בקשר לטל פורר או לבכר...אז רק בכר!!
Y yaeli היחידה New member 7/10/03 #42 אמ...נראה לי שתיהן...בסה"כ אותה מוזיקה... ותסבירו לי משהו..מי זה טל פורר ובכר הזה?!
G Golden apple New member 7/10/03 #43 לא נתתם אופציות../images/Emo70.gif אני אתן.. דודו טסה גיטריסט או דודו טסה סולן
A avni avril girl New member 7/10/03 #44 דודו טסה גיטריסט! קטע הריקוד המפורסם של ריטה במחול מטורף- עם רמי או עם רקדן?
G Golden apple New member 7/10/03 #45 אהבתי ת'חתימה../images/Emo70.gif ../images/Emo99.gifעם רמי מחול מטורף ציפור זרה
G Golden apple New member 8/10/03 #50 אני חושב שהתכוונת "אל תפחד" עטוף המופע חמצן או אהבה גדולה זה יהיה מעניין....
L love amor New member 8/10/03 #54 יקיר../images/Emo99.gif חחחחח סתם..אבל אני לא מכירה אותך אממ אין שאלה..*חושבת* הייתם מעדיפים שריטה תשיר את: הלוואי או מקיץ אל חלום
יקיר../images/Emo99.gif חחחחח סתם..אבל אני לא מכירה אותך אממ אין שאלה..*חושבת* הייתם מעדיפים שריטה תשיר את: הלוואי או מקיץ אל חלום
T The Juck New member 9/10/03 #58 יוו יקיר? אני בהלם ממך..מה אתה משווה בין ריטה לגלי עטרי?????? אתה לא באמת אוהב אמת של ריטה או אתה כותב שאתה אוהב יותר את מקיץ מאשר את עד שתעזוב
יוו יקיר? אני בהלם ממך..מה אתה משווה בין ריטה לגלי עטרי?????? אתה לא באמת אוהב אמת של ריטה או אתה כותב שאתה אוהב יותר את מקיץ מאשר את עד שתעזוב
G Golden apple New member 12/10/03 #59 ../images/Emo60.gifיו צחר זה משחק הזכירו כבר עד שתעזוב(שאין יותר חולה עליו ממני ) אז אמרתי מקיץ וסתם לא השוותי אני בכלל שונא את גלי..
../images/Emo60.gifיו צחר זה משחק הזכירו כבר עד שתעזוב(שאין יותר חולה עליו ממני ) אז אמרתי מקיץ וסתם לא השוותי אני בכלל שונא את גלי..
G Golden apple New member 12/10/03 #60 ממשיכים מכאן../images/Emo35.gif אם תרצו אז.. ימיי התום עם רמי או בלעדיו