מחזק מומלץ שלכן

צונית

New member
ניילטק!

אהובי משכבר הימים. דורש שימוש קבוע אבל עושה ציפורניים מברזל. אני משתמשת בו תמיד והוא (כלומר שני השלבים הם) הבסיס שלי ללקים.

צונית

New member
היא אמרה שלא מפריע לה

והאמת? גם לי לא מפריע. לא זוכרת מתי הייתה הפעם האחרונה שראו לי את הציפורניים. אני כל הזמן עם לק וזה באמת לא קריטי אם הצבע של ציפורן עצמה הוא צהוב, ירוק נזלת, או כחול אינדיגו. הלק מסתיר הכל

b o t t e n

New member
היה לי הזהב של סאלי הנסון והוא פ'סדר.

כרגע משתמשת בשל תפוח- מחזק היהלומים, לטעמי עשה לי ציפורניים ממש עמידות {יחסית}. הוא במבצע בניו פארם ב- 30 ש"ח במקום 70 ושוקלת לקנות אחד ספייר רק שיהיה. למרות שיש לי עוד 2/3 בקבוק שלו.

Lip Glossit

New member
באמת? בניו פארם שהייתי בו

רציתי לקנות את המחזק יהלומים ואמרו לי שרק הרגיל במבצע הזה

b o t t e n

New member
אצלנו היה כתוב- מחזקים של תפוח. אז כלל גם

אותו. אני היום הולכת לקנות שמפו ואוודא.

מצטרפת לחברותיי בעניין ה-OPI

אני מתה עליו , הוא מחזק מצוין ובימים שאין לי חשק למרוח לק אני מורחת אותו או כשאני רואה שהציפורניים שלי הופכות חלשות. הוא עושה עבודה מעולה ולא מצהיב בכלל את הציפורניים. הוא לא ממש מתאים כבסיס כי הוא די "עבה" ולא אהבתי את הלקים עליו כך שהוא לחיזוק נטו.

danra

New member
../images/Emo140.gif תודה רבה על כל ההמלצות

האמת שיצאתי קצת מבולבלת. מצד אחד יש קונצנזוס ל- OPI, מצד שני אם הוא לא ממש מתפקד כבסיס אז הוא פשוט לא רלוונטי לי. אין מצב שאני בלי לק לרגע...
יבדקו כל האחרים.

b o t t e n

New member
אם את קונה את התפוח ואח"כ לא מרוצה אני אקנה

אותו ממך, בהתחייבות. {כבר פתרתי לך דילמה של מה אני אעשה אח"כ עם 70 מחזקים. לא?}

אבל בשביל שתפוח "יעבוד"

צריך ל"עבוד" איתו לפי הכללים. כלומר בשבועיים הראשוניים להיות בלי לק ולהסיר כל יום ולמרוח שכבה חדשה. ניסיתי לעשות את זה עם לקים וזה לא כ"כ עבד. לעומת זאת ניסיתי ללא לקים ועבד מצויין. בגלל זה אני מחפשת גם מחזק עכשו. ניסיתי את OPI ללא הרעלים וממש לא אהבתי. יכול להיות שהמחזק הרגיל של OPI [זה עם הרעלים] יותר טוב

b o t t e n

New member
אז אני ממש לא עשיתי לפי החוקים.

אני משתמשת בו כבסיס וזהו וזה עובד. ייתכן שבפחות יעילות אבל I don't give a shit

flutter girl

New member
רגע, עם התפוח צריך להסיר כל יום?

חשבתי שצריך פשוט לשים כל יום שכבה חדשה על השכבה הקיימת. מה המשמעות של הסרה כל פעם? האם עדיף להסיר עם אצטון או מסיר ללא אצטון (יש לי את שניהם)?

ממליצה על ג'ייד

כן כן, ג'ייד. לא OPI, לא זויה, לא אורלי. ג'ייד! אפשר למצוא בסופרפארם בסכום של 24 ש"ח. אני אוהבת אותו, הוא חיזק לי את הציפורן באופן מעולה. כתוב על האריזה שצריך להשתמש 3 שבועות 3 פעמים בשבוע, אבל לדעתי מספיק שבועיים שבהם שמים שכבה אחת כל יום. בהצלחה במציאה!

למעלה