(נראה קצת כמו אנקין ב"אימת הפנטום") הרי תמונה שצולמה אשתקד->
A adva g New member 24/6/04 #40 ../images/Emo5.gif אני מוותרת! במקרה של הנרי- התפוח נפל רחוק מאוד מהעץ! טוב נו, אני אאלץ להסתפק בויגו
../images/Emo5.gif אני מוותרת! במקרה של הנרי- התפוח נפל רחוק מאוד מהעץ! טוב נו, אני אאלץ להסתפק בויגו
S syco Tshirt 4ever New member 26/6/04 #44 יש לך שגיאת כתיב...../images/Emo141.gif את תאלצי להסתפק ב-חלומות ופנטזיות- על ויגו.... יחי האיגואנה הקדושה
יש לך שגיאת כתיב...../images/Emo141.gif את תאלצי להסתפק ב-חלומות ופנטזיות- על ויגו.... יחי האיגואנה הקדושה
A adva g New member 22/6/04 #11 מזל"ט לליב! חחח וגם לבילי! אני מאחלת לתינוק העתידי של ליב שיירש את היופי שלו מהאמא....
M maglor New member 23/6/04 #16 מה הבעיה שלכם עםעם סטיבן טיילר? חוץ מפה גדול, שנראה לי שליו ירשה קצת ממנו, הוא נראה יחסית בסדר לגבר בגילו.
מה הבעיה שלכם עםעם סטיבן טיילר? חוץ מפה גדול, שנראה לי שליו ירשה קצת ממנו, הוא נראה יחסית בסדר לגבר בגילו.
S shlox New member 23/6/04 #17 משהו בסיסי שאתם לא מבינים: הבחור בסיסט! זה הכל! עכשיו הכל ברור, לא? גילוי נאות: כותב שורות אלו הינו בסיסט.
משהו בסיסי שאתם לא מבינים: הבחור בסיסט! זה הכל! עכשיו הכל ברור, לא? גילוי נאות: כותב שורות אלו הינו בסיסט.
A adva g New member 23/6/04 #19 הפה שלו זה סיבה מספיק טובה לא יודעת..הוא מעוות כזה, קצת מזכיר לי לפעמים (אבל רק לפעמים!)