהר, תהרו מהר ושיהיה לכם אחלה ילד
ילדה

milanat

New member
../images/Emo51.gif

תודה tweety! מקווים למצוא אישה טובה ואנושית בקרוב. מילנה

במודיעין...בשביל כולם...../images/Emo43.gif

בתאריך 5.3.02 החל משעה 20:0 ועד 22:30 תתקיים הדרכה בטיפול במצבי חירום רפואיים בתינוקות, ילדים ומבוגרים: החל מפציעות קלות, חתכים וכוויות, דרך שטפי דם וחבלות קשות ועד חנק מגוף זר, אסטמה ואפילו הדרכת ביצוע החייאה לאחר התקפי לב. ההדרכה תערך במרכז לגיל הרך ולמשפחה ברחוב תלתן 6 במודיעין. הרשמה מראש בטלפון 9722210 - 08 כולם, תושבי מודיעין, הסביבה וכל מי שיכול להגיע - מוזמנים הרבה בריאות אמנון מרגלית

הכנסה נוספת? עבודה מהבית?|

היי בנות לאחרונה התחלתי לעסוק בענין חדש ומענין שמשלב בתוכו אפשרות הכנסה נוספת (או עיקרית, אם את רוצה לעסוק בזה פול-טיים), אפשר מהבית בשעות שמתאימות לך, וזה לא הרבלייף... אשמח לשתף את כל מי שמעונין לשמוע. תוכלו לחזור אלי בדואל בציון מ"ס טלפון להתקשרות ולציין מאיפה אתן בארץ. אני אגיע לכולן אך מכיון שאני מאיזור המרכז- אלה משאר האיזורים ייאלצו לחכות לי כמה ימים... בטוחה שזה יהיה שווה את זה... זהו, מאחלת לכן שבוע נעים ושקט!

Trillian1

New member
אתר חדש ../images/Emo82.gif

אתר חדש למרכז למשפחות חד-הוריות חיפה. אנחנו פותחים אתר חדש למרכז לטיפול במשפחות חד הוריות של עירית חיפה וויצו. האתר מיועד בעיקר למשפחות חד הוריות תושבות חיפה אבל אמור לכלול בקרוב (תוך שבוע בערך) גם חומר שרלוונטי למשפחות חד הוריות ברחבי הארץ. (מידע משפטי לגבי זכויות, חומר מקצועי ועוד). כרגע האתר כולל מידע לגבי המרכז, השרותים שהוא מציע והפעילות בו. יש להדגיש שכל הפעילות במרכז מיועדת לחברי מרכז רשומים בלבד. ההרשמה למרכז היא ללא תשלום ופתוחה למשפחות חד הוריות תושבות חיפה וילדיהן מגיל 0-18 בלבד. נטע פרסמן

TWEETY =^.^=

New member
פורום חדש בא לצ´כונה - "הורות גאה"

בסט שופינג פתח פורום חדש - "הורות גאה". למי מאיתנו שבחרה להקים משפחה עם שותף ולא באמצעות תרומת זרע, מוזמנת לבקר בפורום הזה, שמנוהל (לדעתי) על ידי צוות מקסים, וסימפטי. תהנו, והעיקר שיהיו לנו מלאן בשורות טובות.

tipid

New member
TWEETY יקירתי תבורכי !

על העידכון. ובהזדמנות זאת ברצוני לברך את כל חברי וחברות הפורום בברכת שבוע טוב ומבורך! מלווה בבריאות אושר נחת הנאה שלום ובשורות טובות מתמר

TWEETY =^.^=

New member
../images/Emo51.gif תמר יקירתי ../images/Emo25.gif

שבוע מצויין ומבורך, גם לך ולבני משפחתך והמון המון המון המון
ליום הולדתם של בניך

tipid

New member
טוויטי תודה מכל הלב !../images/Emo51.gif

ואשמח לעזור לך בכל עת בשמחות!!!

טוויטי היקרה ../images/Emo51.gif

ובשם צוות בסט שופינג, אני מצטרף להזמנה של טוויטי לבקר אותנו בפורום הורות גאה. ההזמנה היא לכולכן - למי ששוקלת הורות משותפת עם אב הומוסקסואל, ולמי שפשוט רוצה לשתף את המתלבטים והמתלבטות, מנסיונה האישי בהקמת משפחה שאינה קונבנציונלית. אנשים רבים בפורום הזה ובקהילה ההומוסקסואלית, כל כך רוצים להיות הורים, וכל כך יודעים להעניק לילדים, אבל גם כל כך מפחדים מהבלתי נודע. תמיכה של מי שחוותה על בשרה הורות אחרת, והעיזה ללכת על זה בגדול, תוכל לעודד ולתמוך. תודה מקרב לב, אמיר

למעלה