נצל"ש חשוב!
הייתי משועממת והייתי חייבת לפרק הכל מהלב ולא אכפת לי מה תגידו זה מה שאני חושבת וזהו: מקפליי..רק השם מעלה לי חיוך על הפנים..רק השם הזה מזכיר לי רגעים טובים, הופעות, שירים מוצלחים, וחיים ורודים. דני..הקסם שבלהקה..קורן שמחת חיים ואור, בחור עם הרבה אהבה ויופי חיצוני ופנימי,בחור אכפתי ועוזר לזולת בכל דרך שהיא, אכפתי מהמעריצים ומילדים חולים. יש לדני קול מקסים שחודר לנשמה ולא עוזב..לא יוצא מהראש ולא מהלב..לא ניתן להוציא אותו.. הקול של דני יכול להפנט..יש לו קול חזק וגס, מעט צרוד ומהשילוב הזה יוצא קסם של קול, יש לדני כשרון רב במוסיקה אם זה בכתיבת שירים, שירה או נגינה. לדני יש גם חוש הומור מפותח מאוד..הוא בחור שנון, מצחיק, יפה תואר וטוב לב. דאגי..הוא הצעיר בלהקה וכך גם המתוק ביותר. הוא מעדיף לא לדבר הרבה אבל בראש שלו עוברות מחשבות כחולות כחולות. הוא מאוד חרמן והשאיפה שלו היא להופיע בסרט פלייבוי. הוא חייכני וחמוד וכמובן נראה מצויין, הקול שלו שהתגלה לאחרונה ממש נהיה שוס, והנגינה שלו מעולה. טום..בעל מראה של "ילד טוב", בחור בוגר מגילו ודבר זה מתבטא באופי הקסום שלו.. חייכני וחברותי, אותנטי ורגיש, תמים, רחב לב, כנה במיוחד ואוהב את החיים. כשרון בנגינה וכמובן בשירה ובכתיבת שירים מקסימים. טום אף פעם לא אומר "לא" כשמדובר בעזרה, תמיד הוא יושיט יד ויעזור במה שנדרש כמה שנדרש. עוד לא נותרו הרבה בחורים אכפתיים ומיוחדים כמו טום, ממש זן נכחד, זאת גם אחת הסיבות שהוא הבחור החביב והאהוב ביותר בלהקה. והארי..איי איי הלהקה לא אותו הדבר ללא הארי שמוסיף הרבה פלפל ועניין לחבר'ה. הארי פשוט משלים את הלהקה, הוא בחור מצחיק ולפעמים אומר יותר מדי ממה שצריך, כנה מדי, אבל הוא פשוט מקסמים באופיו, בפנים הוא מסתיר רגישות גדולה ורוחב לב בלתי ניתן לתיאור. הארי מפגין כשרון רב בתיפוף על תופים, הוא אוהב את המעריצים, אוהב לעזור ואוהב את חבריו ללהקה. הוא נראה מצויין והוא אוהב להביא אותה בסטייל באירועים, בחור מקסים, אכפתי ולבבי, לא קשה להתאהב בו. מקפליי..להקה שלא אכפת לה רק מהתהילה והכסף אלא משקיעים מחצית מכספם ומזמנם העמוס בעזרה לזולת, אם זה מתבטא בילדים חולים באוגנדה, בתי חולים והתרמות לארגונים שונים. מקפליי היא להקה שאוהבת לתת יד תמיד ולא משנה למי, העיקר לעזור. להקה לבבית ואכפתית, עם שירים מצויינים ודיסק מצליח, הופעות מדהימות וראיונות מצחיקים. אין סיכוי שאי פעם אאבד עניין בלהקה הזאת וחבריה,מה היינו עושים בלעדיהם? הרי מי שולט אם לא מקפליי?