O OOOO0 New member 6/7/09 #23 ../images/Emo51.gif רבה לך על התמונות המדהימות ועל הסיכום! ושם הלהקה הוא סופרפליי.
ר רעות שטיינברג New member 6/7/09 #24 ../images/Emo92.gifו../images/Emo51.gifעל התזכורת../images/Emo140.gif הם להקה ממש טובה הם הקפיצו את האולפן חבל על הזמן הייתה שם ממש קרחנה.
../images/Emo92.gifו../images/Emo51.gifעל התזכורת../images/Emo140.gif הם להקה ממש טובה הם הקפיצו את האולפן חבל על הזמן הייתה שם ממש קרחנה.
א אלינור106 New member 7/7/09 #30 ../images/Emo51.gif על כל התמונות! וואי איזהה חולצה מהממת יש לאמיירר!!
ר רעות שטיינברג New member 7/7/09 #31 ../images/Emo92.gif../images/Emo140.gif האמת שאני לא רגילה כ"כ לראות אותו עם חולצה צהובה בד"כ זה שחור,לבן,תכלת,כחול,ואדום אבל כל צבע יפה עליו כי הוא יפה והבסיס זה מה שקובע
../images/Emo92.gif../images/Emo140.gif האמת שאני לא רגילה כ"כ לראות אותו עם חולצה צהובה בד"כ זה שחור,לבן,תכלת,כחול,ואדום אבל כל צבע יפה עליו כי הוא יפה והבסיס זה מה שקובע
נ ניקול110 New member 8/7/09 #34 תודה על כל התמונוות באחת התמונות שאמיר מצטלמם עם האנשים זאת חברה שליי ... ואתמול היא שלחהה לי הודעה באייסיקיו שהיא הצטלמה איתו והיא ישר אמרה לי והיא אמרהה שהוא מהמםם... משהו שאנחנו כבר יודעים ממזמן)) תודה רבה על כל התמונות
תודה על כל התמונוות באחת התמונות שאמיר מצטלמם עם האנשים זאת חברה שליי ... ואתמול היא שלחהה לי הודעה באייסיקיו שהיא הצטלמה איתו והיא ישר אמרה לי והיא אמרהה שהוא מהמםם... משהו שאנחנו כבר יודעים ממזמן)) תודה רבה על כל התמונות