משחק

shanyz

New member
סורי שירי..כתבתי לפנייך../images/Emo13.gif

תנסי לצרף את זה איכשהו אלי.. אגב, איך כבר הגיע ערב?! חחהה.. טוב, תמשיכי משלי..

shanyz

New member
בגלל שנטע ביקשה מאוד יפה נמשיך

מפה.. אגב, מצטערת להרוס הכל, אבל לא כדאי שניתן לעוד אנשים להמשיך?:) חחה.. טוב- שיריני ונטרין הציעו לזינה לבוא לארוחת ערב לכבוד יום הולדתה... אך זינה אמרה: "היום הולת לא תהיה אותה הדבר בלי גבריאל.. אני לא יכולה בלעדיה.. עלינו למצוא אותה קודם... שירינין ונטרין, עצבניות על כ שאמורים לחפש את נטרין, תכננו מזימה יחד עם ירנדין... הם אמרו לו שהן מרשות לירנדהילדה לשמור את גבריאל, בתנאי שיתן להם שיקוי שיגרום לזינה לרצות להיות רק איתן, ולא עם גבריאל... וכך היה. ירדנין נתן להן שיקוי
(תמשיכו...לדעתי אבל אולי כדי שנעצור וניתן ם לאחרים להמשיך, לא? חח)

shiri_b

New member
כן כן אחרי ההמשך הזה נעצור

"זה בסדר" שיריני ונטרין אמרו, "ארוחת הערב היא בערב ועכשיו בוקר... והיום הולדת היא מחר, יש לנו עד היום בערב להחזיר את גבריאל! קדימה!!" "איך נמצא אותה?" אמרה זינה "זה בסדר" אמרה שיריני, "ירדנהילדה חושבת שאנחנו בצד שלה! אנחנו אמרנו לה שאנחנו בצד שלה! הכל יהיה בסדר" אמרה נטרין "מתה עליכן" אמרה זינה.

gabrielle

New member
שיריני ונטרין.. מי מכם רוצה את

הסטירה שלה ראשונה?!!?! אני חושבת שכדאי שנבטל את הפגישה שלנו ביום ראשון כי אני לא חושבת שתצאו ממנה בחיים
.

shiri_b

New member
את רומזת למשהו??

אלה דמויות בסיפור ירדן....אני לא מבינה למה לאיים עליהם?

shanyz

New member
המשך..../images/Emo13.gif

שם הם ראו את ירדנין! המכשפה הרעה בעלת כפפות הכסם ובעל עכבר זהב...
היא אמרה להן כי היא יודעת היכן חברתן הבלונדינית נמצאת...(גבריאל
)

gabrielle

New member
מוות לסיפור

ירדנין החליטה להתנקם בשיריני ובנטרין ( מה זה? שם של מקום? ) על כך שיש להם שמות מכוערים במיוחד ועל זה שהם הזכירו את שמה של " גבריאל " לשווא. ירדנין רקמה מזימה...ולמחרת בבוקר היא התחילה לבצע אותה. זינה הלכה לדוג ( מישום מה יש לה משהו עם דגים והיא גם מריחה ככה ), אז נטרין ושיריני היו ממש לבדם ... היא באה מעליהם ואז... באיטיות... היא שמה עליהן את האבקת קסם שהיא הכינה לילה לפני... שיריני ונטרין קפצו בבהלה ועשו אפצ'י אחר אפצ'י... יורקות אחת על השניה, הן הבינו שהן לא יכולות להפסיק להתעטש. מלאות ברוק ובנזלת הם קראו לזינה " זינה זינה היכן את?! " ... זינה שמעה את צעקתן אך היא בדיוק בלעה דג שלם וגרונה היה סתום אז היא לא יכלה לענות להן..... מה יהיה סוף הסיפור: א. שיריני ונטרין טרפו אחת את השניה במאבק על תמונה חתומה של רנה ... ב. זינה נחנקה למוות. ג. גבריאל, שהיתה כל הזמן עסוקה עם ורג'יל, גילתה שזינה ונטרין ושיריני מתו והיא התחילה לדלג ולצהול בכל רחבי הארץ. ד. כל התשובות נכונות.

טוב......

יכלנו להמשיך את הסיפור מכאן אבל אנחנו יודעות שזה יגרור מריבות וויכוחים. אנחנו סיפרנו את הסיפור בצחוק, לא התכוונו לפגוע אבל כנראה שדי לקחת את זה קשה. ההודעה שלך... רואים שהיא לא נכתבה בהומור, אז אם פגענו בך סליחה את שאר הדיון נעביר למקום פרטי.

*זינה*

New member
דווקא יש המשך בסדר...

גבריאל ווירג'יל התחילו לצהול ולדלג, שיריני ונטרין נחנקו וזינה רקדה עם דגים, היה המון רעש עד ש... "ק-א-ט!!!" צעק רוב והבעה של שביעות רצון על פניו. "היה נהדר! ממש כל הכבוד!!" הוא מחא כפיים לעבר השחקניות המעולות ששיחקו את שיריני ונטרין, שהצליחו לביים חניקה מושלמת. אלו חייכו ואמרו תודה. "את האחוזים הנוספים אחרי הפרק של מחר!" הזכירה שיריני. רוב פנה אל השחקנית ששיחקה את זינה הרוקדת עם דגים, ועזר לה קצת לנקות מעליה את היצורים הדוחים. "יפה מאד." הוא הוסיף. ואז פנה רוב אל השחקנית מספר אחד – שידעה לביים מזימות מושלמות ולהחליף עכבר שבור תמורת מדפסת מתקדמת ביותר... (פלוס 190 ש"ח... אבל למה להיות קטנוניים?) "אני מאד גאה בכן. אני באמת חושב שזה הסוף הראוי לסדרה. לא יכולתי לחשוב על משהו גאוני יותר!" אמר רוב בעוד הוא מדלג לעבר היציאה מהסט. השחקניות הסתכלו זו על זו, הסתכלו... "עכשיו!" צעקה זינה וכולן רצו אחר רוב להרגו!!!

shanyz

New member
המשך!!!

לפתע גבריאל צצה, צעקה לרוב :רוב רוץ!!!" בעוד היא נלחמה בשיריני, נטרין, ירדנין, וזינה
גבריאל נפלה על הריצפה, כשחרב בידה מכוונת לגרונה של חברתה גבריאל.. אך לפתע, צץ לו ארס... אל המלחמה, ואמר לזינה:...(תמשיכו אתם..
)

shanyz

New member
אופס..זינה אחזה בחרב שכוונה לגרונה

של חברתה גבריאל

shanyz

New member
אף אחת לא ממשיכה?!?!?!?

תמשיכווווווווווווווווווווווווווווווווו

gabrielle

New member
חחח איזה חמודות יאו...

זה היה בצחוק בננות מה קרה פתאום אתן לוקחות אותי ברצינות

Adiya

New member
ואז..

ואז גבי באה ואמרה לזינה שהיא רחצה לה את הצ'אקרם ;)

למעלה