משחק

shanyz

New member
../images/Emo26.gifמשחק../images/Emo36.gif../images/Emo103.gif

אוקי, זה רעיון מפורום אחר.. וחשבתי אפשר לעשות פה
כל אחד אומר משפט....וכאילו זה שאחריו מוסיף עוד משפט וככה בונים סיפור!
כמובן שהוא צריך להיות קשור לזינה.. (וזה משהו שנאחנו ממציאים! לא משהו שקרה כמובן..
) אוקי, אני אתחיל, ותמשיכו! זה היה בוקר חם יפה, הציפורים צייצו,הפרחים פרחו, כשלפתע...

כשלפתע...

זינה קפצה בבהלה מהמיטה שלה, שלחה את ידה לכיוון בצ'קראם, אך הצ'קראם נעלם!

shiri_b

New member
נעלם!

אז היא הסתכלה שמאלה וראתה אותו, מונח ליד האש..קרוב מידי

shanyz

New member
מממ

סורי שנאי בורה אבל קרוב מידי הכוונה שמישהו הניח אותו האש?
חח.. טוב, אני אניח שכן.. זינה המבולבלת לא ידעה מה לעשות! היא צעקה "גבריאאאאאאאאל" ואז...

*neta*

New member
ואז...

רגע, אסור להרוג דמויות נכון? אוף..
ואז היא נוכחה לדעת שגבי לא בחדר. "היא בטח יצאה לטייל בעיר ולקנות קלף חדש", זינה הרהרה לעצמה. "כן, זה מה שהיא עשתה,היא אמרה אתמול שנגמר לה הקלף.." המשיכה זינה. אך זינה ידעה בתוך תוכה, שזו לא הסיבה.היא פשוט הרגישה בזה.

shanyz

New member
לוקחים את מי שרשם ראשון...שירי!

חחהה.. אני אמשיך מפה את שירי!! אוקי ממשיכים מהקטע שהיא ראתה שגבריאל נעלמה.. זינה המבוהלת, צועקת מסביב "גבריאל" "גבריאל", אך אין עונה.. ישנה שממה.... זינה מסתכלת סביב, רואה כתמי דם....

*neta*

New member
דם...

*בטוח שאי-אפשר להרוג דמויות?*
שוב פעם גבריאל לא ניקתה אחריה,חשבה זינה לעצמה, והתחילה לחפש את הפגר של החיה שגבי החליטה לאכול כארוחת בוקר, אך היא לא מצאה דבר. "מוזר" מלמלה לעצמה, והחליטה לרדת למטה לחפש את גבי. היא הייתה בדיוק בעיקול של המדרגות כשהיא שמעה את גבי צועקת.זו הייתה צעקה שלוותה בכאב רב.

shanyz

New member
חחהה נטע איזה דימיון!!../images/Emo13.gif

מי אמר שאי אפשר להרוג דמויות1? אפשר הכל...אבל לא להרוג את כולם!!
אממ...(אגב מדרגות, איפה בדיוק היו מדרגות!?) אממ זינה רצה מהר מאוד למקום ממנו נבעה הצעקה מלאת הכאב... כשלפתע היא רואה את גבריאל, ומעליה שוכב ארנב גדול ואפור!!! מוצץ את דמה
וזינה חושבת לעצמה: not again!!

shiri_b

New member
אוקי

*רק מציינת שהתחלנו שהן במדורה בחיק הטבע ואתן הכנסתן אותן למלון 5 כוכבים* זינה קמה בבהלה במיטה, הכל היה סיוט היא הסתכלה ושם היה הצ'קראם איפה שהיא השאירה אותו.. והן היו בטבע לא בפונדק המוזר שהיא חלמה שהן היו היא הסתכלה ימינה (שינוי!) וראתה שגבריאל נעלמה!

*neta*

New member
אוקי לא מלון אכסניה !!

כמו בתחילת הטרילוגיה שזינה שמה לה פתק עזיבה
בכל מקרה... "לא, אני לא אהיה פרנואידית" זינה ניסתה להרגיע את עצמה. "היא בטח הלכה להביא אוכל,תמיד יש לה תאבון על הבוקר..". זינה התחילה לכבות את המדורה שבכל מקרה דעכה, ושמה לב לעקבות נוספות מסביב. העקבות לא היו עקבות של אדם.

shiri_b

New member
"לא היו עקבות של אדם

..." למה שגבריאל תלך בצורה כזו? חשבה זינה.. היא לא ידעה אך תשומת הלב שלה הוסתה למקום אחר משום מקום הגיעו חברותיה משכבר ימים שיריני ונטרין! תודה לאל היא חשבה הן יעזרו לי למצוא את גבי!

*neta*

New member
...

שיריני ונטרין הופתעו לראות את זינה ערה בכזו שעה, שכן היה עוד חשוך בחוץ. "מה קרה זינה? איבדת משהו?" שאלה שיריני את זינה. "כן באמת משהו חסר" ציינה נטרין. ושתיהן מיד אמרו ביחד:"הבלונדינית על 4!". "כמה פעמים אמרתי לכן לא לקרוא לגבי ככה.." התחילה זינה להתריס. "אבל מה, לא דיברנו עליה.."התחילה שיריני להגיד כשנטרין השלימה את דבריה ואמרה "אבל עכשיו שאת מציינת את זה...איפה גבריאל?" לפתע שלושתן הפנו את מבטם לכיוון דרום כשרחש מוזר עלה מהשיחים...

shiri_b

New member
שיחים..

שיריני ונטרין שלפו את החרב מהר ופנו לעבר השיחים, "לא חכו!אני לא רוצה שייקרה לכם כלום" אמרה זינה בדאגה "שיריני ונטרין חייכו זו לזו ואז לזינה היה רגע מרגש. ופתאום מהשיחים יצא מישהו הוא שם פתק ביד של זינה והלך בפתק היה כתוב "אם את רוצה את בלונדי בחיים בואי עד הצהריים לאשדוד (בדיחה פרטית
)" "הם חטפו את ארגו!" צעקו שיריני ונטרין יחד "חייבים להציל אותה! עכשיו!" זינה עצרה אותן ופתאום הן ראו את ארגו באה "רק שיחררתי אותה לכמה דקות שתרוץ קצת" אמרה זינה הן נרגעו. "גבריאל" צעקו שלושתן יחד ועשו את דרכן לעבר הארמון.

shanyz

New member
אויי..../images/Emo4.gif אגב- איזה ארמון!? חחח..

ממ.. טוב, נמשיך משלך?
חחההההה

*neta*

New member
שיחים..

מה נסגר איתם!? שלושתן זינקו אל השליח האומלל, שלא ידע מה נפל עליו. זינה שמה עליו את הפינץ' ושיריני ונטרין כמעט שיספו את גרונו, מזל שזינה הייתה שם לרסן אותן קצת. "אוקי שמתי עליך את הפינץ' יש לך.." התחילה זינה לומר. "רגע, איך את יודעת שזה 30 שניות?" שאלה שיריני. "כן, כאילו מדדת? ומה קורה אם את עוצרת לשנייה?" הוסיפה נטרין שאלה. "ובעצם, בכל הזמן הזה שדיברנו איתך, עברו 12 שניות.." הוסיפה שיריני. "גחחח רגחחחח" התחיל למלמל השליח, שהבין שאם הוא לא יעצור שיריני ונטרין הן ימשכו ככה עד מחר. זינה הסירה ממנו את הפינץ', והתחילה לתחקר אותו. "מי אתה ומי שלח אותך" היא שאלה אותו, ניכר היה על קולה שאין לה זמן למשחקים. "קוראים לי...ירדנין (בשבילך שני)"

shanyz

New member
חחה תודה נטוש!../images/Emo13.gif

ממ..."קוראים לי ירדנין, אני בעלת עכבר זהב וכפפות זה... אני ידועת היכן הבלונדי נמצאת..." "לפתע זינה מבינה, כי המכשפה ירדנין היא גלגול של אלטי!!!!" שיריני ונטרין הוציאו את החינה מהכיסים והחלו לצייר על גופן, בעוד זינה נמלטת יחד עם ירדנין בסתר בין השיחים... (שיריני ונטרין לא שמו לב..חיחי!!!)

shiri_b

New member
ירדנין

"איזה מין שם מטומטם זה?" שאלה נטרין "בטח הציקו לך הרבה שהיית קטן" הוסיפה שיריני למה אתה סטמ פו? שאלו אותו נטרין ושיריני. זינה הפסיקה אותן "תראו הכל טוב ויפה אבל אני רעבה בואו נסיים עם זה" "עכשיו אנחנו מדברים!" הן אמרו. "איפה גבריאל?" הן שאלו "היא אצל הגברת שלי ירדנהילדה ואתן בחיים לא תקבלו אותה! גבריאל היא הדבר היחד שמרגש אותה" "בעיה שלה! לנו יש ארוחת ערב להגיע אליה" אמרו שירני ונטנין "מה?" שאלה זינה ואז הן ניזכרו שהן שכחו שהן בעצם פה כדי להזמין אותה לארוחת ערב אצלם בגלל שמחר היה היום הולגת של זינה!

למעלה