סיכום האוסקר בינתיים

•aniviel•

New member
../images/Emo26.gif סיכום האוסקר בינתיים

ראיון עם הווארד שור בE
ראיונות משעשעים בטירוף עם ארבעת ההוביטים גם בE וגם בערוץ 3
ראיונות עם פיטר ג'קסון גם בE וגם בערוץ 3 (
)
ראיונות עם ליב טיילר (ה-מ-ה-מ-מ-ת של הערב ללא ספק) גם בE וגם בערוץ 3 (ויש לה את הקול הכי מצפצף בעולם! לא ידעתי!
)

•aniviel•

New member
וכמובן ששכחתי לציין...

שוויל סמית' התברר כמעריץ ענק של שר הטבעות ונתן חיבוק גדול לפיטר
וגם, במהלך הפרסומות יש כל הזמן פרסומת לתכנית סיכום האוסקר ביום רביעי עם יעל בר זוהר ובפרסומת רואים גם את פיטר אז צריך לזכור לראות

Y. Welis

New member
כמה הימורים לבוקר..

אני מהמר שהסרט יקח לפחות 5 אוסקרים - בכל הקטגוריות הטכניות + השיר והפסקול. אני חושש שג'קסון לא יקח כבמאי - יותר מדי זר להוליווד, וקופולה קרובה יותר, וגם האשה הראשונה (אוהבים לשבור שם עכשיו את ה'תקרות', אחרי זכיית השחורים בשנה שעברה), אבל יתכן מאוד שהוא יקח כסרט הטוב ביותר. אתם יודעים מה - הוא יקח.

אני אהיה יותר אופטימית

לדעתי הוא יזכה ברוב הקטגוריות שבהן הוא מועמד. דווקא לבימוי אני חושבת שפיטר יקח. אחרי כל השנים האלה שהוא עבד על הפרוייקט הזה יתנו לו קצת כבוד.. אם סופיה קופולה תזכה זה רק בגלל שהיא הבת של.

•aniviel•

New member
הוא מדהים...

בבכורה של שיבת המלך באנגליה, לעומת הרוב שחתמו לאיזה 2 אנשים וברחו פנימה, הוא ניגש אלינו ואמר "אני מצטער, אין לי זמן לחתום לכולם אז עדיף שאני לא אחתום לאף אחד כדי לא לגרום לאף אחד להרגיש רע" אז הוא רק לחץ לכולם את הידיים ונכנס חח
הוא כזה גבוהההההה הטקס מתחיל יאיייי

Ridds

New member
רגע של פאניקה ../images/Emo5.gif

אוקי, באורח מיסתורי, בדיוק התחנה של ABC ירדה לי מהתכנות של ה'מועדפים' ולא הצלחתי למצוא בשום פנים ואופן את הטכס (לא ידעתי בדיוק איזה תחנה תשדר את זה) וכך ביליתי שש וחצי דקות של אימה וחוסר באספקת חמצן לאיברים חשובים בעודי מזפזפת בהיסטריה בכל מאתיים ומשהו התחנות, ניסיתי להתקשר לחבר/ה אבל אף אחד לא ענה
עד שלבסוף מצאתי באתר האוסקר שכתוב שזה משודר ב ABC. אז עכשיו הכל בסדר, הנשימה כמעט חזרה לקצב סדיר, העין השמאלית הפסיקה לקפוץ, הוריד במצח נעלם ואני כבר מזיזה את האגודל שוב בחפשיות. אז מה נשמע?
ראיתם איך ג'ואן ריוורס הותקפה על ידי הוביטים? לא היה לה סיכוי...

•aniviel•

New member
חחחח

ההוביטים היו ממש מצחיקים... ראית את שון בטלפון עם אח שלו?! ודומיניק עושה שלום כל הזמן? ובילי אומר 'Hello world!" חח

moe777

New member
סרטון הפתיחה היה הדבר המצחיק של

השנה. או שאולי השעה משפיע על יכולת השיפוט שלי...

•aniviel•

New member
זה היה מדהים ../images/Emo45.gif

ג'ק ניקולסון בתור גאנדלף.. מדהים חח חחחחח 11 פרסים, אחד לכל סוף! איך אהבתי! חחחחח

למעלה