סקרים חדשים

KISHKOSHA

New member
דיון!!

או קיי, אני חושבת על זה כבר הרבה זמן. לדעתי נלקחה הילדות ממרי קייט ואשלי, קודם כול הקישקושים על ילדות רגילה שהן אומרות זה שיט בגלל שמי שלא חווה ילדות רגילה לא יודע מה זה, עוד דבר לדעתי הפירסום גזל מהן את היחודיות שבה למה? או קיי, זה כמו בלהקה שהם שווים ביחד אבל לא לחוד.מרי קייט לדוגמא, התמודדה באמי, בלי אחותה אשלי, והיא הפסידה, מה אתם חושבים שמרי קייט חשבה? אולי היא חשבה שהיא ממש לא שווה בלי אחותה, שהן ביחד טובות אבל לחוד לא שוות אגורה. כמו בסיפורה המצממר של בר רפאלי (הדוגמנית) שבגיל של אהבה ראשונה היא התהלכה כמו איזה בימבו ובנים מבוגרים ממנה בהרבה הזילו עליה ריר, כך גם מרי קייט ואשלי אשר בגיל פחות משנה עונו מול המצלמה ובעבור מה? כסף? פירסום? נלקחה להן הילדות ולעולם היא לא תשוב. ממש עצוב לא? תגובות!

Summer Spirit

New member
../images/Emo26.gifסקר../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

איזה טיפוס מתאים לתאומות בתור בן זוג?

ענבר 2002

New member
אני חושבת שאת צודקת !

גם אני חשבתי על זה ! אני הייתי רוצה להיות שחקנית בגיל יותר מאוחר אחרי שחוויתי את כול החוויות של הילדות וההתבגרות ובטח זה ממש קשה להן לשחק בזמן גיל ההתבגרות כי יש פצעי בגרות ובין השאר דברים פרטיים!

motib4

New member
אני לא אשלם...

לא נראה לי שאני אשלם אפילו שקל! כאילו, גם לא נראה לי שהן יזכימו לדבר כזה. אם הן מוכנות לראת אותי רק בעד כסף. אז ביי ביי...

rahelm

New member
הכוונה שלה אני חושבת שונה....

אני הייתי משלמת כל סכום שיתבקש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אז כנראה שאתה לא מעריץ אותן מספיק

אני אשלם אולי מאה שקל או מאתיים אם הן יבואו לארץ ויהיה מפגש מעריצים או משהו

ענבר 2002

New member
לא נראה לי...

שאני אשלם תגידו מה אתם בישבילם? למה שתשלמו להם?? אולי הייתי נותת להם מתנה אבל כמו מוטי אם הן ירצו כסף אז ביייי! וזה לא אומר שאני ומוטי לא מעריצים אמיתים פשוט לא נראה לי שכדי שאני אראה מי שאני מעריצה אני יצטרך לשלם סורי.....

ברור שכן אם נגיד היה מפגש מעריצים

לקמילה ופליפה שילמתי שבעים שקל רק כדי לראות אותם ולדבר איתם אפילו לא הצטלמתי לתאומות הייתי משלמת מיליון שקל רק כדי לראות אותן!!!

motib4

New member
אני לא מעריץ מספיק?

לא נראה לי. אני עם ענבר. ואמרת את זה לעוד מישהי כאן. שהיא לא מעריצה מספיק. אז אולי את לא? את לא צריכה להעביר ביקורת על כל מי שלא "נראה לך מעריץ מספיק"... אם התאומות מוכנות לראות אותי רק כדי לעשות עוד כסף. אז שוב- בייי... *למרות שהתאומות לא היו עושות דבר כזה, רק אמרתי את דעתי בקשר לסקר.*

ענבר 2002

New member
כן מוטי צודק

אמרת את זה גם להדר שאמרה שהיא עוזבת את הפורום ! אז די כבר!

לענבר אל תגידי לי מה לעשות למה מה

קרה שאני אקשיב לך? את לא ההורים שלי אני לא שואלת אותך מה לעשות ואני אגיד מה שבלי וזו זכותי

למוטי וענבר

קודם כל זו לא אני אמרתי להדר שעזבה את הפורום אם תסתכלו זו הייתה REHALEM אז אל תאשימו סתם דבר שני לא התכוונתי לזה התכוונתי שעם נגיד יהיה מפגש מעריצים צריך לשלם בשביל זה כמו שהיה עם קמילה ופליפה לכל מפורסם זה ככה ברור שצריך לשלם והכסף לא הולך אל המפורסמים הוא הולך לאלה שאירגנו את המפגש לזה אני מתכוונת ותבדקו לפני שאתם מאשימים!!!

rahelm

New member
כן אני אמרתי לה ואת לא חייבת להלשין

אבל היא אמרה שהפורום התחיל לשעמם אותה, ועוד כמה דברים כנראה שאם כל כך מהר היא הפסיקה להעריץ כנראה היא לא אהבה אותם ממש!!!!!!!!!!!!

MAYBE BABY

New member
הם לא היחידים שחושבים ככה...

הם לא היחידים שחושבים ככה עובדה גם אני חושבת שאת טועה אני עם מוטי וענבר !!! נכון ענבר לא תגיד לך מה לעשות אבל ענבר ומוטי הם לא היחידים שחושבים ככה ומה את מתנפלת על ענבר היא לא אמרה לך מה לעשות היא בסך הכול ביקשה! ואם את לא רוצה אז זאת בעיה שלך וככה פחות אנשים יאהבו אותך כי את לא תהי נחמדה !!! אני בטוחה שעוד מלא אנשים חושבים כמוני אז בבקשה הפסיקי!

למוטי ענבר ומייבי בייבי../images/Emo52.gifתקראו

למוטי-מצטערת על ההערה שלי לענבר-מצטערת שהתנפלתי עלייך יש לי התקפים של מצב רוח לפעמים ואתם מזה לא אשמים שאני יוציא עליכם את העצבנות שלי אל תדאגו רוב הזמן אני לא שטן אני דווקא נחמדה מצטערת על ההערה האגואיסטית והבוטה שלי מקווה שתסלחי לי למייבי בייבי: את צודקת בהחלט אני מזה מצטערת הייתי ממש מגעילה ואני מסכימה איתך חלקית אני מסכימה איתך בגלל שאם אני לא אהיה נחמדה אנשים לא יאהבו אותי ואני לא מסכימה בקטע של הכסף אני אולי הייתי משלמת מאתיים שקל כי זה כמו שהיה עם קמילה ופליפה מפגש מעריצים כזה והכסף הזה לא מביאים להן מביאים אותו למי שאירגן את המפגש מעריצים טוב שוב
למדתי את הלקח ביי ביי IM SORRY IM SO SORRY... גם התאומות מבקשות סליחה בשמי סתם חחח איזה חמודות

rahelm

New member
למה הם לא צריכים לאהוב אותה היא

בסך הכל מביעה את דעתה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tamarosh

New member
תקשיבו אנשים...בקשר לסקר

לפי דעתי זכותו של כל אחד להביע את דעתו פה...בשביל זה נוצא הפורום. אבל כשזה מגיע לוויכוחים וריבים זה...תסלחו לי אבל דבילי במיוחד. כאילו...מה הקטע? "מעריץ מספיק", "לשלם יותר.." ועוד דברים דומים... אתם יכולים להגיד לי לשתוק ולא להתערב אבל אני חושבת שפחות וויכוחים על סקרים קטנים ויותר דיונים בנושא רק יועילו לפורום. הפורום הזה מוצלח כמו שהוא ואני שמחה בכך..
. ונראה לי שזהו... תחשבו על זה להבא מקווה שהפורום ימשיך לתפקד יפה מאוד כמו תמיד..

למעלה