מקפליי בTOTP

danirit1

New member
מה?!?!?!?!!

דני נראה פגז מ-ע-ו-ל-ה מ--צ--ו--י--י--ן הכי מושלם אבררררררררררררר מה נסגר??!?!?!?!?!!!!!! המעיל הזה כל כך הוסיף לו תאמיני לי שרגע זה לא מעיל זה ג'קט תאמיני לי שהג'קט הזה לבד מכוער דני מוסיף לו חח:) דני נראה כל כך שקסי מושלם במעיל הזה כל כך בוגר כל כך אלוהי מדהים מקסים חשבתי אני מתה אלוהים ישמור....הוא נראה פשוט דה בסט דה טופ אוף דה פופס הוא שווה 10000000000000$ חבל"ZZZ !!!!!!!!! אוו אני נמסה אויייייייי

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifדני מוסיף להכל../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

DesertRose7

New member
אני אהבתי את המעיל ../images/Emo99.gif

לגמרי! למרות שאם חושבים על זה.. לא היה לו חם מדי?! טוב בעצם אנחנו מדברים על בן אדם שלא זז בלי הצעיף שלו

Hip Hop star

New member
אשכרה...

הצעיף היה כ"כ תקוע... בהתחלה התרכזתי בשיר,בהופעה..ובמשקפיים של טום... ואז שמתי לב שדני נראה כמו מישהו בפנסיה,או ערס... לא יודעת..יש לו לפעמים יציאות,עדיף שיישאר בבית... אבל לפחות תודה לאל הטעם שלו השתפר מאז הפרימיירה של מלחמת הכוכבים,שזה היה ממש השיא!
למרות שבמחשבה שנייה..המעיל נחמד...אבל היה יכול לוותר עליו,ועל הצעיף שיוותר עכשיו! ושחר,לא לשכוח שהם נמצאים בלונדון.. שמזג האוויר שם רחוק מת"א............

Hip Hop star

New member
שמעת פעם על מזגן?!

זה מן משהו כזה שעושה לך "פווווווו"...ואת מרגישה רוח קרירה ונעימה,ולא חם לך יותר!

Hip Hop star

New member
אולי הוא מכוון רק עליהם?../images/Emo12.gif

שאת אומרת את זה,זה באמת קצת מוזר... כל הקהל..לא בחולצות קצרות..אבל דקים בהשווה לשכבות שםה לבשו... דאגי לבש את הסוודר הזה.. דני את המעיל.. טום את החליפה.. והארי כרגיל... אה,והצעיף כמובן...באמת חשוד..
אולי נשאל אותם?

PunK RocK 1o1

New member
אני שונאת בגדים מעור

זה מכוער
אף אחד מהם לא מוכן להסכים עם זה שהחורף נגמר! אנחנו בסוף יולי הגיע הזמן לעזוב את הסוודרים ולעבור לחולצות קצרות!!

הופעה מהממת!!!!!!!!

לא ידעתי שיש לטום משקפיים!! או שזה סתם? בכל אופן, איזה כיף לראות אותם מופיעים עם שיר חדש!! וכרגיל מ-ה-מ-ם!!!

shircherry

New member
כן... יש לו משקפיים...

זה מה שהוא אמר בראיון בטוטפ. הוא אמר שיש לו משקפיים אבל שהוא לא הלך איתן ועכשיו בגלל שהמספר שלו עלה הוא שוב משתשמש בהם. ואגב, גם להארי היו (אממממממ יש?) משקפיים אבל הוא לא הולך איתם..

SurfeR Babe

New member
איך אהבתי את ההופעה ..

האמת שאני חייבת לרוץ להתקלח אבל אני רק אגיד שחבל שלא הראו את דאגי מספיק , אהבתי את המעיל עור של דני ותודה לאל שהוא מכסה את הצעיף [ הבלעעעעעע ] שלו , ואני מקווה שטום ידלל עוד יותר את השימוש שלו בחליפות כי .. די כבר . לא רוצה להשמע אכזרית אבל זה פשוט לא יפה ולא מתאים לו . אהבתי אותו יותר נגיד ב-CD:UK , ובכל המקומות האלה .. ותכלס , הוא לא לובש את החליפות ליומיום , אז בשביל מה ? והארי נראה חמוד מתמיד , הוא בזמן האחרון לובש רק חולצות שחורות עם עניבות אדומות [ אהמ בילי ג'ו אהמ ] .. אבל הוא עדיין נראה טוב . ודאגי - כמובן .. האאאאאאאא . חח זהו אמרתי את דברי .

danirit1

New member
נצל"ש חשוב!

הייתי משועממת והייתי חייבת לפרק הכל מהלב ולא אכפת לי מה תגידו זה מה שאני חושבת וזהו: מקפליי..רק השם מעלה לי חיוך על הפנים..רק השם הזה מזכיר לי רגעים טובים, הופעות, שירים מוצלחים, וחיים ורודים. דני..הקסם שבלהקה..קורן שמחת חיים ואור, בחור עם הרבה אהבה ויופי חיצוני ופנימי,בחור אכפתי ועוזר לזולת בכל דרך שהיא, אכפתי מהמעריצים ומילדים חולים. יש לדני קול מקסים שחודר לנשמה ולא עוזב..לא יוצא מהראש ולא מהלב..לא ניתן להוציא אותו.. הקול של דני יכול להפנט..יש לו קול חזק וגס, מעט צרוד ומהשילוב הזה יוצא קסם של קול, יש לדני כשרון רב במוסיקה אם זה בכתיבת שירים, שירה או נגינה. לדני יש גם חוש הומור מפותח מאוד..הוא בחור שנון, מצחיק, יפה תואר וטוב לב. דאגי..הוא הצעיר בלהקה וכך גם המתוק ביותר. הוא מעדיף לא לדבר הרבה אבל בראש שלו עוברות מחשבות כחולות כחולות. הוא מאוד חרמן והשאיפה שלו היא להופיע בסרט פלייבוי. הוא חייכני וחמוד וכמובן נראה מצויין, הקול שלו שהתגלה לאחרונה ממש נהיה שוס, והנגינה שלו מעולה. טום..בעל מראה של "ילד טוב", בחור בוגר מגילו ודבר זה מתבטא באופי הקסום שלו.. חייכני וחברותי, אותנטי ורגיש, תמים, רחב לב, כנה במיוחד ואוהב את החיים. כשרון בנגינה וכמובן בשירה ובכתיבת שירים מקסימים. טום אף פעם לא אומר "לא" כשמדובר בעזרה, תמיד הוא יושיט יד ויעזור במה שנדרש כמה שנדרש. עוד לא נותרו הרבה בחורים אכפתיים ומיוחדים כמו טום, ממש זן נכחד, זאת גם אחת הסיבות שהוא הבחור החביב והאהוב ביותר בלהקה. והארי..איי איי הלהקה לא אותו הדבר ללא הארי שמוסיף הרבה פלפל ועניין לחבר'ה. הארי פשוט משלים את הלהקה, הוא בחור מצחיק ולפעמים אומר יותר מדי ממה שצריך, כנה מדי, אבל הוא פשוט מקסמים באופיו, בפנים הוא מסתיר רגישות גדולה ורוחב לב בלתי ניתן לתיאור. הארי מפגין כשרון רב בתיפוף על תופים, הוא אוהב את המעריצים, אוהב לעזור ואוהב את חבריו ללהקה. הוא נראה מצויין והוא אוהב להביא אותה בסטייל באירועים, בחור מקסים, אכפתי ולבבי, לא קשה להתאהב בו. מקפליי..להקה שלא אכפת לה רק מהתהילה והכסף אלא משקיעים מחצית מכספם ומזמנם העמוס בעזרה לזולת, אם זה מתבטא בילדים חולים באוגנדה, בתי חולים והתרמות לארגונים שונים. מקפליי היא להקה שאוהבת לתת יד תמיד ולא משנה למי, העיקר לעזור. להקה לבבית ואכפתית, עם שירים מצויינים ודיסק מצליח, הופעות מדהימות וראיונות מצחיקים. אין סיכוי שאי פעם אאבד עניין בלהקה הזאת וחבריה,מה היינו עושים בלעדיהם? הרי מי שולט אם לא מקפליי?

PunK RocK 1o1

New member
אף פעם לא מראים את דאגי מספיק

למשל בCDUK לא עשו עליו אפילו לא קלוז אפ אחד..

למעלה