תעודת זהות..../images/Emo9.gif
אני שיר,בת 23. אני גרה בירושלם כבר שנתיים,אנ-אנד אוף.סטודנטית שנה שניה למנהל עסקים ותקשורת ,,עובדת בתור מדריכת פילאטיס ,אירובי והתעמלות. לפני המגורים בירושלים גרתי בנהריה,כ-10 שנים,עם ההורים והמשפחה,ולפני כן גרנו בירושלים,אז לגור כאן זה כיף גדול בשבילי והרבה זכרונות מהילדות.בכלל,זו עיר מדהימה שמשפיעה עלי המון,בכל רגע,ובכל תחום. מה עוד..בעבר למדתי רפואה,ופרשתי אחרי שנה..די סבלתי שם..
) מאז ומעולם כתבתי.הרבה לעצמי-יומן,סיפורים,שירים,שטויות כאלה שאני שומרת עד היום ונזכרת בהן בחיוך.תמיד חיפשתי כל מני מסגרות לא פורמליות לכתוב בהן,כמו עיתוני בית ספר,המון התכתבויות עם חברות לעט שנשארו עד היום חברות טובות,וכשגיליתי את עולם הפורומים באינטרנט-לא עבר הרבה זמן והתחלתי גם כאן. השתתפתי לפני כשנה בסדנה לכתיבת שירה,שנתנה לי המון,ואני משתדלת ללכת לערבי הקראת שירה למיניהם,ובירושלים העניין די מתפתח,שזה ממש נחמד. על הכתיבה שלי משפיעים המון גורמים.המצב האישי שלי,אנשים שמסביבי,מערכות יחסים שלי,האיזור והסביבה שבהם אני נמצאת,הטבע,המון,הלימודים שלי.. אוהבת לקרוא,המון,כמעט כל דבר.יש תקופות שפרוזה<בעיקר מאיר שלו שאני פשוט מעריצה,יהודית קציר ודומיהם>,שירה עברית<אוהבת מאוד יהודה עמיחי>,ושירה וספרות אנגלית<לא מתורגמת.לא אוהבת תרגומים בכלל,למרות שהיה די קשה להתחיל לקרוא באנגלית,אבל עם השנים מתרגלים ואוהבים את זה>. אממ...אוהבת מאוד ספורט,טיולים,ים ויוגה. ו..זהו,נראה לי
) אחה"צ טובים ואגב,לא יצא לי לכתוב ולהכנס לכאן לאחרונה,כי אין לי מחשב פרטי יותר..אבל מתגעגעת לכתוב ולקרוא כאן ומקווה לחזור בקרוב
שיר