.
M mcfly danna New member 5/12/07 #21 ../images/Emo31.gif סורי... פשוט ההורים שלי ^&%^%$%&%$#@$#%^*)*&^%$@#@#$^&*&*&%^%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ממש רציתי לבוא לראות אותכם!
../images/Emo31.gif סורי... פשוט ההורים שלי ^&%^%$%&%$#@$#%^*)*&^%$@#@#$^&*&*&%^%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ממש רציתי לבוא לראות אותכם!
ש שיקי פריקי New member 6/12/07 #22 לא רוצים, לא צריך../images/Emo69.gif../images/Emo28.gif אתם רציניים? מפגש של 4 אנשים? (אפילו פחות) יופי. נשמע נהדר. תראו קצת התלהבות!
לא רוצים, לא צריך../images/Emo69.gif../images/Emo28.gif אתם רציניים? מפגש של 4 אנשים? (אפילו פחות) יופי. נשמע נהדר. תראו קצת התלהבות!
M Mr Hot Pants New member 6/12/07 #25 באמת... מה קרה לכל מי שאמר שהוא יכול בשרשור הקודם? פתאום אף אחד לא יכול בסוף באמת יהיה כמו המפגש הקודם עם 4 אנשים
באמת... מה קרה לכל מי שאמר שהוא יכול בשרשור הקודם? פתאום אף אחד לא יכול בסוף באמת יהיה כמו המפגש הקודם עם 4 אנשים
B Beyond Redemption New member 6/12/07 #27 אם יהיה.יש מצב אני יבוא.תלוי בחברה שלי../images/Emo7.gif אבל אבל.יש או לא?
ת תמר קאוליץ New member 9/12/07 #30 ../images/Emo191.gif../images/Emo31.gif אני מחר בעזריאלי יותר מידי רחוק לי פעמיים