סקר מהסרטים!

niv_204

New member
מה עם זינה?

לא ראיתם את שירלי מכניסה מכות ומתנהגת כמו ילדה קטנה ומפונקת ב"זינה"? נראה לי שזאת הסיבה העיקרית שהרבה מהזינאים החרימו את הסדרה לפני שראו אותה עוד.. ושאלה - בתור מה/מי השתתף מקס בבאפי? ובדוסון? אפשר קצת יותר פירוט לסניליים שבחבורה?

מקס בבאפי

שיחק את פורד-חבר ילדות מלוס אנג'לס של באפי גילו אצלו סטרן/משו כזה והוא לא רצה למות. הוא היה מוכן "למכור" את באפי לספייק בתמורה לזה שספייק(
) יעשה את פורד ערפד.

גל1234

New member
בדוסון מקס שיחק תמיליונר החרמן

העשיר המקובל הזה ההפך של אבי , אממ הפרקים העיקרים שהוא ממש היה חלק מהעלילה ולא סתם ניצב הם הפרק שבו כולם באים לכריס(מקס) ללמוד למבחן וכל הלילה מקס מנסה לזיין את גן והפלא ופלא בסוף הוא גם מצליח , פרק נוסף זה שמקס רץ ביחד עם אבי לראשות מועצת התלמידים נגד אנדי וג'ואי ... ולמי שלא ראה חיזור מגונה תראו סרט גדול, ליז לא שם בתפקיד הכי ראשי (היא חברה של השחקן הראשי המדהים שמשחק גם את קליף במעודדות צמודות ) אבל יש לה חלק מכריע בסרט הענק הזה

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifאני ראיתי...

ליז---חיזור מגונה.. מקס--חדשות הספנות,דוסון,פלזנטוויל, ולנטי(שריף)---גרין מיל ובערך זהון..מה שאני זוכרת לפחות..

Y. Welis

New member
ומשהו על אייג'נט פירס

השחקן שמגלם אותו, דיוויד קונארד המצויין (והנשכח, לרוע מזלינו), הופיע בתפקיד ראשי בסידרה מוקדמת יותר שהפיק היוצר של רוזוול, ג'ייסון קאטימס - 'Relativity', ששודרה לפני 5 שנים בערוץ 2 תחת שם שאני לא זוכר כרגע. האמא של החברה שלו באותה סידרה היא גם האמא של מקס ברוזוול (וגם של פארקר לואיס, למי שזוכר). ועוד אם הזכירו את 'באפי', אייג'נט טופולסקי היא גם דארלה, אהובתו הראשונה של אנג'ל, שהופיעה בעיקר בסידרה בשם הזה (וגם בסידרה 'Taken' של שפילברג שעברה לאחרונה בלוויין).

shasha14

New member
אהה נכון........ראיתי פרק אחד בחיים

שלי של אנג'ל (הכריחו אותי) בגלל שאני אוהבת באפי..... אז הייתה שם מישהי בלונדינית ועכשיו אני יודעת מאיפה טפולסקי הייתה מוכרת לי כ"כ..........

King Of Kromags

New member
נו, דרלה...../images/Emo103.gif

גם אני ראיתי פרק אחד של אנג'ל, כדי לא לספיילר לי באפי, בפנטזיקון של 2001, או 2002.

למעלה