קולנוע דיגיטלי סרט מתח או פעולה
N NuFiFiT New member 2/8/03 #41 ברור שאימה... ../images/Emo6.gif ../images/Emo85.gif בריטני או כריסטינה מאיפה זה צצ אנלא יודעת... |פצוע|
ברור שאימה... ../images/Emo6.gif ../images/Emo85.gif בריטני או כריסטינה מאיפה זה צצ אנלא יודעת... |פצוע|
O olly v New member 2/8/03 #43 וואו....זאת אחת קשה.... בעקרון אני שונאת את שתיהן! נעשה אן דן דינה - יצא כריסטינה....חחחח....לא ברצינות - אני לא סובלת אותן! פיצה או המבורגר?
וואו....זאת אחת קשה.... בעקרון אני שונאת את שתיהן! נעשה אן דן דינה - יצא כריסטינה....חחחח....לא ברצינות - אני לא סובלת אותן! פיצה או המבורגר?
S Shakira paradise New member 2/8/03 #44 ../images/Emo3.gif../images/Emo78.gif פי3ה ../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif צפרדע או תמנון
° °•Eowyn•° New member 2/8/03 #45 ../images/Emo105.gifFROGGIEEE../images/Emo105.gif../images/Emo94.gif כמו שיש ללינקין לקנות דיסקים או להוריד מהאינטרנט
../images/Emo105.gifFROGGIEEE../images/Emo105.gif../images/Emo94.gif כמו שיש ללינקין לקנות דיסקים או להוריד מהאינטרנט
L lgmtk New member 2/8/03 #46 רק אם ממש אוהבים את הלהקה אז דיסקים. אם רוצים את כל השירים. אם אחד אז בשביל מה סתם לבזבז על כל הדיסק? תפוז או תפוח
רק אם ממש אוהבים את הלהקה אז דיסקים. אם רוצים את כל השירים. אם אחד אז בשביל מה סתם לבזבז על כל הדיסק? תפוז או תפוח
S Shakira paradise New member 2/8/03 #48 ../images/Emo6.gif יוקרתייי חח גדול ../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif נעלי אצבע חומוס או שוקולד (למריחה)
../images/Emo6.gif יוקרתייי חח גדול ../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif נעלי אצבע חומוס או שוקולד (למריחה)
N NuFiFiT New member 3/8/03 #50 ברור שלייזר.... ../images/Emo3.gif ../images/Emo85.gif ממממממממ..... מחשב נייד או מחשב רגיל
S Shakira paradise New member 3/8/03 #52 ../images/Emo12.gif היה כבר .. ../images/Emo105.gif אז עוד פעם: פיצה אילת או טבריה?
L lgmtk New member 3/8/03 #53 ../images/Emo52.gif אני מצטער../images/Emo70.gif אילת פי אלף נראה- אין לי שאלה.....
N NuFiFiT New member 3/8/03 #54 אמממ ../images/Emo4.gif שאלה... ../images/Emo85.gif מייק עם קוצים או קצוץ?
S Shakira paradise New member 3/8/03 #58 ../images/Emo9.gif דפנטלי קשות ../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif ICQ רגיל או לייט
L lgmtk New member 3/8/03 #59 לדעתי רגיל הרבה יותר אופציות ואפשרויות. אבל זה תלוי כמה מקום יש במחשב.......אני לא יודע אם שאלו קודם אני חושב ששאלו אבל אין לי כוח לבדוק-שעון דיגיטלי או מחוגים
לדעתי רגיל הרבה יותר אופציות ואפשרויות. אבל זה תלוי כמה מקום יש במחשב.......אני לא יודע אם שאלו קודם אני חושב ששאלו אבל אין לי כוח לבדוק-שעון דיגיטלי או מחוגים
N NuFiFiT New member 3/8/03 #60 דיגיטלי... ../images/Emo13.gif ../images/Emo85.gif ממממממממממממממ......... פלאפון או SMS