ליר תעשי להם בן,בת, או משהו.

לא נורא...יש הרבה כאלו בעולם

אני לוקחת את הוי בתור תשובה חיובית...כי הגעתי למסקנה (ישבתי עליה שעות ארוכות...בעצם דקות ארוכות..
) הוא בעצם מאוד יפה אבל בגלל שהוא מתנהג בצורה קצת ילדותית אז זה כנראה לא היה ברור לי (אבל זה בסדר אני יכולה להסתפק בילד בכיין..אני יחנך אותו כמו שצריך
)

ובאותה נימה אני שואלת...

את מה ששאלתי את עצמי די הרבה בדקות הקודמות...האם היתי רוצה שלחבר שלי יקראו סיוון? עדי וסיוון...נשמע קצת מוזר...(ומה שהכי מוזר זה שכבר חיברתי את השמות שלנו כאילו אנחנו הולכים להתחתן...
)

ShukyDD

New member
אולי באותה נימה תביני

שסיוון זה שם קיים אז כמה גרוע כבר יכול להיות אצל בן אבל ליר?! ליר?!?!? יגל?!?! WTF

סיוון זה קיים...

אצל בנות (דוגמה: סיוון מהכיתה שלי..הנה מסרתי לך ד"ש)...ואני בהחלט לא שוללת שליר ויגל הם שמות ההזויים..

guy golan

New member
באמת איזה שמות

יגל?ליר?ואיך קראו לשלישי גם שם מוזר מיכל הזאת הפציצה בשמות שרק היא מכירה

והכי מוזר זה...

שסיוון היה פה...
...ולכן אני רוצה להבהיר ש...קודם כל אהבתי את המראה..ואהבתי את המקוריות של השם...והילדותיות זה תכונה מאוד..אממ מ מאוד..איך לומד...חמודה
...ואהבתי גם את הרעיון של הקוטג' אהה וחשוב להזכיר אולי ישמע לך קצת מוזר ששילבתי את השמות אבל אני לא מטורפת רק קצת משועממת...(זה עדיין לא נשמע טוב)

ShukyDD

New member
משו לסיימור באטס

ואני מקווה שאף אחד פה לא יעלב ממני שאלת מתי מפליצים אז היום היה קטע עם קוטג' שיושב די יפה על העניין אני מקווה שזה סיפק אותך <כמו שהקוטג' סיפק אותו>

למעלה