יאאאאאאאאאא עוד 2!!!!!!!!!!!!!!!!! קדימה
M MollyAndLillyRules New member 1/3/04 #106 יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אבאלההההההההההההההההההה עוד 1!!!!!!!!!!!!!!!! תנו לנו את זהההההההההההההה
• •aniviel• New member 1/3/04 #108 אוקי דיי... אני לא יכולה יותר.. אני בוכה חח... בא לי לחבק את פיטר חח... חח
Y Y. Welis New member 1/3/04 #109 ../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif ויש לנו 9!
M moe777 New member 1/3/04 #111 קטעי המעבר מורטי עצבים ומעצבנים, עד כדי כך שמתעורר חשק לעלות לגג הבניןן ולצעוק: ANNOYING, ANNOYING !!! ולבקש מהשטן לקחת את נשמתך... מ"מ.
קטעי המעבר מורטי עצבים ומעצבנים, עד כדי כך שמתעורר חשק לעלות לגג הבניןן ולצעוק: ANNOYING, ANNOYING !!! ולבקש מהשטן לקחת את נשמתך... מ"מ.
• •aniviel• New member 1/3/04 #112 והמנצח בסרט הטוב ביותר ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif שיבת המלך !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! ! !| 11 מתוך 11 פרסים!!!!!!!!!
והמנצח בסרט הטוב ביותר ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif שיבת המלך !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! ! !| 11 מתוך 11 פרסים!!!!!!!!!
פ פרפר15 New member 1/3/04 #113 אוף דווקא באוסקר האינטרנט שלי לא עבד ולא הייתי פה כל היום היה מהמםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ראיתי הכלללללל המנחה היה מ צחיק אורלנדו מבריזן אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
אוף דווקא באוסקר האינטרנט שלי לא עבד ולא הייתי פה כל היום היה מהמםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ראיתי הכלללללל המנחה היה מ צחיק אורלנדו מבריזן אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף