מחשבות נסתרות

../images/Emo26.gif מחשבות נסתרות ../images/Emo26.gif ../images/Emo124.gif

מחר יום חמישי ה-2.6 בשעה 21:00 בערב תשודר בערוץ 10 התוכנית השלישית בסדרה "נמרוד הראל - מחשבות נסתרות", בתוכנית מוצגים דברים פשוט מדהימים על גבול העל טיבעי כמו קריאת מחשבות ודברים רבים נוספים הנראים חסריי כל הסבר הגיוני (ממבט ראשון), יצא לי לראות את הפרק הראשון בסידרה הזו וזה נראה פשוט מדהים, אבקש מכולם לשריין לעצמם מחר זמן צפייה בתוכנית על מנת שתוכלו להגיב כאן לאחר מכן על הדברים שמוצגים בתוכנית ולנסות להסביר אותם באופן הגיוני, עורכי התוכנית טוענים בתוקף שהכל אמיתי ושלא מדובר בשחקנים שמשתפים פעולה עם הראל, בקיצור נא לא לשכוח מחר 9:00 בערב בערוץ 10, נמרוד הראל - מחשבות נסתרות! משתמש בצלילים

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif ת ז כ ו ר ת ../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

אני מזכיר לכם שהיום בשעה 21:00 בערב ישודר הפרק השלישי בסדרה "מחשבות נסתרות", אשמח אם כולכם תצפו גם כן בתוכנית על מנת שנוכל לדון לאחר מכן בדברים שהוצגו שם וכיצד בדיוק הם מסתדרים עם ההגיון ועם המדע, או שהכל אחיזת עיניים ורמאות שזה בהחלט יתכן.... אז לא לשכוח היום בשעה 9:00 בערב (21:00) בערוץ 10 בטלוויזיה. והנה כתבה מעניינת על נמרוד הראל - מחשבות נסתרות! משתמש בצלילים

חחחח

פששש, איזה קביעה נחרצת. זה לא בעייה, מי שרוצה לא לראות את מה שהוא לא רוצה - ימשיך לראות. כל כך צפוי ,התגובה שלך. מעניין, מה טומי לפיד אומר על זה?

Caligola

New member
ראיתי את התוכנית, איזה חלקים

בתוכנית אתה מעונין שאנסה להסביר באופן הגיוני וטבעי? בחר כמה קטעים מהתוכנית ונדון בהם כאן.

פחחחח אלוהים הקוסם הכל יכול ../images/Emo6.gif

ה "בלתי נראה", כל כך בלתי נראה שאין שמץ של עדות לקיומו, ככה זה עם אגדות ילדים. משתמש בצלילים

תודה ../images/Emo45.gif

אז ככה, מאד מסקרן אותי לדעת איך זה שבתוכנית הראשונה (שהיתה הרבה יותר חזקה מהנוכחית והוצגה לפני כמה שבועות באותו ערוץ) נמרוד הראל ניגש באופן אקראי לבחורות שישבו באיזה בית קפה ובלי שהנ"ל יפצו פה הוא אמר להן את השם המדוייק של החבר הראשון או הנוכחי שלהן, איך ניתן לדעת דבר כזה בלי שהן ימסרו לו את המידע? האם אתה טוען שהן בעצם שחקניות משוחדות ששיתפו איתו פעולה? (התגובות המופתעות שלהן נראו כל כך אמיתיות...). שאלה שנייה, איך אפשר להסביר את מה שהראו בתחילת התוכנית הנוכחית, הוא נגע בבחור במקומות מסויימים והיא שהיתה עם עיניים עצומות הרגישה באופן מאד מוחשי את הנגיעות באותן נקודות בדיוק אצלה בגוף? האם מדובר ברמאים ששיתפו איתו פעולה? בו לרגע נניח שלא, האם יש לזה הסבר הגיוני אחר? תודה מראש
משתמש בצלילים

זיקוקית

New member
מדוע לחפש הסבר הגיוני אחר../images/Emo35.gif

ההסבר שנתת, שחקנים ששיתפו פעולה, הוא הסבר מניח את הדעת. אבא שלי סיפר לי על קוסם ובתו שהופיעו בפני חיילים. הקוסם רשם על הלוח מספר בן הרבה ספרות וביקש מאבי שיקרא את המספר שהיה רשום על השטר בן מאה הלירות בכיסו. זה היה אותו מספר. אם נאמין שאבי ואני לא שחקנים שמשתפים פעולה עם הקוסם ההוא, יש לחפש הסבר אחר המניח את הדעת. באותם ימים, מאה לירות היה השטר הגדול ביותר שנמצא, כך שהאפשרות שאבי קיבל אותו בשק"ם כעודף, נופלת. אבל יכול להיות, למשל, שהילדה כייסה את אבי והניחה בכיסו שטר של מאה לירות.

למעלה