מה אתם יודעים על ניקול?

MeetLofe

New member
עונה...../images/Emo109.gif

האמת שיש לי התלבטות רק בשאלה 4 שאני לא סגור אם זאת נוראל או אמאנדה תכף נבדוק א/ מהו המייקאוובר שעשו לניקול? 1.תוספות שיער 2.קיצצו לה את השיער וצבעו אותו 3.רק צבעו לה אותו 4.החליטו שהיא לא צריכה מייקאוובר ב/ מאיזו תמונה של ניקול התאכזבו השופטים? 1.ביוטי-שוט 2.עכבישים ויהלומים 3.לי ג'ינס 4.אלטר-אגו ג/ ניקול עפה מהתחרות בטענה ש- 1.היא לא מתבלטת מספיק| 2.היא פגעה ברגשותיה של טיירה 3.היא לא פוטוגנית בכלל 4.הגישה שלה נוראית ד/ מי עמדה לצד ניקול בניפוי שלה? (כלומר- מי היו השתיים האחרונות בפרק שניקול עפה בו?) 1.אווה 2.אן 3.נורל 4.אמנדה ה/ מתי שכחו השופטים את ניקול? 1.בביקורות על כל הבנות 2.במשימת צילומים 3.במשימת משחק 4.תשובות 3 ו-1 נכונות. ו/ איזו קריירה רצתה ניקול לפתח אם לא דוגמנות? 1.ציירת 2.רקדנית 3.שחקנית 4.היא אמרה שהיא רוצה להיות רק דוגמנית.

MeetLofe

New member
5/6

זאת בסוף לא הייתה אמאנדה ולא נוראל שכחתי שזה היה אחרי הצילום עם העכביש הייתי בטוח שזה היה אחרי האילטר אגו וזכרתי שבתמונות האלה השופטים התלהבו לאללה מאן ולכן היא נבחרה אפילו ראשונה או שניה

kangaroos

New member
יה יה הייתה עם ניקול

זה היה בפרק שהן הגיעו ליפן שטיירה ממש התעצבנה על יה יה כשהיא ירק את האומה בושי שהם עשו לו פרסומת ואמרה לה שזה פגע ביפנים אבל אם יש משהו יותר גרוע מהופעה רעה זו הופעה שלא זוכרים אותה ואז נתנה ליה יה את התמונה שלה ושלחה את ניקול למזוודות

MeetLofe

New member
נכון!

זה בדיוק מה שזכרתי!!! וראיתי שאין שם יהיה אז ממש לא הבנתי..

mikmikonet

New member
וואי רציני? פאדיחות../images/Emo2.gif

ממש זכרתי שאן הייתה שם
עמכם הסליחה
זאת באמת הייתה שאלה שהתלבטתי בה...

purple rain2

New member
../images/Emo205.gifמנסה../images/Emo192.gif

א- 2 ב- לא יודעת
נהמר 3 ג- 1 ד- אין לי מושג... נמנמ נגיד 3 [נורל] ה- 4 ו- 3 שחקנית?
טוב עכשיו נבדוק ת'צמי
א-
ב-
ג-
לייק דה
ד-
ה-
ו-

Plaztyk

New member
אנסה את עצמי P:

א/ מהו המייקאוובר שעשו לניקול? 2.קיצצו לה את השיער וצבעו אותו ב/ מאיזו תמונה של ניקול התאכזבו השופטים? 4.אלטר-אגו ג/ ניקול עפה מהתחרות בטענה ש- 1.היא לא מתבלטת מספיק ד/ מי עמדה לצד ניקול בניפוי שלה? (כלומר- מי היו השתיים האחרונות בפרק שניקול עפה בו?) 2.אן ה/ מתי שכחו השופטים את ניקול? 4.תשובות 3 ו-1 נכונות. ו/ איזו קריירה רצתה ניקול לפתח אם לא דוגמנות? 3.שחקנית

Sahar 11

New member
מנסה

א/ מהו המייקאוובר שעשו לניקול? 1.תוספות שיער 2.קיצצו לה את השיער וצבעו אותו 3.רק צבעו לה אותו 4.החליטו שהיא לא צריכה מייקאוובר ב/ מאיזו תמונה של ניקול התאכזבו השופטים? 1.ביוטי-שוט 2.עכבישים ויהלומים 3.לי ג'ינס 4.אלטר-אגו ג/ ניקול עפה מהתחרות בטענה ש- 1.היא לא מתבלטת מספיק 2.היא פגעה ברגשותיה של טיירה 3.היא לא פוטוגנית בכלל 4.הגישה שלה נוראית ד/ מי עמדה לצד ניקול בניפוי שלה? (כלומר- מי היו השתיים האחרונות בפרק שניקול עפה בו?) 1.אווה 2.אן 3.נורל 4.אמנדה ה/ מתי שכחו השופטים את ניקול? 1.בביקורות על כל הבנות 2.במשימת צילומים 3.במשימת משחק 4.תשובות 3 ו-1 נכונות. ו/ איזו קריירה רצתה ניקול לפתח אם לא דוגמנות? 1.ציירת 2.רקדנית 3.שחקנית 4.היא אמרה שהיא רוצה להיות רק דוגמנית.

JULI4561

New member
מנסהה גם../images/Emo73.gif

א/ מהו המייקאוובר שעשו לניקול? 1.תוספות שיער 2.קיצצו לה את השיער וצבעו אותו
3.רק צבעו לה אותו 4.החליטו שהיא לא צריכה מייקאוובר ב/ מאיזו תמונה של ניקול התאכזבו השופטים? 1.ביוטי-שוט 2.עכבישים ויהלומים 3.לי ג'ינס 4.אלטר-אגו
ג/ ניקול עפה מהתחרות בטענה ש- 1.היא לא מתבלטת מספיק
2.היא פגעה ברגשותיה של טיירה 3.היא לא פוטוגנית בכלל 4.הגישה שלה נוראית ד/ מי עמדה לצד ניקול בניפוי שלה? (כלומר- מי היו השתיים האחרונות בפרק שניקול עפה בו?) 1.אווה 2.אן 3.נורל
4.אמנדה ה/ מתי שכחו השופטים את ניקול? 1.בביקורות על כל הבנות 2.במשימת צילומים 3.במשימת משחק 4.תשובות 3 ו-1 נכונות.
ו/ איזו קריירה רצתה ניקול לפתח אם לא דוגמנות? 1.ציירת 2.רקדנית 3.שחקנית
4.היא אמרה שהיא רוצה להיות רק דוגמנית. עכשיו בדיקה
א-
ב-
- פשש זה היה ניחוש! ג-
ד-
ה-
1-
6/5

Fergie7

New member
../images/Emo204.gifאני אנסה קצת..

3.רק צבעו לה אותו 4.החליטו שהיא לא צריכה מייקאוובר ב/ מאיזו תמונה של ניקול התאכזבו השופטים? 1.ביוטי-שוט 2.עכבישים ויהלומים 3.לי ג'ינס 4.אלטר-אגו
2.היא פגעה ברגשותיה של טיירה 3.היא לא פוטוגנית בכלל 4.הגישה שלה נוראית ד/ מי עמדה לצד ניקול בניפוי שלה? (כלומר- מי היו השתיים האחרונות בפרק שניקול עפה בו?) 1.אווה 2.אן
3.נורל 4.אמנדה ה/ מתי שכחו השופטים את ניקול? 1.בביקורות על כל הבנות
? 2.במשימת צילומים 3.במשימת משחק 4.תשובות 3 ו-1 נכונות. ו/ איזו קריירה רצתה ניקול לפתח אם לא דוגמנות? 1.ציירת 2.רקדנית 3.שחקנית
משערת. 4.היא אמרה שהיא רוצה להיות רק דוגמנית.

L U Z I A

New member
בא לי../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif

3.רק צבעו לה אותו 4.החליטו שהיא לא צריכה מייקאוובר ב/ מאיזו תמונה של ניקול התאכזבו השופטים? 1.ביוטי-שוט 2.עכבישים ויהלומים 3.לי ג'ינס 4.אלטר-אגו?
2.היא פגעה ברגשותיה של טיירה 3.היא לא פוטוגנית בכלל 4.הגישה שלה נוראית ד/ מי עמדה לצד ניקול בניפוי שלה? (כלומר- מי היו השתיים האחרונות בפרק שניקול עפה בו?) 1.אווה 2.אן 3.נורל?
4.אמנדה ה/ מתי שכחו השופטים את ניקול? 1.בביקורות על כל הבנות
2.במשימת צילומים 3.במשימת משחק 4.תשובות 3 ו-1 נכונות. ו/ איזו קריירה רצתה ניקול לפתח אם לא דוגמנות? 1.ציירת 2.רקדנית 3.שחקנית?
|לאבטוחה| 4.היא אמרה שהיא רוצה להיות רק דוגמנית.

למעלה