סקר

../images/Emo26.gifסקר../images/Emo188.gif

לאיזה שיר מהאלבום החדש הייתם רוצים שיצא קליפ, ואתם מוזמנים גם לתאר את הקליפ

אוו שאלה קשה!../images/Emo163.gif

המממ.. אולי נובאקיין? או.. שיז אה רבל? לוידעת, אני לא מצליחה לדמיין קליפים לשירים האלה..

BlueBeIl

New member
כן she's a rebel!../images/Emo13.gif

ותהיה שם ריוט גררל מגניבה שתנגן על גיטרה....

../images/Emo188.gifלפי דעתי...../images/Emo188.gif

הם חייבים להוציא סינגל ל-SHE'S A REBEL, שיר מקפיץ, והאמת אני מדמיינת את הקליפ עם איזו נערה פריקית כזו, לא יודעת, אין לי מושג
אבל אם זה גרין דיי- אפשר לסמוך עלייהם

ADCMAN

New member
לדעתי צריך להוציא קליפ לשיר

American idiot, הכי טוב באלבום והכי קליט. ושבקליפ הם ישרפו את דגל ארצות-הברית וגם תמונה של בוש! ויגידו הידד לואנדליזם!!!!!!!!

יש לו קליפ../images/Emo188.gif

ממ הוא די מפורסם, לא ראית אותו במקרה? או שפשוט את/ה אומר/ת שצריך להמציא לו קחליפ אחר

BlueBeIl

New member
כן זה הקליפ הראשון שיצא מהדיסק

איך לא ראית אותו אודי? חרשו עליו המון.... הם לא שורפים את דגל ארצות הברית אבל יש ברקע דגל ארצות הברית ירוק ואחר כך הוא נשטף במים.

זה קל !

Letterbomb....... ! שיר פיצוץ !!!!!
למרות שכל השירים שלהם שווים , ובטוח שכל הקליפים יהיו בהתאם !

Nitzanyo

New member
אני הייחידי שחושב שצריך להוציא ל...

סט ג'ימי (אין לי כוח לכתוב בעברית) אני חולה על השיר הזה או שיעשו על HOMECOMING אחלה שיר אבל הוא קצת ארוך בשביל קליפ (לא נורא נתגבר)

הבעיה היא../images/Emo163.gif

שהומקאמינג הוא שיר נורא ארוך, וסיינט ג'ימי? המממ.. הבעיה היא שהוא יותר מידי ספציפי לאלבום הזה.. לוידעת. נגיד אמריקן אידיוט הוא שיר כללי שכזה, וגם בולוורד וגם הולידיי. ומי שאמר על לטר בומב, מי שלא שמע את הדיסק לא נראה יבין מה הולך שם.

matt hensley

New member
she's a rebel

זה נראה לי הסינגל היחיד שעוד אפשר לשחרר.. זה וwake me up when september ends ולדעתי יהיה בו איזה פריקית כזאת וגרין דיי שרים ברקע...אני חושב..

BlueBeIl

New member
היא לא פריקיתתתתת

אתם הורסים את כל הרעיון של השיר.

matt hensley

New member
ומה הרעיון של השיר?

יציאה מחוכמת בעלת טונים פמינסטים בעד מעמד האישה? חחחח

BlueBeIl

New member
בחיים שלי לא ראיתי יצור כזה

העיקר אומר לאנשים אחרים שחצי מההודעות שלהם הם ירידות על אנשים אחרים. מה ההודעות שלך?? נסיונות פתאטיים ליצור ריבים. לך תמצא חיים ותפסיק לנסות לעורר פה וויכוחים על כל דבר. לא מעניין אותך? אל תקרא! תעשה לכולנו פה טובה גדולה.

matt hensley

New member
כי את כותבת הודעות מטומטמות

אי אפשר שלא להגיב להן חחחח "לא היא לא פריקית!" מזה ריוט גירל בדיוק?פריקית בשם אחר? די לבכות.

BlueBeIl

New member
כשתגלה מה זה ריוט גררל תחזור אלי

אין לך מושג אפילו מה זה, אבל העיקר אתה מתווכח.... אפשר שלא להגיב, תראה אותי! אתה כתבת מלא הודעות אנטיפתיות, דפוקות, ילדותיות ועם ראיית עולם צרה בצורה ממש מפחידה, ואני לא הגבתי עליהן עד שלא התחלת להגזים.

matt hensley

New member
בנות ששרות,

חלק מהרכב פאנק רוק נשי. ההבדל בין זה לבין פריקית זה כמו ההבדל בין כפית לכף. אז די לזיין בשכל. "אני אומרת ריוט גירל משתמשת במושגים טרוים שלמדתי אני כה טרוית בלה בלה"

למעלה