מיני סקר

doosie

New member
שלי...

תביני אנחנו לא באים לרעתך, אנחנו פשוט אומרים שדי! עם כל שרשורי ההכרות האלה, חוץ מזה שאת יכולה בקלות לחפש שרשור הכרות שהיה בזמן האחרון (והיו מלא-יותר מדי9 ולמצוא איזה שם שאת רוצה ואם גם שם את לא מוצאת פשוט מאוד תשלחי מסר לאותו מישהו שאת רוצה את שמו (שליחת מסר לוקחת בין 2-5 דקות). אז בבקשה תעשי את המאמצים האלה בשביל מניעת ריבים וחיכוכים מיותרים בפורום. זה כל מה שהיה לי להגיד לך, ובקשר למה שכתבת לאלקסיס, היא לא אנוכית וגם לא רעה פשוט לאנשים בפורום וגם לי נמאס כבר משרשורי ההכרות, ומזה אנשים בפורום לא שמים לב להודעות ובקשות של אחרים, הכוונה שלי לשרשור שקארין פתחה- אני בטוחה שקראת אותו ואני גם ראיתי שהגבת עליו, תחזרי ותקראי אותו שוב, ותראי שהיא כתבה שכבר נמאס על כל הפורום משחקי ההכרות הללו (דבר שאני בטוחה ש-99% מהפורום מסכים איתו).

Alexis14

New member
גראסייס הדס!../images/Emo113.gif

ושלי- סורי שהתעצבנתי פשוט היה לי היום יום-גיבוש שכבתי והיה ממש כיף אבל ירד עלינו גשם ואני הייתי עם חולצה קצרה בלבד... אז סלחי לי!

shelly cool

New member
כן אבל......

אני לא "מציפה" את הפורום
מה את רוצה שאני אעשה
, אני רוצה לדעת מה השמות שלכם וכמו מנדי, אין לי בעיה אם מישהו לא רוצה לתת לי את שמו
וגם ייקח לי קצת זמן ליסלוח לך...... ומוטי- כמו ששרון אמרה- נעלבתי

shelly cool

New member
טוב, אין לי בררה....

אני כנראה פשוט אעזוב את הפורום. אני אגיע כל פעם לכאלה וויכוחים ואז זהו
זה לא יהיה כיף יותר
----- תגובות... נ.ב ליעל יש מחר יומולדת נ.ב2 לאבא שלי יש יומולדת ביום ראשון נ.ב3 היה נחמד בפורום שלכם...... * אם אתם לא רוצים שאעזוב אז....תגובות....ומהר...

שלי........

לדעתי אל תעזבי את הפורום בגלל כמה ילדים מגעילים שלא אכפת להם מאף אחד גם לי זה קרה שהתעצבנו נכון אז שוב מה אפשר לעשות שיש ילדים מגעילים בפורוםפ אבל את לא צריכה לעזוב אותו לדעתי אבל זה נתון לשליתתך וכבר את תחלטי אבל לדעתי אל תעזבי זה הכל

שלי...

אל תעזבי את הפורום הגלל דברים כאלה
גם אני לפעמים מתעצבנת נורא ורוצה לעזוב את הפורום וגם לעשות דווקא, אבל ארח-כך אני נרגעת וחושבת שבלי הפורום הזה, אני ממש אשתעמם. חוץ מזה יש כאן ילדים נחמדים. וגם אלה שנראו לך לא נחמדים-בעצם כן, רק לפעמים מגיבים ביתר ע-צ-ב-י-ם אז חבל, אל תקחי את זה ללב. אני די ותיקה כאן, ותאמיני לי שאני מכירה את זה. וזה באמת מאוד מעצבן ועושה מצב-רוח רע. את לא תגיעי כל פעם לוויכוחים כאלה, ואם כן, כנראה שמשהו איתך או איתם לא בסדר. ובמקרה כזה-תעצבי את הפורום. אבל בעיקרון-כל אחד פעם אחת או יותר רב עם מישהו בפורום. גם אני. אז אני אהיה ממש עצובה עם תעזבי, כי את חברה ממש טובה שלי בפורום... שלו´ש...טה קיירו
ואני יודעת שלזה היית זקוקה...לחיבוק (
) חם...!
ושתדעי שגם אם כן תחליטי לעזוב, נוכל לדבר באיי-מייל\מסרים...

doosie

New member
שלי וברבי...

שלי - דבר ראשון אני חושבת שאת צודקת בכך שזה מקום שנמאים בו ילדים ויש לעשות לטובת הילדים ולא לטובת הפורום, אבל אם יש רוב של ילדים שאומר שמפריע לו משהו מסויים אז להתייחס לזה ולא להתעצבן מזה. אני לא התכוונתי לפגוע וראית שבאתי בגישה נחמדה ביותר לא התעצבנתי עלייך אלא הסברתי לך את המצב... אני מקווה את לא כועסת ושלא תעזבי בגלל זה. (כמו שכתבתי בהודעה הקודמת שלי, חבל שישנם חיכוכים וריבים מיותרים בפורום). ברבי - אני חושבת שזה ממש לא בסדר שאת מסיטה ו"מחממת" ילדים לשווא, הילדים שנמצאים כאן לא מגעילים, ותתפלאי אבל הם רוצים שיהיה פה נעים וכיף (ואני בטוחה בזה), ההערות שהם מעירים לא באים בכוונה לגרום לילדים לעזוב אלא להדריך אותם בקשר לפורום - וכאן אני מתכוונת לקארין, אני בטוחה שהיא לא התכוונה להעליב את שלי, אלא פשוט משחקי ההכריות הפכו לדבר מוגזם בפורום, אם היית שמה לב במשך השבוע האחרון היו לפחות שני משחקי הכרות, וזה מוגזם מדי. שלי - אני מקווה שאת מבינה שאני לא באה להעליב אותך אלא שוב, להסביר לך את המצב. אני ממש לא רוצה שתעזבי ואני בטוחה שעוד אנשים כאן לא רוצים את זה, וחלקם גם כתבו לך את זה.

להדס.........................

אז ככה תראי אני ממש לא מנסה להסיט אף אחד או לחמם ממש לא אני בכלל לא מכירה כאן אף אחד אז מה אני כבר להסיט אז רדי מהדעה הזאת להפף אני מנסה "להסיט" את שלי שתשאר בפורום ולא תעזוב אותו ובצדק בגלל כמה ילדים שלא ממש נחמדים למה לה לעזוב וההצדקה גם באה מטי אנד טי גירל שיש כאן באמת כמה ילדים לא נחמדים אז מה לא כל אחד מושלם ופשוט הבהרתי לשלי את זה שלא תעזוב בגלל כמה זהו............................

doosie

New member
ברבי.........................

אני לא מתכוונת להתווכח איתך ואם כן אז בטח לא בפורום. אני רק רוצה להבהיר שזה שאנשים אמרו מספר דברים שהפריעו להם ולרוב, זה לא אומר שהם אנשים לא נחמדים או במילים שלך מגעילים. ואין לך מה להגיב להודעה הזאת, כי זאת רק הבהרה, אם את רוצה להגיב לי על זה שלחי לי מסר.

Alexis14

New member
שלי!../images/Emo113.gif

אני ממש לא רוצה שתעזבי, ואני מצטערת אם גרמתי לכך שתחשבי אחרת. כמו שכתבתי בתגובה להדס, אני סתם הייתי מעוצבנת קודם בגלל דברים שממש לא קשורים לפורום הזה. ותאמיני לי- אני רבתי המון זמן עם Rin-Ran, ואח"כ השלמנו- ועכשיו אני פשוט חולה על הבנאדם!
, ואני מבינה כמה זו הייתה טעות בכלל לריב איתה. אז חבל שתעזבי בגללי ובגלל כל האחרים שסתם כעסו קצת.. סולחת?

linoosh

New member
אל תעזבי את הפורום../images/Emo70.gif פליזזז...

לדעתי לא כדאי לך בגלל דבר קטן כזה לעזוב אנחנו סך הכל עצבנים כי נמאס לנו משירורי הכרויות ונגיד שזה לא היה כזה אבל זה בסגנון והתרגזנו אז תביני אל תכעסי עלינו אנחנו לא רוצים שתעזבי חוץ מזה את מאוד נחמדה ובגלל שהתעצבנו פעם אחת זה לא כזה ביג דיל אל תעזבי אותנו בקיצור אחרת אני... אני... אני... אני יבכה ווווווווווווווואאאאאאאאאאאאאאא
ובקיצור don´t go please don´t go!!!!!!!!!!! נ.ב קוראים לי לינור ואני בת 11 כמעט (עוד פחות מחודש יש לי יומולדת 11)

motib4

New member
מצטער... ../images/Emo4.gif

זו לא הייתה הכוונה. חבל שתעזבי.

T N T girl

New member
שלי ../images/Emo70.gif תראי , עזבי , תפתחי ת´הודעה

אז ככה :
קודם כל , לי קוראים עמר . נעים מאד
חחח
עכשיו , יש כאן מעט מאד אנשים מגעילים ולא ניחמדים
הרוב כאן פשוט אנשים מ
ו
ת
ק
אף אחד לא בא נגדך , לרעתך . פשוט אומרים במילים אחרות : רגע ... רגע ... בפטריה הבאה אני אסכם לך
את בהחלט יכולה לפתוח כרטיסים אישיים
וחוצמזה יש כבר שירשורים בעמוד , ואת בהחלט יכולה לנצל שירשורים לא חשובים
טחנו כבר הרבה את כל נושא ההכירויות
אין לך ש ~ ו ~ ם סיבה לעזוב

boli bop

New member
שלי היקרה !

אם פגעתי בך בצורה כלשהי אני מאוד מצטערת אבל תראי, סך הכל זה כבר מתחיל להרגיז שכל פעם דברים חוזרים על עצמם. אני לא התכוונתי להעליב אותך ולדעתי את לא צריכה לעזוב את הפורום בגלל זה ! סך הכל אמרו לך שלדעתם השירשור הזה מיותר. אני לא יגיד לך אם לעזוב או לא אבל אם תעזבי אני מאוד יתגעגע אליך. מקווה שלא תעזבי ותשארי איתנו. רומי
miss u

למעלה