סקרים חדשים

AngelDiva

New member
לאושרת...

מה קרה ראית שאת היחידה שחושבת כך אז מיד ברחת??? אז יש לי משהו להגיד לך תפסיקי להתנפל ככה על ילדים וזה שיש לך לפעמים מצבי רוח זה לא אשמתנו!!!!!!! אז דיי! בטח את שואלת את עצמך למה היא באה לכן עוד פעם היא אמרה שהיא עוזבת אז באתי רק כי ראיתי שענבר הגנה עליי אז רציתי להגיד לך משהו זה הכל!!! ונ.ב תודה לענבר ולמוטי אאני החלטתי לעזוב כי זאת החלטה שלי ואין לך זכות להגיד לי על זה חוץ מזה לראלם או איך שקוראים לך אני הערצתי אותם כמה שהייתי צריכה וכמה שהן שוות את זה לא יותר!!! וזה בכלל לא עניינך כי את אפילו לא חברה שלי אז דיי להעיר לאחרים!

Summer Spirit

New member
אני מתכוונת...

נניח שלאשלי יש חבר- איזה אישיות צריכה להיות לו לדעתך כדי שהוא יהיה מתאים לאשלי, מה נראה לך שמתאים לאשלי בבחור..

ענבר 2002

New member
הנה:

לאשלי: מתאים מישהו שהוא רוקיסט , מפוצץ בכסף, מפורסם , נחמד, מצחיק, בוגר , מתחשב, חכם , חתיך אבל מזה חתיך כמובן עם עיניים כחולות, שיש לו טונה מעריצים ושכול בת רוצה להיות חברה שלו, הגון, ישר והדבר הכי חשוב בגובה שלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למרי קייט: מתאים מישהו שהוא ספורטי אבל לא מפורסם יותר אחד שעושה דברים בתחום הספורט מאחורי הקלעים, מצחיק, נחמד, מתחשב, הגון ,חכם אבל מממש ממש חכם חתיך ממש בצורה הורגת ומעלפת, לא עשיר אבל גם לא עני , אכפתי ומסודר!

../images/Emo41.gifד../images/Emo41.gifע../images/Emo41.gifת../images/Emo41.gifי

לדעתי לאשלי מישהו קוול כזה מאגניב ולמרי קייט מישהו עם פרצוף חמוד

DreamS_HunteR

New member
מרי קייט צריכה להיות עכשיו עם

לארי (במזל תאומות) הם כאלו חמודים יחד!!

DreamS_HunteR

New member
אני מתכוון שמרי קייט צריכה

שיהיה לה חבר עם אשיות כמו של לארי, שיואהב אותה, שיעריץ אותה עד מוות, שתמיד ירצה להיות איתה.. גו לארי, גו לארי! חחחח

תגובה

אני לא יודעת אם את צודקת או לא כי יש משהו במה שאת אומרת אבל עד עכשיו לא שמעתי אף אחד מתלונן הן בטוח לא התלוננו וגם ההורים שלהן לא התלוננו וכאילו זה הורים והתאומות לא עשו תמונות חושפניות כמו נגיד בר רפאלי עם כל בגדי הים ב"תנוחות" שונות אז אני לא יודעת

MTooKA

New member
גם אני חושבת

שמרי קייט ואשלי פיספסו הרבה מהילדות וההתבגרות שלהן. באמת התאומות נכנסו או יותר נכון הוכנסו לעולם הבידור לפני שהן בכלל יכלו לדבר אבל זו הייתה הבחירה שלהן להשאר שם!!! יכול להיות שהן אומרות שהן נורמליות כי הן לא מכירות דבר אחר אבל הן ללא ספק לא חוו ילדות נורמלית. ילד רגיל לא טס מסביב לעולם כדי לצלם סרטים ולילד רגיל אין יותר משלושים קלטות וידיאו ועוד עשרות ספרים בחנויות... אבל אני גם דיי בטוחה שאם הן היו "סובלות" הן לא היו ממשיכות בזה.

ההההמ..!!

דעתי...זה שאת התאומות באמת דחפו מגיל 0 !! בלי זכות בחירה!!!! והם המשיכו והעסיקו את רוברט ת´ורן..שלו יש חוזה איתם..ושאי אפשר להפר אותו!! אז בכל מקרה..שלתאומות אין ברירה..! אפילו אם הם רוצות לצאת מזה..בזמן הקרוב הן לא יוכלו! חוצמזה..שלחצ´קונים יש תרופה...! חחח :) כמה שזה נשמע מצחיק...ויש תמונות בסרט חופשה בשמש..שצילמו קלוז אפ..וראו שיש להן טיפה..אבל אחרי הכל..זה טיבעי!!!!!! ועל בר רפאלי..גם אותה דחפו מגיל 0...אבל היא חזרה בגיל 15 שוב..מבחירה שלה!!!!!!!!! אז ככה ש...אני לא יודעת אבל בכל מקרה..אפילו אם זה לא מרוצה..ותאמינו לי שהיא מרוצה-אני הייתי בתיכון שהיא לומדת בו..היא הההההה-סנובית! והיא די מרוצה ממה שהיא עושה..ותראו למה? היא מרוויחה טונה.יש לה מיליון מעריצים..מה רע לה בחיים?! ועוד שהיא סנובית בטירוף..כזאת לא ראיתי עוד!

rahelm

New member
יש לי משהו להגיד בנושא...

אם אשלי ומרי קייט לא היו רוצות להמשיך לשחק הן היו יכולות להפסיק אם לא היה להם טוב הם היו מפסיקות עובדה יש לי רעיון שלהן והן אומרות שהן נהנות מכל רגע!!!!! ואל תשבו בכלל את הבר רפאלי הזאת כי היא לא שווה כלום לעומתם אתם משווים את הכסף שנותנים בארץ לכסף בחו"ל!!!!!!!!!!!!!

לדעתתתתתייייייייייי../images/Emo8.gif

זה לא הייתה הבחירה שלהן הם היו קטנות מאיפה להם להחליט? פשוט בחרו אותם לאודישן, הם היו תינוקת הם אפילו לא הכי יכלו לדבר, על תישכחו בצער גידול בנות את מישל התינוקת עוד
אני לא חושבת שהם הכי פיספו מה יש להם לפספס חוץ מי זה שהם ניכנסו לעולם הבידור
אבל יש בזה משהו נכון אין לכל ילד וילדה קו אופנה וכל זה , אבל הם רק התחילו בזה שהם גדלו ואז הם באמת כבר היו יוכולים להחליט עם לרוצת קו אופנה או לא לרצות.:)))) :)) :))

או קיי אז ככה

עובדה שהן ממשיכות לעשות סרטים והן כבר בנות 16 יש להן זכות בחירה וגם!!!! עובדה עכשיו הן אמרו שתיהיה הפסקה בגלל המבחנים מה שמראה שהן בוחרות מה הן עושות בחיים אם הן צריכות הפסקה ללימודים הןצלוקחות אותה ואם הן רוצות להפסיק הן יעשו את זה

../images/Emo6.gifאז ככה בקשר לשחקנית ../images/Emo13.gif

אני דווקא לא הייתי רוצה להיות שחקנית כל כך לא מתאים לי

לפי דעתי........

מרי קייט ואשלי לא פספסו את הילדות שלהם, הן דווקא זכו במשהו שאחרות היו רק חולמות שיהיה להם ותאמינו לי כל אחת הייתה רוצה להיראות כמוהן ושכמעט בכל העולם ידעו מי היא........ אולי יש בזה חסרונות אבל גם יתרונות, ואם הן היו רוצות לצאת מהעסק הזה הן כבר מזמן היו עוזבות, אבל אם הן בנות 16 ועדיין ממשיכות בכל זה כנראה שלא נמאס להם והן אוהבות את מה שהן עושות!!!

תשמעי,

בעיקרון את צודקת, אם הן היו רוצות הן היו מפסיקות לשחק אבל תזכרי שהן היו על מסך הטלויזיה עוד אפילו לפני שהם חגגו יומולדת ראשון (הן התחילו להופיע בגיל 9 חודשים. ז´תומרת לפני שמלאו להן 12 חודשים - שנה)... ולכן לא נראה לי שהן יכלו להתנתק ממשהו שהן התרגלו וגדלו בתוכו.

למעלה