ועכשיו הרסת את זה ע"י זה שכתבת את זה פה
D danduuu New member 16/5/07 #41 חחחח כן חשבתי על זה אחרי שכבר שלחתי ../images/Emo3.gif לא נורא *נכנסת למחשבות של אלונה ומוחקת מהן את ההודעה הזאת* את לא תזכרי נכון?
חחחח כן חשבתי על זה אחרי שכבר שלחתי ../images/Emo3.gif לא נורא *נכנסת למחשבות של אלונה ומוחקת מהן את ההודעה הזאת* את לא תזכרי נכון?
S Super Alonit New member 17/5/07 #51 וואי את הכי מותק בעולם!!!!!!1../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif קוקית שלי! יוווו אני מתה שתבואי אליי!!!!!
וואי את הכי מותק בעולם!!!!!!1../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif קוקית שלי! יוווו אני מתה שתבואי אליי!!!!!
D danduuu New member 17/5/07 #54 אני גם מתה לבוא אלייך כבר../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ושנאכל כל הלילה כמו שאנחנו יכולות!!!
T The Cat Woman New member 17/5/07 #56 חבל שלא היית בצ'אט... קבענו לעשות מסיבת פיג'מות אצל אלונה עם הרבה גלידה ופיצות
S Super Alonit New member 17/5/07 #63 ../images/Emo45.gif ואנחנו נממש את זה ענבר!../images/Emo99.gif בחופש הגדול? בבקשה?
S Super Alonit New member 16/5/07 #34 לדעתי זה דווקא רעיון נפלא!../images/Emo88.gif זה שאתם מעדיפים ללמוד לבגרויות במקום לעשות פיקניק קסום על חוף הים זו הבחירה השגויה שלכם!
לדעתי זה דווקא רעיון נפלא!../images/Emo88.gif זה שאתם מעדיפים ללמוד לבגרויות במקום לעשות פיקניק קסום על חוף הים זו הבחירה השגויה שלכם!
T The legendary DuDe New member 16/5/07 #43 זה שאנחנו חושבים על העתיד שלנו זה שגוי? טוב נו.. רק שתדעי, אני לא בא לא בגלל בגרויות, אז למה סתם?
T The Cat Woman New member 16/5/07 #45 ../images/Emo6.gif הם בסדר, הם... מה עדיף? לנצל את הזמן שאני עושה בטן-גב עכשיו בבית בשביל לחרוש לבגרויות? תשאלי את איתי- חבר שלי- כמה זה לא כיף ללמוד לבגרות במתמטיקה כשאתה בן 22....
../images/Emo6.gif הם בסדר, הם... מה עדיף? לנצל את הזמן שאני עושה בטן-גב עכשיו בבית בשביל לחרוש לבגרויות? תשאלי את איתי- חבר שלי- כמה זה לא כיף ללמוד לבגרות במתמטיקה כשאתה בן 22....