מחזק מומלץ שלכן

danra

New member
../images/Emo26.gif מחזק מומלץ שלכן ../images/Emo202.gif

צריכה בדחיפות אחד רציני. נא המלצותיכן לאחד ולא אכפת לי המחיר, אם הוא מצהיב ואם הוא עם רעלים...
תודה מראש לעונות

poynter

New member
האחד והיחיד שלי - של WOW

אני משתמשת בו גם כשכבת בסיס שצריך..הוא מחזיק את הלק מעולה. הוא מעולה בעיניי, זול, ואפשר להשתמש בו עד הטיפה האחרונה (הוא לא מסמיך שמגיעים ל1/3 בקבוק כמו בהרבה לקים שיש לי) השימוש שלו פשוט - כל יום מוסיפים עוד שכבה מבלי להסיר את הקודמת לה.

iefrat

New member
היחד שהתנסיתי - ניילטק-עשה את העבודה

כרגע עם זויה אבל זה רק שלב התחלה.

Ultra marine

New member
Zoya Anchor

בעיני פשוט מעולה! הוא מתמודד עם "תנאי שטח" מאוד קשים אצלי! גם בריכה כלור וכו' וגם אני לא הבן אדם הכי רגיש ועדין עם הציפורניים באופן כללי. בעיני הוא עושה את העבודה ++ יותר מכל בסיס/מחזק אחר שניסיתי. וגם הוא מאוד עוזר לעמידות של לקים. הייתי ממליצה גם על ה Toughen Up של CND אבל לא אהבתי את העובדה שאי אפשר להסיר לקים בערך אחרי ששמים אותו. הוא סופר מדביק את הלק לציפורן. כמחזק הוא גם כן סבבה (פחות או יותר כמו הזויה) מאף אחד אחר לא הייתי מרוצה כמו משני אלה.

lilo4

New member
יש אחד מצוין של סאלי הנסן

Nailgrowth Miracle Salon Strength Treatment אם אין לך זמן לחכות להזמנה מחו"ל אפשר למצוא אותו בארץ בסופר/ניו פארם. מגיע בבקבוקון זהב מכוער. וכמובן עולה פי אני לא יודעת כמה מבחו"ל
החסרונות: רעלים, כנראה מצהיב את הציפורן. היתרונות: אני ממש בטוחה שהוא מעודד צמיחה כמו שמובטח, הוא מחזק מדהים, רוב הלקים שלי יושבים עליו טוב מאוד והוא מאוד תורם להסרה

תולי01

New member
יש לי שתי המלצות בשבילך../images/Emo13.gif

הראשון - OPI Nail Envy - Sensitive & Peeling - מעולה והציל לי את הציפורניים לא פעם ! החסרון הוא שהוא לא משהו בתור בסיס אז או שהשתמשתי בלקים מסויימים שנראים איתו טוב או שהלכתי איזה שבוע בלי לק למטרות "טיפול". השני - Mavala Scientifique Nail Hardener - מגיע גם בצורת עט וגם בצורת בקבוקון קטן - זה המחזק שאני עכשיו משתמשת בו. עדיין לא הצלחתי להחליט סופית אם הוא מחזק טוב כמו ה- OPI כי אני צריכה עוד קצת זמן, אבל הוא בטוח עושה עבודה טובה כמחזק. היתרון שלו הוא שהוא נספג בציפורן לגמרי ואז לא צריך "להיתקע" איתו כבסיס, אלא אפשר לשים מה שרוצים מעל.

noash5

New member
לגבי ה-OPI

לא הבנתי בדיוק מה הבעיה איתו. חשבתי לקנות אותו. תוכלי להרחיב קצת?

Ultra marine

New member
עונה לך ולגולדי ביחד ../images/Emo13.gif

(גם אם אני לא תולי
) גולדי - יש בארץ במחיר מופרך, סביב ה 90 ש"ח. נועש - הבעיה היא שהוא לא בסיס מאוד מוצלח ללקים. כלומר, לא רק שלא עוזר בעמידות של לק, אלא להיפך, לא מצליח "להדביק" טוב את הלק. קרה לי שלק התקלף תוך שעה (!) מהרגע שמרחתי! אפשר כמו שתולי אמרה או לשים אותו ולא לשים מעל לק, או לשים מעליו בסיס ואז למרוח לק.

Ultra marine

New member
לדעתי הוא עדיף בהרבה

בגלל שהוא מעולה כבסיס. לדעתי הוא לא מצהיב. יש לי אותו משהו כמו 3 חודשים אני חושבת. אני תוהה אם אני רואה או מדמיינת מעט הצהבה. בכל מקרה, זה בטח לא משהו משמעותי. ואני היסטרית בעניין הצהבה (נחרדת מ"ציפורני מעשנים" ומפחדת שמא יהיו לי כאלה)

noash5

New member
תודה על התגובות המפורטות!

נראה לי שאלך בסוף על הזויה..

תולי01

New member
כן, לזה התכוונתי, אם כי אצלי

זה לא היה כזה קיצוני. הוא לא משהו בתור בסיס, אבל זה לא שאי אפשר להשתמש בו בתור בסיס בכלל. אני השתמשתי בו בתור בסיס על לקים מסויימים וזה היה בסדר וחלק מהזמן פשוט הלכתי כמה ימים בלי לק והוא עושה עבודה נהדרת בתור מחזק. אחד הטובים שיצא לי להשתמש בו. המחזק של מוואלה די פתר לי את הבעיה בעניין הזה, כי הוא פשוט נספג ואז אין את הבעיה הזאת.

Ultra marine

New member
אני מעדיפה את המוצר הזה 2in1

אז לפחות אצטרך לסיים קודם את הזויה אנקור שהוא בסיס ומחזק

למעלה