ספירת מלאי

F a s t

New member
../images/Emo26.gif ספירת מלאי

שלום לכם אנשים טובים! הנה שירשור בהצעת קסנדרה... (ראו שירשור קודם שלי) כל המעוניין ישרשר לכאן את הודעה שבו יציג את עצמו (אין צורך לרשום כתובת וטלפון) אבל כמה פרטים עליכם כמו גיל, מאיפה, מתי התחלתם לכתוב וכל דבר אחר שעולה בדעתכם. אני אתחיל: (בהודעה הבאה)

F a s t

New member
הנה אני...

מתחילה בתיקון שגיאה נוראית: צ"ל: הודעה שבה.. עברית קשה שפה
אני בת 21 מאיזור חיפה. התחלתי לכתוב בסוף שנות ה- 90 סיפורים קצרים וחסרי סופים. בדצמבר 99' התחלתי לכתוב שירה ומאז ועד היום כתבתי כ- 130 שירים. אני כותבת על יחסים ובעיקר על מה שכואב. הכינוי שלי f a s t נולד מכמה מקומות. בראש ובראשונה מהאימפולסיביות שלי. אני רוצה הכל כאן עכשיו ומהר... ונולד גם מהאהבה שלי למכוניות, למהירות, ולסרט מסוים שמתקשר עם שני אלו.

עכשיו אני ועכשיו אנייי...

היי שמי יוגב לוי מב"ש בן 22 עוד מאט אני לא כותב שירה, בדר"כ אני מוצא את עצמי פתאום ליד שיר שכתבתי. הושפעתי מסגנון השירה של ג'ים מוריסון הסולן של הדלתות. ממליץ לקרוא את שיריו בקישור הזה

kaya11

New member
טוב אז גם אני פה

ואני חייבת לציין ששורות אלו נכתבות אחרי 3 כוסות וויסקי ועוד כמה מבחנות בבר האקטיבי בחתונה של חברה מאד טובה כך שתסלחו לי על שגיעות הקטיב וההדפסה... אני מיכל, בת 29, רווקה וגרה בתל אביב עם שני פחתולים גזעיים... אני עושה סושי למחייתי (לא סתם עלתה ההצעה שאני אביא סושי למפגש...) מנסה את כוחי בכתיבה מזה כמה חודשים ונהנת מכל רגע, במיוחד מהתגובות הענייניות וההערות הבונות של כולכם. נולדתי ב6 באוקטובר, שנה אחרי מלחמת יום הכיפורים והשנה כמובן היה לי יום הולדת ביום כיפור...מה עו לספר לכם אני ממש לא יודעת אבל אם יש שאלות אתם מוזמנים לשאול...

קסנדרה*

New member
../images/Emo41.gif נכון, נכון נזכרתי ../images/Emo24.gif

ואני זוכרת שקראתי והתלבטתי מה ואיך להגיב.

קסנדרה*

New member
יכול להיות ואיני זוכרת למה ../images/Emo4.gif

והנה ההזדמנות להתנצל על כך
קסנדרה

bali

New member
מנהל
ואני ענבל

אני ענבל בֵּרנֵר, ולא בּרֵנֵר כמו שחצי עולם ואשתו חושבים... וזה עד כדי כך חשוב לכולנו שאבא שלי ז"ל ניקד את ה"ב" במצבה של אביו, ואנחנו ניקדנו את ה"ב" במצבתו. אז אני ענבל, בת 24 מירושלים, מסיימת בקושי BA בחינוך וספרות אנגלית ותעודת הוראה באנגלית לבתי"ס על-יסודיים, בכלל לא רוצה להיות מורה וחולמת להיות בכלל קונדיטורית... ואני עובדת בעמותה של הורים לילדים עם ליקויי למידה. התחלתי לכתוב בשנת 1995, פחות או יותר סמוך לרצח רבין, כי פתאום הנפש שלי התפרצה, התמוטטה... בהתחלה כתבתי מין יומן, יומן שבמקום לקרוא לו "יומני היקר" הפך להיות כמה מחברות טובות שבהן כתבתי מכתבים שמיועדים למישהו שלא היה בחיים בתקופה שכתבתי. מוזר מאד. עד היום שמרתי על המחברות הללו ואני ממש בוכה כשאני קוראת מה עבר עליי. אח"כ התחילו לצוץ שירים. היום הם לא היו עוברים את הביקורת שלי מלבד שיר אחד שמופיע גם בבלוג שלי תחת הכותרת TEMPTED. אח"כ היתה תקופה שלא כתבתי כלום. בשנה האחרונה חזרתי לכתוב, קצת בדרבון של קורס שהסתבר כקורס בכתיבה יוצרת, וקצת כי שוב הנפש שלי קצת גואה. אז זהו בערך... אם מישהו רוצה לדעת עוד, אני פה.

bali

New member
מנהל
לא יצא הניקוד

אז אכתוב בלעזית כי אז זה ברור אני BERNER ולא BRENNER.

shellush

New member
עכשיו תורי, הא? ../images/Emo9.gif

אמנם חלק מהפרטים כתובים בכרטיס, אבל מילא.... שמי שלי, בת 28, תל-אביבית אורגינלית, התחלתי לכתוב בגיל 17 ו.... מה עוד? האמת אני לא במצב רוח הטוב שלי, כשישתפר אחשוב על עוד דברים.

GALI02

New member
איזה רעיון מצויין|../images/Emo45.gif

אז היי לכולם למי שזוכר, אני גילי בת 22 מחיפה, כותבת "ירוקה" התחלתי לכתוב כבר בבית ספר יסודי אבל עם הרבה הפסקות אני לומדת תחום אחר לגמרי,ביוטכנולוגייה. תמיד היה בי את השילוב הזה של הומני וריאלי. בבית הספר בכלל הייתי במגמת פסיכולוגייה-סוציולוגייה וערבית. ואני מאוד אוהבת את הפורום הזה כתבתי לאחרונה בכינוי אחר(lionqueen) אבל עכשיו אני חופשייה לחזור לכינוי הישן והאהוב. שיהיה לכולם יום נעים

טשטושה

New member
מזל ../images/Emo20.gif טוב לרעיון החביב ולביצוע:

אני טשטושה (להבדיל מהפחתול הגזעי שפגשתי פה בשרשור)
בת 38, נשואה ואם לשלושה מדהימים ממרכז הארץ. עובדת בתחום ההי-טק ואוהבת את העבודה שלי (אולי כי יותר מכל, אני לא עובדת בשביל אף אחד זולת עצמי ומשפחתי) אני כותבת מגיל מאוד צעיר - דומני שהייתי בת 9, הכתיבה החלה כשחרור מותו הטראומטי של סבי שהיה לי כאב. שיהיה בהצלחה

...

בן 23 מאזור רמת גן, עושה את צעדי הראשונים במוסד המפחיד והמעניין הזה שנקרא אוניברסיטה... עדיין לא יודע מה בדיוק אני רוצה ללמוד, מה שקצת מקשה על העניינים, אבל בינתיים מאוד נהנה. לומד ספרות ומקבל פרופורציה. חולם על לחזור לחו"ל, מנסה להבין למה חזרתי לארץ... זהו בערך. אני מרגיש כמו בסבב, שהיינו נוהגים לעשות כל ערב לפני התחלת האוכל, בחוג נוער הר הנגב. כל אחד היה מציג את עצמו, שם, גיל, מקום מגורים, חיה שמתחילה באות הראשונה של השם שלו, איזה פרי הוא היה רוצה להיות (ולמה - לימון כי לימון מוסיף המון וכאלה...), איזה כשרון הוא היה רוצה שיהיה לו, מה הוא היה לוקח איתו לאי בודד, מה צבע התחתונים שלו, ממה הוא הכי נהנה בטיול, איזה סרט הוא הכי אוהב, מה הוא רוצה להיות כשיהיה גדול/איפה הוא רואה את עצמו בעוד 10 שנים, ברכה לשבת, מה הוא מאחל לעצמו, ועוד ועוד ועוד... נעים מאוד

תכלת7

New member
שלום לכולם ../images/Emo13.gif

האמת שהרבה זמן לא כתבתי בפורום, והנה שלחה לי קסנדרה קישור לפורום החדש הזה, שהוא לדעתי רעיון נהדר !! אז קצת על עצמי- בת 24, סיימתי עכשיו תואר בפסיכולוגיה-סוציולוגיה, כותבת כמעט ורק שירה מאז שלמדתי להחזיק עפרון ביד ( איפשהוא בכיתה ב' נכתב השיר הראשון ששמרתי עד היום ). אממ נראה לי שזהו כרגע.

magister

New member
אז מי אני?

אני שי בן 27 מחיפה. אני דוקטורנט בטכניון בפקולטה להנדסת מכונות סימתי עכשיו מגיסטר באווירונטיקה וחלל, ולפעמים אני חושב שאני לא שייך לעולם ההנדסה בכלל. (זה בגלל שאני מוצא את עצמי מחבר סיפורים על רובוטים שמריחים מלונים ופלפונים שמחבקים, באהההה). אני לא זוכר מתי בדיוק התחלתי לכתוב, אני חושב שזה מאז שיצאתי מההשתלה. (עברתי השתלת מח עצם בגיל 13 בגלל לוקמיה). אני חושב שהכתיבה שלי היא סוג של טרפיה ודיאלוג עצמי וסתם כי נמאס לי לפתור משוואות כל הזמן.

קסנדרה*

New member
יש מקום ? או שאני נדחפת ../images/Emo8.gif

אני בת 52 נשואה ואמא לשתי בנות נפלאות ועוד בן ונכד שמכנה אותי - ספתא ש'יפי (שמי ציפי). ילידת חיפה והיום גרה בקריות, סמוך לחיפה. התחלתי כמעצבת פנים ועשיתי פנייה לתקשורת עשיתי רדיו ועיתונות, לרוב כתחקירנית, כתבות צבע ומבקרת ספרות. לפני שלוש שנים התחלתי ללמוד תאטרון ומשחק - סיימתי ממש לאחרונה. במשך השנים למדתי ציור, פסול ועוד.... באופן כללי "שוברת מוסכמות" הולכת נגד הרוח. לא מוכנה להתבגר. ואם אני אאמץ את הרעיון של דרור - איזה פרי הייתי רוצה להיות אז בננה. למה ? כי אף אחד לא ינסה לכופף אותי כי הבננה כבר מכופפת. וחוץ מזה היא "פצצת אנרגיה". מכורה למילה הכתובה, כותבת מהגיל שלמדתי לכתוב, מגיל 6.אוהבת ספרים ומוסיקה מכל הגוונים למעט מוסיקה מזרחית. מקשיבה הרבה שעות. ברכב, אוהבת שהמוסיקה סודקת את עור התוף, בבית מתחשבת בשכנים. קסנדרה

behappy

New member
תעודת זהות..../images/Emo9.gif

אני שיר,בת 23. אני גרה בירושלם כבר שנתיים,אנ-אנד אוף.סטודנטית שנה שניה למנהל עסקים ותקשורת ,,עובדת בתור מדריכת פילאטיס ,אירובי והתעמלות. לפני המגורים בירושלים גרתי בנהריה,כ-10 שנים,עם ההורים והמשפחה,ולפני כן גרנו בירושלים,אז לגור כאן זה כיף גדול בשבילי והרבה זכרונות מהילדות.בכלל,זו עיר מדהימה שמשפיעה עלי המון,בכל רגע,ובכל תחום. מה עוד..בעבר למדתי רפואה,ופרשתי אחרי שנה..די סבלתי שם..:)) מאז ומעולם כתבתי.הרבה לעצמי-יומן,סיפורים,שירים,שטויות כאלה שאני שומרת עד היום ונזכרת בהן בחיוך.תמיד חיפשתי כל מני מסגרות לא פורמליות לכתוב בהן,כמו עיתוני בית ספר,המון התכתבויות עם חברות לעט שנשארו עד היום חברות טובות,וכשגיליתי את עולם הפורומים באינטרנט-לא עבר הרבה זמן והתחלתי גם כאן. השתתפתי לפני כשנה בסדנה לכתיבת שירה,שנתנה לי המון,ואני משתדלת ללכת לערבי הקראת שירה למיניהם,ובירושלים העניין די מתפתח,שזה ממש נחמד. על הכתיבה שלי משפיעים המון גורמים.המצב האישי שלי,אנשים שמסביבי,מערכות יחסים שלי,האיזור והסביבה שבהם אני נמצאת,הטבע,המון,הלימודים שלי.. אוהבת לקרוא,המון,כמעט כל דבר.יש תקופות שפרוזה<בעיקר מאיר שלו שאני פשוט מעריצה,יהודית קציר ודומיהם>,שירה עברית<אוהבת מאוד יהודה עמיחי>,ושירה וספרות אנגלית<לא מתורגמת.לא אוהבת תרגומים בכלל,למרות שהיה די קשה להתחיל לקרוא באנגלית,אבל עם השנים מתרגלים ואוהבים את זה>. אממ...אוהבת מאוד ספורט,טיולים,ים ויוגה. ו..זהו,נראה לי:)) אחה"צ טובים ואגב,לא יצא לי לכתוב ולהכנס לכאן לאחרונה,כי אין לי מחשב פרטי יותר..אבל מתגעגעת לכתוב ולקרוא כאן ומקווה לחזור בקרוב
שיר

nina1

New member
גם אני רוצה! גם אני!../images/Emo13.gif

טוב...שמי בישראל אולגה כץ. בת 18 מאזור השפלה. התחלתי לכתוב בחנוכה, שנה שעברה ( חישוב מהיר- עוד מעט סוגרת שנת כתיבה) אני מאוד שמחה שנפתח פורום חברתי כי לא רק שהכתיבה מדהימה גם האנשים. כך שאני אישית אשמח להכיר ולהתוודות לאנשים מאחורי היצירות. זהו ותודה על הקשבה

מר בד

New member
רק על עצמי לספר ידעתי.

נו טוב, זה לא ממש כך אבל אחלה בתור כותרת לא? ברשותכם, אעשה כפי שעשתה טשטושה לגבי שמה האמיתי, כלומר: שלום שמי "מר בד" (השם המפורש יינתן במפגש). בן 36, נשוי ואב לרועי (נו טוב, מי שכבר לא הבין את זה מהסיפורים, אז, כאילו דא!). עוסק במקצוע הידוע לשמצה של "מחשבים" כבר מגיל 18 (נכון בצבא), וטובה שתיקה בנושא. כיוון שיש תחרות סמויה לגבי מי התחיל לכתוב ראשון(והגיל הולך ויורד מרגע לרגע), אז נראה אתכם מתחרים בעובדה הבאה: את הסיפור הראשון שלי כתבתי לפני שידעתי לכתוב! הכיצד? ובכן, מאז שלמדתי לדבר ואח"כ לחשוב (מה לעשות, זה היה סדר הדברים אצלי) אהבתי להמציא שירים וסיפורים כיד הדמיון הטובה עלי. יום אחד, אימי כבר לא יכלה יותר והעלתה אחד מסיפורי הראשונים על כתב ללא שינוי בנוסח!!! אבי יצר העתקים במכונת שכפול ידנית עם נייר מעתיק (כן היו פעם דברים כאלו). היצירה שמורה עמי במקום של כבוד (לא, לא בשרותים!). מכיתה ד' החילותי מגיש שיעורי בית שונים כשיר ואו יצירה ספרותית. המורים (לשמחתי) קיבלו זאת בהערכה. מאז שבני נולד (וקצת גדל) קיבלו שירי תפנית (כפי שמי מכם שטרח לקרוא אותם בערב שישי – נהנה בשבת.) אני משתדל להתנסות בכמה שיותר סוגי כתיבה, ולראיה, השיר שלי בטגליינס אינו שיר ילדים (שוב תודה לקסנדרה!). כשגיליתי את הפורום הזה קפצתי עליו כמוצא שלל רב. אמנם הפרסום הראשון שלי זכה "לטיפולו המסור" של "אוויל 1", וכמעט שחשבתי שזו הייתה טעות נוראית לפרסם כאן, אך שאר באי הפורום (וקסנדרה בראשם) גרמו לי להישאר. מאז אני רואה בפורום מעין "בית שני" ומשתדל לקחת הפוגות קצרות משך היום (אפילו של דקה או שתיים) לקרוא שיר או שניים שאי מי מכם פרסם. תודה לכולכם שאתם גורמים לפורום להיות מה שהוא, וכמובן תודה ע נ ק י ת לקסנדרה שהכל היה נראה (ומורגש) אחרת לגמרי בלעדיה. שלכם, מר בד.

למעלה