מפגש פורום בחנוכה

Neta558

New member
../images/Emo26.gif מפגש פורום בחנוכה ../images/Emo36.gif

מתוך ניסיון להפסיק את הדיונים האין-סופיים שנוצרו פה בנושא (להסיק משהו אין סופי? אני באמת חושבת את עצמי יותר מדי...), וגם מתוך רצון לקבוע כבר את המפגש: ריכזתי את התשובות של כל מי ששלח לי פרטים לגביו בהקשר של המפגש (זמן ומקום). כמו שכבר כתבתי בהודעה אחרת, נראה לי שאין ברירה אלה לקיים את המפגש בת"א. עם כל הצער שבענין, יש אנשים שמגיעים מרחוק ומבחינת תחבורה ת"א (לרוב) נוחה וזולה יותר. הוסיפו לכך הורים דאגנים, וקבלו מפגש פורום שגופו בת"א, גם אם נפשו וליבו בירושלים. יום שני אחרי הצהריים נראה כרגע כרע במיעוטו. בודדים לא יכולים להגיע ביום זה (ויש סיכוי קטן שאפילו טלי תוכל באותו יום). בקיצור: יום שני, 2 בדצמבר, בשעה 16:00 בת"א, בדשא שמול רכבת ארלוזרוב. איך זה נשמע לכם? יש לשם אוטובוסים מכל מקום, וגם רכבות (רק רכבת...) לכל המעונין. גם דשא לא חסר שם, ונוכל להתעלם קצת מהעיר שמסביב... הערות? מענות? טענות? שאלות? תמיהות? השגות? ירקות?

EaTit442

New member
../images/Emo45.gifמצויין,

גם כי תל אביב וגם כי רק יום אחרי היומולדת אני אוכל לקבל מיליוני (לפחות, נכון?) בלונים צבעוניים ואלכוהול לרוב, כי שמונה עשרה והכל. -יעל-
(שגילתה אתמול שמוכרים בסופר פארם קונדומים שלא עשויים מלאטקס אבל הם עולים ששים וארבע ש"ח לחמישה קונדומים, או מאן)

Neta558

New member
יווו, איזו ילדה גדולה! ../images/Emo95.gif

רק מזכירה לך שבפורום שלנו לא מגישים אלכוהול לקטינים, ומאחר שצפויים להגיע גם כאלה למפגש, תאלצי לחכות קצת עם השתיה (הרי חיכית עד עכשיו, מה זה עוד קצת?
). מוזמנת לחגיגה פרטית וחשאית (אופס) אחרי המפגש.

aradori

New member
נכון, זה לא חוקי

להגיש אלכוהול לקטינים. אני בעד מיץ תפוחי-אדמה. סמירנוף או פינלנדיה יהיה נהדר.

vegan

New member
ברצוני להזכיר שהמפגש הקודם היה בת"א

ממש לא מוצדק שכל המפגשים יהיו בתל אביב. גם מפגשים של פורומים אחרים ופגישות של וועדות מקצועיות שונות בהן אני משתתף מתקיימים לחילופין בירושלים ובת"א ומגיעים אליהם אנשים מכל הארץ, כולל מחיפה. יש הרבה תל אביבים מפונקים שיש להם בעייה לצאת לכל מקום מחוץ לגוש דן. זה לא יותר מסובך מאשר להגיע לתל אביב (להיפך (רוב האנשים משתדלים להתרחק מהפקקים של תל אביב). במפגש הקודם כולם הגיעו לתל אביב ונראה לי הגיוני שהפעם התל אביבים יסעו מעט. המרחק מתל אביב לירושלים הוא בדיוק 40 דקות נסיעה, פחות מרוב הנסיעות בפקקים של גוש דן. מכיוון שהרבה אנשים רוצים לבוא לחנוכת המרכז בירושלים, זה אומר שמפגש בירושלים חוסך להם נסיעה ומפגש בתל אביב יגרום להם לשתי נסיעות - גם לירושלים וגם לתל אביב, או, חבל יותר, ויתור על אחד מהאירועים החשובים. בכל מקרה, לא נראה לי כל כך סביר לעשות מפגש חורפי על הדשא - צריך מקום סגור. חוץ מזה, אני לא בטוח שהמשטרה תתלהב אם נעשה את כל הפעילות המתוכננת במקום ציבורי
.

Neta558

New member
ומה אתה מציע לבני הפולנים?

יש פה מספר לא קטן של אנשים שלא יכולים להגיע לירושלים. יש לא מעט הורים של חברי פורום שבטוחים שירושלים מתפוצצת יותר מערים אחרות. לא נראה לי שאפשר פתאום לשכנע אותם אחרת.. נראה לי חבל שנפסיד מספר גדול מבני הנוער שמשתתפים בפורום במפגש, וזה מה שיקרה אם הוא יהיה בירושלים...

vegan

New member
"לא רוצים", לא "לא יכולים"

הסיכון לפיגועים ברכבת בתל אביב גבוה בהרבה מאשר במרכז אנונימוס בירושלים. הסיכון במפגש בחוץ גבוה בהרבה מאשר במקלט ציבורי (המרכז שוכן בתוך מקלט ציבורי). אין מה להשוות את האבטחה בתחנה המרכזית בירושלים לעומת תל אביב. מול מרכז אנונימוס יש אבטחה קבועה של משרד החינוך שגם עורכים סריקות בכל האיזור (כבר כמה פעמים נכנסו גם למרכז). בסוף השבוע הייתי בכנס ארצי של מגמה ירוקה שנערך בירושלים. לכנס הגיעו הרבה משתתפים מכל רחבי הארץ (כולל צמחונים רבים וטבעונים). אני מכיר לפחות שני פורומים בתפוז שערכו לאחרונה מפגשים מוצלחים בירושלים. "אני לא יכול להגיע" הוא לרוב כיסוי "אני רוצה שהמפגש יהיה מתחת לבית שלי כי לא בא לי להזיז את ה...". לחצים של הורים נגד נסיעות קיימים גם על ירושלמים שנוסעים לתל אביב. כל אחד חושב שבמקום אחר מסוכן יותר. מי שהפורום חשוב לו ורוצה להגיע למפגש ישקיע 40 דקות להגיע לירושלים. אם מישהו לא רוצה להשקיע 40 דקות כדי להגיע למפגש, זו בעיה שלו. יש תל אביבים שלא מגיעים לאירועים בירושלים ויש ירושלמים שלא מגיעים לתל אביב. למפגש הקודם הגיע ירושלמי צעיר שזו הפעם הראשונה שנסע לתל אביב באוטובוס, ללא הוריו. מה שיגרום לאנשים לא להגיע זה אם ידעו שהמפגשים נערכים תמיד בתל אביב כי התל אביבים לא מוכנים שזה יהיה הדדי. אחרי שבמגש הקודם כולם הגיעו לתל אביב, נראה לי די חוצפה שהתל אביבים יגידו שאינם יכולים לנסוע למקום אחר.

Neta558

New member
על איזה תל אביבים אתה מדבר?

אין כמעט חברי פורום שגרים בת"א. רוב האנשים כלל אינם גרים בת"א, ומעטים גרים באזור הקרוב לה. המרמור שלך והזלזול גרועים יותר מכל טיעון ירושמלי שנתקלתי בו אי פעם, ובאמת שנתקלתי בהרבה. כל הטיעונים שלך יפים וטובים, אבל לא מדובר בחברי פורום שלא רוצים לנסוע רחוק (ולפעמים אף ירושלים קרובה להם יותר) ומתרצים זאת בטיעון בטחוני, אלא הורים שלהם שלא מוכנים לשמוע על ירושלים, וזה לא משנה אם בפועל זה יהיה יותר בטוח או לא. נשבעת לך שיש הורים כאלה. מכירה אישית לא מעט אנשים שכף רגלם לא דרכה בירושלים מאז פרוץ האינתיפדה. מרגיז גם אותי, מאלץ אותי לעשות שינויים באירועים ומפגשים רבים, אבל אין לי איך לשנות את ההורים הללו, וגם לך לא. אני לא חושבת שאפשר להתעלם מהורים רבים שרואים את ירושלים כעיר מסוכנת, בין אם זה נכון ובין אם לא. אל תגידו יל שבסוף באמת נאלץ להתפשר על מודיעין...אבוי לבושה.

vegan

New member
תזכורת - חנוכה בעיה משמעותית יותר

רציתי רק להזכיר שבתוך כל הדיון על המיקום, היו הרבה יותר אנשים שכתבו שהם לא יכולים בחנוכה. אם רוצים לאפשר לכמה שיותר אנשים להגיע, כדאי לבחון מועד אחר. בכל מקרה יהיו כאלה שלא יוכלו להגיע. צריך לנסות לקלוע להעדפות של הרוב ולשנות ממפגש למפגש - פעם בירושלים ופעם בתל אביב (כנ"ל לגבי היום בשבוע). כך אם מישהו יש לו בעיה מיוחדת הוא יוכל להגיע למפגש הבא (או לבוא למרות התנגדות ההורים, בעיקר אלה שאינם קטינים, נכון לשעת המפגש). גם אמא שלי מתחננת שלא אסע לתל אביב, זה פשוט לא עוזר לה. בכל מקרה, אני מקווה שכולם יגיעו ולא ייתנו לשיקולים מצחיקים לעצור בעדם. (נקודה למחשבה - כמות ההרוגים מזיהום האוויר של גוש דן גדולה מכמות ההרוגים בפיגועי טרור בכל הארץ).

../images/Emo25.gif

ולשאר- אם אמא של תרנגולת (!) הסכימה.. כלו כל הפולניות.. אין תירוצים- או רוצים, או לא נכונים! וכל אלו- לפרוטקול כמובן, כי למרות ששירה רצתה אפילו בתל-אביב, היא בין המון האנשים-שלא-יכולים-ביום-שני-אבל-היו-נורא-רוצים-לבוא-ובגלל-שזה-ביום-שני-הם-לא-יוכלו-כי-יום-שני-לא-מתאים-להם-ואם-היו-קובעים-ביום-שהוא-לא-יום-שני-הם-היו-באים-בשמחה-ובששון-ואפילו-אם-זה-בת"א-הם-היו-מוכנים-לבוא-ביום-שלישי-לדוגמא-או-רביעי-למשל-וגם-את-יום-חמישי-ניתן-היה-להביא-בחשבון-כי-כל-אלו-הם-לא-ביום-שנננננני!!!

rastotman

New member
אולי ננסה סקר?

אתה יכול ומיתכוון ולבוא למיפגש אם הוא בירושליים- כן/לא?
.

שלום לכולם..

לא בטוחה אם זוכרים אותי פה
, אבל ..הייתי פה פעם
בכל מקרה, אני אשמח לבוא למפגש, והיום הזה הוא מצויין
מבחינתי , כי אני במילא צריכה להיות בת"א. אז.. זה נשמע לי טוב- גם היום, גם המקום... זהו.. אני אשמח לבוא הפעם (היתי אמורה גם לבוא לפיקניק, אבל יום לפני זה התקבלתי לעבודה חדשה..אז לא יכולתי להגיע
) אבל הפעם, זה מסתדר לי בול..

haleth

New member
אז ככה:

אם חייבים תל אביב, אז בסדר. אבל לגבי גשם? שנביא הרבה
? נטע, חייבים מקום עם גג. (סיפרתי לכם כבר שלמרכז אנונימוס יש גג
) ברצינות. מה שהרבה יותר גרוע זה שאני לא יכולה ביום שני! לא יכולה!

Gal-Mo0D

New member
אני אוכל להגיע רק בשעה 20:00 לצערי

מישהו עוד יהיה שם או שעדיף לוותר כבר מעכשיו ?

Neta558

New member
נמאס לי, אני עוברת ליאוש ../images/Emo122.gif

פניתי לכל חברי הפורום בכל דרך אפשרית על מנת למצוא זמן ומקום למפגש שיטיבו עם מרבית המעונינים בכך. אספתי את כל הפרטים מכל מי שענה לי, וכבר הודעתי מה נמצא הכי נוח למרבית האנשים. הסברתי שוב ושוב את השיקולים למפגש שוב בת"א ולא בירושלים, אך יש שמעדיפים לבטל שיקולים אלה מתוך שיקוליהם שלהם. גם היום נקבע לפי מרבית האנשים, וצר לי על המעטים שלא יכולים דוקא ביום זה. אני מציגה שוב את הצעתי: מפגש בת"א ביום שני אחרי הצהריים. אם אנונימוס ירושלים מעונינים להזמין את חברי הפורום לחנוכת המרכז בעיר, אני בטוחה שמי שיוכל ישמח להגיע בנוסף למפגש. אני לא רואה צורך לערב בין האירועים, בעיקר כאשר הדבר מסתמן כבעיית מבחינת מפגש הפורום. מעבר לזה-התייאשתי. זה הפך למטרד ולכן אין לי עוד רצון לארגן את המפגש. אתם יכולים לקבל את הצעתי או לדחות אותה, בשלב זה, אני כבר לא בטוחה שזה משנה לי. הבלגאן המעגלי הזה מוריד את ההתלהבות שהייתה לי בתחילה למפגש נוסף, ולכן החלטתי שזה לא שווה את זה. אם מישהו אחר מעונין לקחת על עצמו את אירגון המפגש, הוא מוזמן לעשות זאת. אני לא ממליצה, זה לא תורם למצב הרוח בשום צורה. אני מקוה שכך אחזיר לעצמי את הרצון להגיע למפגש, אם יתקיים. יום טוב לכולם.

למעלה