מקפליי בTOTP

DesertRose7

New member
../images/Emo26.gifמקפליי בTOTP ../images/Emo36.gif

הפעם באמת
מחר, יום שבת ה-30 ביולי בשעה 18:00 מקפליי יופיעו עם השיר I'll Be Ok נשמח לשמוע דעות חוויות וסתם שטויות על ההופעה ועל מקפליי. תהנו
(הקלטת כבר העלתה אבק.. הכיע הזמן להוציא אותה..)

Hip Hop star

New member
הם היו היום...

האמת הורדתי אתמול את הקטע... אבל היום ראיתי עם אח שלי ואימי...היה מוי כיף! אבל עדיין לא הבנתי מה קרה לטום!

DesertRose7

New member
מה זאת אומרת היו היום?!

כן גם אני ראיתי מהנט.. אבל עדין טלויזיה זה תמיד יותר שווה! אני נשבעת.. אם הם לא היום ב6.. אני לא ידועת מה אני עושה. חיכיתי לזה..לא פייר!

Hip Hop star

New member
איזה נט?!

מה נראה לך אני אסתכל עליהם בנט?! היה היום בטיוי!!!!!!!!!!

DesertRose7

New member
את ההופעה?

אין מצב שראית את ההופעה בMTV HITS אולי את הקליפ ראית..

DesertRose7

New member
בטלויזיה זה הכי שווה!

אוי זה היה כל כך מדהים
התגעעתי לזה.. הופעה מעולה, הם נראו מעולה הם ניגנו מעולה והם נשמעו מעולה

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif ../images/Emo45.gif... אין על TV!

אבל הם די זייפו, לא ממש שמתי לב לזה שראיתי את ההופעה במחשב
. אבל עדיין, סוף סוף הופעה! גרר והם נראו כ"כ יאמי
!

Hip Hop star

New member
זייפו?!

לא!לא!לא!ולאאאאאאאא! הייתה הופעה ממש ממש טובה,אבל באמת! זה אחריי תקופה ארוכה שלא ראיתי את הקהל מצטרף ושר,רוקד,ומוחא כפיים....... ודני,שיהיה לי בריא יש לו קול בנזונה,וגם טום!...אבל לא ממש שמתי לב אליו בגלל המשקפיים...אהמ.......

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif הם זייפו../images/Emo11.gif

אבל זה לא עושה את ההופעה פחות שווה
!

D4Ever

New member
היה שווה בטירוף!! ממש יפה!!

וגם שמו הופעה של הלהקה הזאת שדני אוהב The Who

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifהיה כה מגניב../images/Emo9.gif למרות שדי סבלתי עד שהגיע תורם../images/Emo3.gif אבל זה היה כה שווה את זה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif הם היו מקסימים../images/Emo9.gif הפירסינג של דאגי מוזר../images/Emo122.gif, אבל שקסע../images/Emo99.gif והמעיל עור של דני היה מוזר../images/Emo122.gif, אבל הוא גם שקסע בכל מצב../images/Emo99.gif וטום נראה מוזר עם משקפיים../images/Emo122.gif, אבל גם שקסע../images/Emo99.gif והארי לא נראה מוזר../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif היה ממש כיף לראות את זה בטלוויזיה../images/Emo9.gif

למעלה