רעות, הביקורות שלך גובלת בפאטתיות!!
מצטער אם אני בוטה, אבל ממש ממש צרם לי לקרוא את ההודעה שלך. אני לא רוצה לפגוע חס וחלילה, אבל הייתי חייב להגיב. אוקי רעות, את מפרגנת לדנה וקנית את האלבום "בניגוד לאנשים שצרבו" ?? (לידיעתך נמכרו 13 וחצי אלף עותקים ללא צריבה). את כותבת שאת מקווה שהיא קוראת בפורום וכמובן את ההודעה שלך?? אז למה לעזעזעל לבקר במילים כמו "הקול שלה הופך להיות צורמני ובלתי נסבל" ? מה נסגר איתך ? את רוצה לכתוב משהו, יש דרך לעשות את זה , לא בצורה כזאת! אם היית אמן, לא היית רוצה להיכנס ולקרוא התבטאות כזאת מגעילה וחסרת רגישות! דנה נכנסת וקוראת וזה הכי לא מפרגן לכתוב דבר כזה!! ובטח שלא ביקורת בונה. יותר מזה, ביקורת בונה מגיעה מאהבה, לא ממקום של ביקורת עוקצנית/מתנשאת/יהירה. יש לך דיעה על דנה כזמרת? מצוין, הפורום הוא מקום בשביל זה, גם אם את לא מתחברת או חושבת אולי שאין לה תקשורת עם קהל. זכותך. אבל יש גם דרך להעביר ביקורת. גם אם את חושבת שדנה לא מגיעה לקרסוליים של רוני סופרסטאר. "הזמרים שהיא הביאה רחוקים מלהיות זמרים ומזעזעים". רעות, את סה"כ נראית ילדה חמודה, ואת יכולה (שוב) לומר את דעתך, ומה שרק בא לך ואת חושבת על דנה או לא יודע על מה. אבל יש דרך. עוד פעם. יש דרך להתבטא ולהתנסח. אגב גם אני לא התלהבתי מהאורחים, תאמיני לי, שדקלה, (שאגב אני מאוד מסכים עם מירב על הנושא של המילים - צרם לי גם) לא סתם חתומה בחוזה תקליטים עם הופעות בארץ ובעולם כולל עכשיו הפקה באילת שנקראת "וינה מרקש" - הופעה שהושקעו בה מיליוני דולרים בסנגון ONE של ריטה. הסגנון שלה הוא מצרי ולא כולם מעכלים אותו, אבל תתפלאי יש כאלה שכן, ויש לה קהל משלה. כנראה שיש אנשים שכן חושבים שדקלה היא זמרת. מה לעשות. (כנל לגבי עופר בשן). "דנה לא ברמה גבוהה שהיא יכולה ליחצן זמרים כאלה" - דנה לא יחצנית ולא מיחצנת, נהוג לארח אמנים גם בתחילת הדרך כמו עופר בשן ולתת במה, פה אני לא מבקר אותך על מה שכתבת,או על הדרך שכתבת את המשפט הנ"ל, אלא סתם מאיר לך הארה שתביני את העניין הזה. ותעשי הבחנה בין רמה גבוהה באיכות, לבין רמת פופלאריות ופרסום. הדברים שלך מתובלים ביהירות ושחצנות שקצת צורמת ואני לא חושב שרוח הדברים צריכה להיות כתובה בצורה כזאת. אגב, אם הסטנדרטים שלך למי "כן" זמר הם לפי אמיר פיי גוטמן, אז...יודעת מה, אז אוקי, כנראה שאני לא אתווכח איתך על מוזיקליות ועל שירה. כנראה "שלא תבואי יותר להופעה של דנה לפידות ?" אל תבואי. רק תשמרי את העוקצניות לפורום אחר. לא לכאן. פה מרעיפים אהבה, לא משהו אחר.. מקווה שהבנת, וכמובן מקווה שלא נפגעת. ומה שכתבתי על הגישה שלך נכון לגבי כל אמן אחר שבאומץ רב עולה עם חומרים שלו חשוף בפני אנשים.