יו איזה כיף יש סדנא בצפון עם שרון ואני לא בבית. תהינו
ס סתם מבקרת Active member 23/2/06 #23 גם אני אגיע. אם מישהי צריכה טרמפ מחיפה אשמח להסיעה. וכמשתתפת פעם ראשונה בסדנא מה צריך להביא לצורך הסדנא? אין לי מסרגה דו צדדית להתראות
גם אני אגיע. אם מישהי צריכה טרמפ מחיפה אשמח להסיעה. וכמשתתפת פעם ראשונה בסדנא מה צריך להביא לצורך הסדנא? אין לי מסרגה דו צדדית להתראות
ק קולית1 New member 23/2/06 #26 כסף למסרגה במידה ותרצי לקנות משרון וכבוד או שתיה תראי בשרשור מה מביאות קולית
ס סתם מבקרת Active member 23/2/06 #27 תודה קולית אכן אדאג שיהיה כסף בארנק (הילדים תמיד דואגים לרוקן אותו) ובאשר לכיבוד כבר הודעתי במסר לסבתא אירית שאביא פשטידה אלא אם יש לכן העדפות אחרות (אני ועוגות וממתקים בכלל לא ביחסים קרובים) ושוב.....אם משהי צריכה טרמפ מחיפה שתפנה אלי
תודה קולית אכן אדאג שיהיה כסף בארנק (הילדים תמיד דואגים לרוקן אותו) ובאשר לכיבוד כבר הודעתי במסר לסבתא אירית שאביא פשטידה אלא אם יש לכן העדפות אחרות (אני ועוגות וממתקים בכלל לא ביחסים קרובים) ושוב.....אם משהי צריכה טרמפ מחיפה שתפנה אלי
ס סתם מבקרת Active member 23/2/06 #29 בכיף. אני מבינה שהיא מגיעה ברכבת ולי זה ממש קרוב. אז במידה ושרון צריכה טרמפ שתשלח לי מסר ואתן לה מספר טלפון לתיאום
בכיף. אני מבינה שהיא מגיעה ברכבת ולי זה ממש קרוב. אז במידה ושרון צריכה טרמפ שתשלח לי מסר ואתן לה מספר טלפון לתיאום
G Ginger10 New member 23/2/06 #24 ../images/Emo41.gifמקווה שאוכל להגיע גם, לזמן קצר אתם תמיד נפגשים בימי ראשון ולי יש חוג באותן השעות...
../images/Emo41.gifמקווה שאוכל להגיע גם, לזמן קצר אתם תמיד נפגשים בימי ראשון ולי יש חוג באותן השעות...
א אמה4 New member 23/2/06 #25 אני ממש עצבנית,כל פעם שיש מפגש בצפו צצה איזה פעילות בביה"ס של הבן שלי, ניסיתי להתחמק ללא הצלחה. יכול להיות שאגיע רק כדי לקחת את המסרגות שלי ואת החוברת.
אני ממש עצבנית,כל פעם שיש מפגש בצפו צצה איזה פעילות בביה"ס של הבן שלי, ניסיתי להתחמק ללא הצלחה. יכול להיות שאגיע רק כדי לקחת את המסרגות שלי ואת החוברת.
ס סבתא אירית New member 24/2/06 #30 הי בנות - תפוז לא נותן לי להיכנס למסרים ששלחתן לי. אז לא יכולה לקרוא או לענות. מקווה שבמהלך סופהשבוע, תפוז יתרצה כלפי. אז סבלנות. מחכה כבר לראשון.
הי בנות - תפוז לא נותן לי להיכנס למסרים ששלחתן לי. אז לא יכולה לקרוא או לענות. מקווה שבמהלך סופהשבוע, תפוז יתרצה כלפי. אז סבלנות. מחכה כבר לראשון.