מיני סקר

shelly cool

New member
../images/Emo26.gifמיני סקר../images/Emo36.gif

אני לא מכירה את השמות האמיתיים שלכם-חוץ מכמה אז אני מבקשת שכל אחד יגיד את שמו ואת הכינוי שלו
זה לא סקר הכרויות

Alexis14

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo113.gif

זה כן שרשור היכרות. זה בדיוק מה שזה. ואת יכולה להכנס לכרטיס האישי. ואת יכולה לשלוח מסר עם שאלה. כי את צריכה רק את השם. את הכינוי- את כבר יודעת. ואני משערת שאת רוצה רק שם של מישהו מסויים. לא של כולם. אז למה לפתוח שרשור חדש?

mandy

New member
אבל זה

כמעט אותו דבר!
ונראה לי שיש כאלה שמעדיפים להשאר אלמונים LIKE ME!

shelly cool

New member
לאלקסיס14-

1. מאוד נעלבתי
2. את אנוכית
3. מה הבעיה שלך
אני רוצה ליפתוח הודעה חדשה עם משהו שהוא לא בידיוק הכרויות
ואם אני אבדוק בכרטיס האישי אז-א. לא תמיד רשום השם של אותו אחד
וב. אין לי כוח לישלוח למישהו מיכתב
למינדי- מי שלא רוצה לשים את השם שלו אז זה בסדר, הוא רק אומר משהו כמו:"אני רוצה להישאר בעילום שם" או משהו כזה וזה יהיה בסדר גמור מבחינתי

Alexis14

New member
*אני* אנוכית?../images/Emo113.gif

את זאת שמציפה את הפורום כי ´אין לך כח לשלוח מכתב´. במקום לגרור את כל הפורום לוויכוח מיותר- יכולת גם להסתכל בשרשורי היכרות אחרים שנמצאים בעמוד הזה! אפילו לא צריך לרדת עמוד...

mandy

New member
שלי קול-

אני מנדי ולא מינדי...!!! ומה יוצא לך מזה שמישהו כותב את השם שלו, ואת הכינוי את כבר יודעת אז...מה הקטע?...מצטערת אם נעלבת

shelly cool

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אני רוצה שעוד כמה אנשים יגידו משהו בעיניין ואז אני אגיד לך מוטי
אתם כולכם נגדי.....הוווווווו
אני לבד ......

boli bop

New member
את לא לבד אבל זה מתחיל קצת לעצבן

שכל פעם מישהו עושה שירשור היכרויות
. אי אפשר כל זמן לכתוב את אותם דברים. לכל אחד יש כרטיס אישי ואת מוזמנת להיכנס לכרטיסים האישים של מי שאת מחפשת ואז תוכלי לדעת. אם את לא מוצאת תשלחי מסר אבל לא חייבים לפתוח שירשור חדש להכרויות עוד פעם רק לפני שלושה ימים (או משהו כזה) עשו כאן שירשור הכרויות כזה... זו היא דעתי...

יאללה...

שלו´ש אל תהיי עצובה
אני רוצה לשאול אותכם משהו, נכון שזה לא הורס את הפורום עם היא כתבה הודעה של "פרטים"
זה בטח לא הורס.
אפשר להגיד לה יפה שזה לא טוב, ושכבר עשו את זה, אבל לא צריך להתנפל. זה סך הכל פורום. חברים, זה לא בית ספר. אפשר מידי פעם להיות נחמדים, תחשבו, זה בעצם בידור ופנאי, אז עם היא פעם אחת או שתיים עשתה טעות, אז מה קרה? לא צריכים לתת לה הרגשה שהיא עשתה משהו לא טוב. ילדים נכנסים לפורום בכדי להנות, וגם אם לא תמיד הם מקפידים על החוקים (לא שהיא עברה על איזשהו חוק, כן?) אז לא צריך להתנהג לא יפה. אני רוצה להגיד שאני הייתי די נעלבת עם היו אומרים "ותגידי לי את עם למחוק או לא". בסדר, עכשיו אני כבר מכירה את התגובות שלכם בקשר להודעה כזאת. אבל אני אבחר להתעלם, ולצדד בשלי. כי היא לא עשתה שום דבר רע. שלו´ש, את לא לבד... אני איתך

Alexis14

New member
שרון.../images/Emo113.gif

זה לא הורס את הפורום. אבל אם אנשים ימשיכו ככה- הפורום בהחלט יהרס. בעמוד הזה בלבד- יש את ההודעה של קארין- בדיוק בנוגע לעניינים האלו, ולפחות שרשור היכרות אחד. אז זה ממש מיותר. השרשור הזה לא הרג אף אחד, אבל זה מאד מעצבן, ששירשורים חשובים כמו זה של קארין, ועוד כמה, ירדו לעמודים נדחקים כי מישהי לא יכלה לשלוח מסר/להכנס לכרטיס האישי/לקרוא הודעות בשרשור דומה.

נכון, אבל...

נכון, אבל אני חושבת שההרגשה של הילדים בפורום קצת יותר חשובה מהפורום עצמו. שכן הפורום עצמו הוא הילדים.

shelly cool

New member
אני דווקא מסכימה עם ברבי

לשם שינוי
אני פשוט אתעלם מיכם
אתם ממש רעים
אני סה"כ בת 9 וחצי
טוב, אין קשר אל הגיל אבל אתם עדיין לא מבינים שזה לא סקר של הכרויות

למעלה