|מדוזה|חלק 2 של התור+תמונו|מדוזה|

sweet shir

New member
לא בורדו עם כתום. |מקיאה|

ובורדו פחות יפה לו מצבעים אחרים. ^^

m i c k e y 15

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo29.gifMcFly - Evening Post../images/Emo29.gif../images/Emo37.gif

עשו על מקפליי מין כתבה..ויש גם קצת שאלות שהם ענו עליהם

Pop stars McFly delighted Bristol hotel guests by celebrating the England rugby team's world cup triumph with them.The teen favourites stopped over in the city's Holland House Hotel en route to their gig last night in Plymouth. The band arrived late on Saturday night following a gig at Loughborough University and surprised guests by joining them in the bar to celebrate England's 12-10 victory over Australia in the Rugby World Cup. While a tired Tom retired to his room with his girlfriend, drummer Harry, singer Danny, bassist Dougie and keyboard-player Levi shared a tipple with triumphant supporters. Danny said: "We didn't get here till about 12.30am but there was a lively crowd and lots of people wearing England shirts so we said 'hi' to them and had a drink. "It was a shame we didn't get a chance to go out on the town but maybe next time." Tom said: "I pretty much went straight to bed but I got a chance to pop into town this morning. "I really like Bristol and enjoyed walking around the docks with my girlfriend. It was nice because nobody recognised me." The band previously stayed at the hotel in July when they played at T4 On the Beach. The band's management had kept their latest visit secret, but one over-the-moon youngster manage to get their autographs. Ellie Tylergolb, seven, said: "They were really nice guys. They're my favourite band and I love all their songs but Tom is my favourite."
אמ אין לי זמן לתרגם עכשיו אז אולי אח"כ אלא אם כן מישהי אחת תספיק
אני עפה לעשות שיעורי בית מהר XD

m i c k e y 15

New member
../images/Emo27.gifתרגום../images/Emo37.gif

הנה התרגום מפי מיקיפיקס XDDDDD [הבנתן..מורפיקס..עניינים XD]
כוכבי הפופ מקפליי שימחו את המלון בבריסטול על ידי חגיגת ניצחון גביע הרוגבי של אנגליה איתם. אהובי המתבגרים עצרו במלון בית הולנד בדרכם להופעה בפליימות' אמש. הלהקה הגיע מאוחר ביום שבת בעקבות הופעה באוניברסיטת- Loughborough[מה זה השם הזה?!? XD] והפתיעו אורחים על ידי הצטרפותם לבר כדי לחגוג את ניצחון אנגליה 12-10 על אוסטרליה בגביע העולם ברוגבי [אוהו רוגבי הולך אצלהם..XD] בזמן שטום העייף פרש לחדרו עם החברה שלו, המתופף הארי,הסולן דני והבסיסט דאגי ומנגן האורגן לוי [יהודי?] חלקו משקה חריף עם תומכי הניצחון. דני אמר: "לא הגענו לכאן עד בערך 12:30 [אחרי חצות-after midnight XDD] אבל היה קהל מלא שמחה והרבה אנשים לבשו חולצות של אנגליה אז אמרנו להם 'היי' ושתינו איתם. היה חבל שלא הייתה לנו הזדמנות לצאת לעיר אבל אולי פעם הבאה" טוםאמר: "אני די הלכתי ישר למיטה אבל הייתה לי הזדמנות לקפוץ העירה הבוקר, אני מאוד אוהב את בריסטול [איזה שם מוזר
פלקט מישהו? XD] ונהנה לטייל במזחים עם חברה שלי. זה היה נחמד בגלל שאף אחד לא זיהה אותי." [איךךךך איךךךך XDD] הלהקה כבר נשארה בעבר במלון ביולי מתי שהם הופיעו ב-T4 על החוף. המנהל של הלהקה שמר את הביקור האחרון שלהם בסוד, אבל אחד מעל הירח[ WTF?] הצליח להשיג חתימות שלהם. אילי טיילרגוב,שבע, אמר: "הם באמת בחורים נחמדים, הם הלקה האהובה עליי ואני אוהב את כל השירים שלהם. .אבל הוא הפייב שלי." ------------------ עזבו שלא הבנתי תחלק האחרון אבל שיהיה XD נחמד לדעת שהם השתכרו להם וחגגו

talosh1234

New member
תיקון . . .

ההוא שקיבל ת'חתימות אמר : אבל טום הוא הפייב שלי

הו, אליוט הוא מעריץ כלבבי!

ואני לא אומרת את זה כי שנינו עם מנטליות של בני שבע! [כי הוא בן דבע באמת, ואני נשארתי תקועה בגיל שבע
]

m i c k e y 15

New member
אומג! איזה מגניב הבאס של דאגי!!!

אני לא ישנה
הבאס של דאגי שולטטטטט....זה נראה כמו יום העצמאות
טום כזה חננה עם האורגן הזה XDD איפה דני אבלללל
וגמאני חולה על המבטא של דאגי..הוא חמוד כזה..

m i c k e y 15

New member
חח זה לא שלו..מישהיו אחר מנגן

אבל גם לטום יש אורגן אני מאמינה.. ה פשוט מישו אחר מנגן כי טום עסוק בגיטרה

yael0000

New member
הייתי בטוחה שאת מדברת על התמונות../images/Emo211.gif

יצאתי סתומה

butbut

New member
XDD כעע המבטא של דאגי../images/Emo99.gif..איזה חמוד הוא!

נאממ דני באמת חסר!והארי..לא פייר:]

Little Sapir

New member
דיייי דאגי כזה חמוד!!!

איך הוא גאה בבאסים שלו
"dannys guitars dont do that, just mine"
תודה בתאל על העידכונים והתמונות! הוא נראה שם פשוט מדהים!!! המשך יומטוב!!!

einav0sh

New member
דאגיייי../images/Emo99.gif

אחח המבטטאא הזהה הורס אותיי
איזה מתוקק הוא איך הוא גאה בגיטרות הבאס שלווו
מאוהב| תודה רבהה על העדכונים והתמונות
דאגיי פשוטט הורסס

just orr

New member
תודה על הסירטונים והתמונות ^^

לא היה לי כוח לחפש אותם ולא ראיתי אותם מקודם... [את הסרטונים] חח איזה חמוד דאגייי XDD ורק אצלי בסוף הקול והתמונה לא מסתדרים? [במאחורי הקלעים חלק 2]
ואיזה יפים הם בתמונותתת

למעלה