מה אתם יודעים על ניקול?

mikmikonet

New member
../images/Emo26.gifמה אתם יודעים על ניקול?../images/Emo36.gif

ובכן, מכיוון ששבוע ניקול שלנו החל, החלטתי להכין שאלון קטנטן כדי לבדוק כמה מאיתנו באמת זוכרים את ניקול.
התשובות למטה- לא להציץ! השאלות קצת מפגרות אבל ניחא. א/ מהו המייקאוובר שעשו לניקול? 1.תוספות שיער 2.קיצצו לה את השיער וצבעו אותו 3.רק צבעו לה אותו 4.החליטו שהיא לא צריכה מייקאוובר ב/ מאיזו תמונה של ניקול התאכזבו השופטים? 1.ביוטי-שוט 2.עכבישים ויהלומים 3.לי ג'ינס 4.אלטר-אגו ג/ ניקול עפה מהתחרות בטענה ש- 1.היא לא מתבלטת מספיק 2.היא פגעה ברגשותיה של טיירה 3.היא לא פוטוגנית בכלל 4.הגישה שלה נוראית ד/ מי עמדה לצד ניקול בניפוי שלה? (כלומר- מי היו השתיים האחרונות בפרק שניקול עפה בו?) 1.אווה 2.אן 3.נורל 4.אמנדה ה/ מתי שכחו השופטים את ניקול? 1.בביקורות על כל הבנות 2.במשימת צילומים 3.במשימת משחק 4.תשובות 3 ו-1 נכונות. ו/ איזו קריירה רצתה ניקול לפתח אם לא דוגמנות? 1.ציירת 2.רקדנית 3.שחקנית 4.היא אמרה שהיא רוצה להיות רק דוגמנית. ולסיכום- באמת שאין הרבה שאלות על ניקול, אבל היא מהממת, תודו
התשובות: א- 2 ב- 4 ג- 1 ד- 2 ה- 4 ו- 3

SummerNightCity

New member
חחח אני בטח לא יודעת כלום, אבל

כפרעליך!
א/ מהו המייקאוובר שעשו לניקול? 1.תוספות שיער 2.קיצצו לה את השיער וצבעו אותו 3.רק צבעו לה אותו 4.החליטו שהיא לא צריכה מייקאוובר ב/ מאיזו תמונה של ניקול התאכזבו השופטים? 1.ביוטי-שוט 2.עכבישים ויהלומים 3.לי ג'ינס ? 4.אלטר-אגו ג/ ניקול עפה מהתחרות בטענה ש- 1.היא לא מתבלטת מספיק 2.היא פגעה ברגשותיה של טיירה 3.היא לא פוטוגנית בכלל 4.הגישה שלה נוראית ד/ מי עמדה לצד ניקול בניפוי שלה? (כלומר- מי היו השתיים האחרונות בפרק שניקול עפה בו?) 1.אווה 2.אן 3.נורל? אם לא, אז אווה?
4.אמנדה ה/ מתי שכחו השופטים את ניקול? 1.בביקורות על כל הבנות 2.במשימת צילומים 3.במשימת משחק 4.תשובות 3 ו-1 נכונות.? ו/ איזו קריירה רצתה ניקול לפתח אם לא דוגמנות? 1.ציירת 2.רקדנית 3.שחקנית 4.היא אמרה שהיא רוצה להיות רק דוגמנית. ?

וואי וואייי כמה טעויותת

דבר ראשון הם התאכזבו מהצילום שלה באולטרה אגו... רוצה גם את החוות דעת על כל הצילומים שאמרו השופטים? 1. ביוטי שוט- יפה מאוד 2. עכבישים- מתאימה לעטיפה של תקליט 3.לי ג'ינס- (ג'ניס אמרה) " נראה מאוד דו מיני, אוהבת את השיער האדום של ניקול" 4. אולטרה אגו- הפנים לא עובדות בשופטים ביפן היא עמדה עם יהיה ( השופטים שמו את יהיה כי הם כעסו עליה שהיא ירקה את האוכל)

SummerNightCity

New member
מישהו ביקש ממך לתקן אותי? ../images/Emo46.gif

הרבה פה טעו, אמרתי שאני אטעה, אז תרגע. אני כל כך קרובה לחסום אותך, כי אתה עולה לי על העצבים כל כך הרבה זמן שאתה כותב ככככככככככההההההההההההההההההה.

JULI4561

New member
תמיד יש פעם ראשונה ..

וחוץ מזה היא צודקת, זה היה צפוי שהרבה יטעו ..

randu

New member
מה אני,עז? ../images/Emo10.gif אני גם הייתי לטובתך!

**חנפן,לא חפרן** **המבין יבין**

SummerNightCity

New member
חחחחח.

אתה היית נייטרלי מינוס, כולה כתבת שבחיים לא ראית אותי עצבנית ככה.

so samy

New member
|מנסה את מזלי| ../images/Emo210.gif

בטח ייצא גרוע, אבל לא נורא....: א/ מהו המייקאוובר שעשו לניקול? 1.תוספות שיער 2.קיצצו לה את השיער וצבעו אותו
3.רק צבעו לה אותו 4.החליטו שהיא לא צריכה מייקאוובר ב/ מאיזו תמונה של ניקול התאכזבו השופטים? 1.ביוטי-שוט 2.עכבישים ויהלומים 3.לי ג'ינס 4.אלטר-אגו
ג/ ניקול עפה מהתחרות בטענה ש- 1.היא לא מתבלטת מספיק
2.היא פגעה ברגשותיה של טיירה 3.היא לא פוטוגנית בכלל 4.הגישה שלה נוראית ד/ מי עמדה לצד ניקול בניפוי שלה? (כלומר- מי היו השתיים האחרונות בפרק שניקול עפה בו?) 1.אווה 2.אן
3.נורל 4.אמנדה ה/ מתי שכחו השופטים את ניקול? 1.בביקורות על כל הבנות 2.במשימת צילומים 3.במשימת משחק 4.תשובות 3 ו-1 נכונות.
ו/ איזו קריירה רצתה ניקול לפתח אם לא דוגמנות? 1.ציירת 2.רקדנית 3.שחקנית
4.היא אמרה שהיא רוצה להיות רק דוגמנית.

למעלה