נאציזם

כן כן הם לא בני אדם

הכי קל להתעלם בעצם מהנאציזם, ולא להתייחס ברצינות להשוואה שלהם לאנשים המבקשים לבצע טרנספר של ערבים משטחי המדינה. להתעלם מעינויים בכלא של אסירים ע"י ישראל בעבר וארה"ב בהווה ... כי זה מותר בגלל המטרה ("מניעת טרור" - מילת מפתח בביצוע הנאצי). לקבוע שמותר לזרוק פצצה של טון על בנין מלא אזרחים במטרה להרוג חשוד אחד בטרור... למנות אדם שעודד/אפשר טבח במחנות בלבנון לראש ממשלה, כאילו להדם. הישראלים הרבה יותר קרובים לגרמנים מהרבה בחינות ונושאים ממה שנוח לנו לחשוב.

a e q u i t a s

New member
../images/Emo18.gif נמחקו פה הודעות

נמחקו פה הודעות שלא תאמו את רמת הדיון הנאותה בפורומים של תפוז. אני מבקש לא להעליב או לכנות בכינויי גנאי אף גולש בפורום. כל אחד רשאי להחזיק בדעתו כל עוד לא עבר על תקנון של תפוז. בבקשה תשמרו על רמת דיון תרבותית.

לעצם הענין

לא אני לא משווה את הישראלים לנאצים. נדמה לי שברור מהכתיבה שלי שאני שונא נאצים, ואני ישראלי. אני חושב שמאד חשוב להבין שהנאצים היו בני אדם. אני חוזר: בני אדם. הם לא איזה חייזרים. אנשים כמוני וכמוך. משהו גרם להם להתנהג בצורה חסרת כל אנושיות ולהמציא מכונות שטניות לרצח אנשים במיליונים. אני חושב שהעבודה שהנאציזם התרחש, ע"י בני אדם תרבותיים ודומים לנו לכאורה, צריכה להדליק הרבה נורות אדומות אצל כולנו. איך זה קרה? האם זה יכול לקרוא גם לנו? מדוע אנחנו פועלים מפעם לפעם בצורה חסרת תרבות חמלה ורחמים, בסגנון שמזכיר נאציזים? איך יתכן שארה"ב מענה אסירים בכלא, מודה בזה בגלוי ועוד יש ציבור נרחב שטוען שזה נדרש למלחמת הקיום שלה?! ודברים דומים עשינו ואנחנו ממשיכים לעשות עם הפלסטינים... ----- הערה לגבי המחיקות: אתם מוזמים לתקוף אותי בכל רמה עיניינית. אבל לומר על מישהו, בגלל נקודת מבט או ביקורת "עזוב זה אנטישמי" איננה רמה לדיון. בכל פעם שבכנסת עלו דברים לטונים הללו, היו"ר בצדק דרש מחיקה מהפרוטוקל והתנצלות. תגידו כל דבר, אבל עשו זאת עניינית ובמילים חריפות, לא בקללות (וכו, אנטישמי זאת מילה הרבה יותר חמורה מבן-זונה)

../images/Emo45.gif

אתה צודק, יש סיבה למה שהם עשו, לכל דבר יש סיבה. פשוט ההשוואה בין רצח 6 מליון יהודים + בני מיעוטים שונים ומתנגדי השילטון למה שהישראלים עושים צורמת בעין, זו קצת הגזמה בעיניי, אבל זכותך לדעתך

רק הערה קטנה על המספר

6 מיליון הוא מספר מפחיד/מרשים/מדהים וכו'. הוא גם אמיתי... אבל: יש לזכור שכמעט 3.5 מיליון מתוכם הם פולנים, שנרצחו ממש בסוף המלחמה. באושוויץ לבד רצחו יותר ממליון בפחות משנה. המלחמה נמשכה 6 שנים (תלוי מי סופר
- מה לגבי התנהגות הגרמנים בשנה הראשונה? השניה? לזה אפשר להשוות? ה"פתרון הסופי" כשמו כן הוא - הסוף. בין לבין התנהגו הגרמנים בצורה חסרת אנושיות, למרות שהיו בני-אנוש לחלוטין.

בטח שזה קורה...

לא שמעת על תאומות הנאציות ששרות שירים על היהודים ועל השחורים ומסיתות את העולם נגדנו? זה הרי ברור שזה בא מההורים... חוץ מזה, שאבא שלהן שם את הסמל הנאצי אפילו על הכבשים שלו ועל פתח הבית.. האמא עוזרת להן לכתוב את השירים... ויש עוד כ"כ הרבה אנשים כמוהם.. לא נראה לי שאי פעם הנאציזם ייעלם לעולם... תמיד יהיה מישהו שיהיה נגדנו, כמו שתמיד יהיה מישהו שישנא את הערבים או את השחורים... ככה זה.. אבל מה שבטוח [או שאולי לא?
] שזה יפחת עם השנים...

a e q u i t a s

New member
מצדיעים 'הייל' בעיר הולדתו של היטלר

עיר הולדתו של הצורר הנאצי, אדולף היטלר, באוסטריה, מנסה להתמודד עם תמונות קשות שפורסמו ובהן אוהדי כדורגל מקומיים מצדיעים הצדעה נאצית. אתר החדשות BBC דיווח, כי באחת התמונות נראים כמה צעירים, אוהדי קבוצת הכדורגל בבראונאו (Braunau), כשהם מצדיעים בזרוע מתוחה ויד פתוחה לעבר מחנה ריכוז לשעבר. ראש עיריית בבראונאו אמר, כי מועדון אוהדי הכדורגל לא הכחיש את פרסום התמונות באתר האינטרנט שלו, וגם לא התנצל על כך. תחת החוק האוסטרי אסורה פעילות ניאו-נאצית מכל סוג. בראונאו, שנמצאת בסמוך לגבול האוסטרלי עם גרמניה, מושכת אליה פשיסטים וימנים קיצונים בשל העבודה כי מדובר במקום הולדתו של הצורר הנאצי. ברשויות באוסטריה אומרים, כי פרשת התמונות נחקרת. בינתיים הוסרו התמונות מאתר האינטרנט. כ-100,000 יהודים ובני מיעוטים נרצחו במחנה הריכוז מאוטהאוזן, שבאוסטריה לקוח מתוך חדשות

כן.. לא נפטר מהמגיפה הזו.

עצוב שעדיין עושים זאת גם היום. מה אנשים מרוויחים משנאת חינם? פשוט עצוב..

למעלה