O.K ../images/Emo13.gif
שלום לכם אנשי פורום יקרים שמי סנדרלין (הייתי מתה...) אני פשוט מטורפת על השילוב המוחץ הזה של סנדרלה+מרלין
דרך אגב, אבי קורא לי סנדרלה עד היום... אני בת 36 אמא לתום בן ה15 וצליל בת ה11 הם מדהימים!!! וחיי הם צרוף של אמביבלנטיות אבסורדית.... אני חילונית הנשואה לאדם דתי ואנו חיים בדו קיום שמעורר המון תהיות לפני מס' חודשים סיימתי את לימודי התואר בתחום החינוך הבלתי פורמאלי + ספרות, כאשר חלק מהתחום התמקד בספרורים מטאפורים כטיפול נפשי , אני מקווה להמשיך לתואר שני בתחום הבבליותרפיה. בבית הספר הייתי תלמידה אממ איך לומר זאת .... בכדי לסיים את הבגרות זה עלה להורי בהמון בריאות וכסף, לעומת זאת האוניברסיטה האירה לי פנים והצלחתי שם הייתה לי חוויה מתקנת. עבודתי היא משוש חיי, אני מנהלת מרכז לילדים בסיכון כבר עשר שנים וכל הצלחה גם עם ילד אחד היא עולם ומלואו. אני מכורה לאגדות וסיפורים על פיות טובות, אני מטורפת על סיפורי המתולוגיה היונית, פילוסופיה תמיד רתקה אותי, ולמרות האופי הקפצני תזזיתי שלי ובנוסף האמוציונאליות העוטפת אותי אני נחשבת לאדם חושב, אסרטיבי מאוד ורציני (אמביבלנטית כמו שאמרתי
) אני כותבת המון מאז הילדות,ויש לי יומן לכל דבר אני ממש אוהבת לתעד כמעט כל דבר... יומן חיים מגיל 12, יומן חברות שלי ושל בעלי , יומן ירח דבש,יומני טיולים לחו"ל, יומני הריון ולידה שהם אגב נורא מצחיקים אובססיבי ממש אה?
אני צחקנית כפייתית ובעיקר נהנת מהומור שחור כשהוא עלי מזוכיזם? ממש לא! זו דרכי לחוות את החיים ואת ה"מתנה" שקבלתי מאלוהנו היקר. לפורום הזה התוודעתי שנה שעברה, כשנאלצתי לשבת בבית תקופה מאוד ארוכה בעקבות מחלה שחליתי בה טרשת נפוצה .... ופה אני חייבת לציין ודיי בהומור, קסנדרה ואני ממש לא הסתדרנו בהתחלה
, נו הניואנסים החסרים של הטונציה הוורבאלית .... והמסרים לא תמיד פורשו נכון
הכתיבה היא כמעיין חיים עבורי... וכל שיר שלי הוא תינוק עבורי. חוץ מיזה אני ממש אוהבת את החיים כמו שהם ומבקשת שישאיר לי את הקיים. מצפה למפגש סנדרלין לגבי שגיאות הכתיב : (ממש השתפרתי דרך אגב) אז יש לי אישור מניצן