מפגש פורום בחנוכה

EaTit442

New member
558,

אל ייאוש, אני איתך, מגיעה המון, עם נצנצים וורודים והכל, מי איתנו? (*ליקוק* חושני מובטח לעשרת המצטרפים הראשונים) -יעל- (מי שטוב לו ושמח, ש... ש... לא יכולה אפילו לדמיין)

|נו יופי...../images/Emo46.gif

חחח... שיגעתם את נטע..
אבל האמת, היא צודקת ואפשר להבין אותה.. אולי באמת כדאי לעשות סקר (כמו שמישהו הציע כבר), או לפתוח שירשור חדש ומאורגן יותר.. אני מסכימה עם נטע שת"א זה המקום הכי רצוי למפגש, זה מקום מרכזי, ולפי דעתי כל מי שבאמת רוצה לבוא יכול לעשות את המאמץ להגיע. למרות שאני גרה במרחק שעתיים נסיעה מת"א- אני מאוד רוצה להגיע- ואכן אגיע, אם המפגש יערך בת"א. פשוט צריך למצוא תאריך ומקום שמתאימים לכולם, או לפחות לרובם, אם נתחיל לשנות מועד ומיקום לפי כל אדם-זה לעולם לא יסתיים.. וחבל... כי אני יודעת שאני מאוד אשמח להגיע למפגש ולפגוש את כולם..
אז חבל סתם לעשות בלאגן.. צריך פעם אחת ולתמיד לעשות את זה מסודר-ובצורה שתתאים לרוב האנשים.. זה מה שהיה לי להגיד, ואם מישהו נפגע מדבריי, אני מתנצלת

Neta558

New member
זה מה שעשיתי..

הצלבתי את כל התשובות של כל מי שענה כדי למצוא מה הכי נוח למרבית האנשים. כמובן שלא היה תאריך ומקום שמתאימים ממש לכולם...

נטע, אהבתי,

אל נא תתייאשי! תמיד מי שמארגן ומשקיע הכי הרבה מקבל את כל ה-XXX בתמורה..
[ורוב הפעמים אלו אותם אנשים שמארגנים..] אבל אי אפשר לצפות מאיתנו (אלו שלא יכולים) לקפוץ משמחה למשמע הודעה שאומרת שלא נוכל להגיע.. בכל מקרה, תודה על ההשקעה שלך עד עכשיו! קבלי כ"כ (כמו ח"ח רק עם
ים)

CowLover

New member
נטע אל יאוש!../images/Emo23.gif

אני כבר אמרתי לך...... אני וחברי הנחמד נגיע לאן שרק תגידי..... הנה כבר יש לך לפחות 4 אנשים במפגש

נאע אל-יתוש..

[זו השעה, זו השעה... אם אחלץ לי כמה שעות שינה במהלך היום אחזור להיות משעממת, אל דאגה!]

xenocide

New member
וכמו שכבר אמרתי לך

אני אהיה שם גם כן.. איפה שלא תרצי אהיה שם. מתי שלא תרצי! היי זה כבר 5? הייתכן?
---

אני החלטתי: ../images/Emo124.gif

אני יכול באילת. אבל רק בשלישי בין 17:05 ל-17:13. אולי אני אשאר עד 17:16 - אבל אני לא מבטיח כלום.

haleth

New member
לנטע וכולם:

יש כאן בלבול קטן: העובדה שנטע מנקה אחרינו את הפורום לא הופכת אותה לאחראית-מפגשי-פורום. כולנו יכולים לארגן אם אנחנו כל כך מוכשרים (אני לא! אני לא!) נטע, תודה שניסית
! תהנו ותזללו אוכן טבעוני למהדרין, ונפגש כולנו בהזדמנות אחרת! * נפרדת בברכת "הפורום הוא ביתך, שמור עליו" *

EaTit442

New member
ליהי,

כמובן שצריך, המון אהבה חיבה ו*ליקוק*ים (פלוס בונוס חושני למנהלת הפורום, או שאולי זו רק אני שוב). הפתעות ליומולדת שמונה עשרה שלי, כמו ירח או קשת בענן או אהבת נצח, ואוכל טבעוני מגניב מיוחד מקורי ומשעשע כדי שכולנו נוכל לסגוד לך מאוחר יותר. -יעל- (סניף באר שבע עוד יהיה אימפריה, נביאה)

למעלה