סדנאת ריבועים בהמשכים...

איך אפשר לחבר חוטים במסרגה אחת

בלי שיראו את החיבורים של הצבעים? אף פעם לא סרגתי בצבעים במסרגה אחת ורוצה לנסות גם את הפרוייקט.

88hentai88

New member
מחברים בלולאה שמושכים מתוך

הלולאה האחרונה בצבע הקודם, סורגים עין אחת עם החוט הכפול בצבע הבא וממשיכים, אחר כך מחביאים את הזנב לתוך הסריגה בצבע זהה כדי שלא יראו וגוזרים את השאר.

אם הבנתי נכון אז נוצר לי על המסרגה

בלולאה שני חוטים אחד של הצבע שאני מסיימת והשני של הצבע החדש? ואז ממשיכה לסרוג בצבע החדש. את החוט כמו שקראת לו הזנב אז בעצם אפשר לעשות כמו שאני עושה בשתי מסרגות מכניסה בתוך הסריגה בצד האחורי שלה? אם זה כמו שהבנתי אז לא צריכה להיות בעיה בשבילי. מחר אקנה צמר ואנסה תודה רבה

88hentai88

New member
גם וגם, נתחיל בהוראות וירטואליות

ומשם נמשיך לפגישה וניתקדם בטכניקה של בניית ריבועים מעניינים...

בָלבָל

New member
ואו זה מדהים, מדובר במסגרה אחת?

האם אפשר להסביר לי מה זה "עמוד" וסוגי העמודים? אני יודעת לסרוג במסרגה אחת, אבל לא מכירה את המונחים ואני בכל פעם מאלתרת, לפעמים "לוקחת" חוט לפני שאני נכנסת לעין, לפעמים אחרי, לפעמים נכנסת רק בעין אחת לוקחת שוב חוט ונכנסת ב2 עיניים נוספות... בקיצור מאלתרת... מכינה רק כובעים וצעיפים... אתמול הכנתי 3 עיגולים, אפשר להגיד שזה כמו התחלה של כובע (או כיפות מצמר) וחשבתי להכין עוד ולחבר איכשהוא לתיק נגיד... אבל אין לי מושג איך... תודה רבה

בָלבָל

New member
ודבר קטן נוסף, יש בראש הפורום

קישור להדרכה במסרגה אחת (קיוויתי ללמוד שם את המונחים וכו') אבל הוא מוביל לקומונה סגורה... יש מקום אחר ללמוד בו את המונחים? תודה

HollyGolightly

New member
היי, כנסי לכאן וגלגלי כלפי מטה

עד שתגיעי לשיעורים במסרגה אחת. אני למדתי לסרוג מהשיעורים האלה, ולא היתה לי כל בעיה בפתיחת הקבצים.

בָלבָל

New member
אה מעולה! רק דבר אחד לא ראיתי שם

השמות בעיברית - מה זה עמוד, חצי עמוד וכו' עין שטוחה... כדי שאוכל להבין את ההסברים שלכן בעיברית

בָלבָל

New member
סליחה טעיתי נראה לי שהכל נמצא שם

תודה רבה רבה מקווה להתקדם בסריגה שלי

tova האחת

New member
טוב,סיימתי שורה 7 .../images/Emo3.gif

לא מוצא חן בעיני ,אין לי סבלנות לחתוך,להעלים ,להחליף,לחבר,לספור-להתבלבל...אני כבר מסוחררת.זה יוצא יפה אך אותי מייגע.אני מקווה שבכל זאת אסיים שיהיה לי ריבוע אחד מושלם.

למעלה