../images/Emo27.gifתרגום../images/Emo37.gif
הנה התרגום מפי מיקיפיקס XDDDDD [הבנתן..מורפיקס..עניינים XD]
כוכבי הפופ
מקפליי שימחו את המלון בבריסטול על ידי חגיגת ניצחון גביע הרוגבי של אנגליה איתם. אהובי המתבגרים עצרו במלון בית הולנד בדרכם להופעה בפליימות' אמש. הלהקה הגיע מאוחר ביום שבת בעקבות הופעה באוניברסיטת- Loughborough[מה זה השם הזה?!? XD] והפתיעו אורחים על ידי הצטרפותם לבר כדי לחגוג את ניצחון אנגליה 12-10 על אוסטרליה בגביע העולם ברוגבי [אוהו רוגבי הולך אצלהם..XD] בזמן שטום העייף פרש לחדרו עם החברה שלו, המתופף הארי,הסולן דני והבסיסט דאגי ומנגן האורגן לוי [יהודי?] חלקו משקה חריף עם תומכי הניצחון.
דני אמר: "לא הגענו לכאן עד בערך 12:30 [אחרי חצות-after midnight XDD] אבל היה קהל מלא שמחה והרבה אנשים לבשו חולצות של אנגליה אז אמרנו להם 'היי' ושתינו איתם. היה חבל שלא הייתה לנו הזדמנות לצאת לעיר אבל אולי פעם הבאה"
טוםאמר: "אני די הלכתי ישר למיטה אבל הייתה לי הזדמנות לקפוץ העירה הבוקר, אני מאוד אוהב את בריסטול [איזה שם מוזר
פלקט מישהו? XD] ונהנה לטייל במזחים עם חברה שלי. זה היה נחמד בגלל שאף אחד לא זיהה אותי." [איךךךך איךךךך XDD] הלהקה כבר נשארה בעבר במלון ביולי מתי שהם הופיעו ב-T4 על החוף. המנהל של הלהקה שמר את הביקור האחרון שלהם בסוד, אבל אחד מעל הירח[ WTF?] הצליח להשיג חתימות שלהם. אילי טיילרגוב,שבע, אמר: "הם באמת בחורים נחמדים, הם הלקה האהובה עליי ואני אוהב את כל השירים שלהם. .אבל הוא הפייב שלי." ------------------ עזבו שלא הבנתי תחלק האחרון אבל שיהיה XD נחמד לדעת שהם השתכרו להם וחגגו